bende geçen yıl ilk hamile kaldım ve 12 haftada 2 li tarama için gittiğimde bebeğin kalp atışı yok dediler ve alındıDaha önce 2 düşük ve 1 kürtaj oldum. bebegimin 2,5 aylıkken karnımda kalbi durmustu.. neyseki aradan zaman gecti suan yine hamileyim hersey yolunda 16 haftalık gebeyim..2 li test yapıldı normal cıktı..ve 12 haftalıkken bebegimi ultrasyonda gördük kollarını filan oynatıyor..suan 16 haftalık oldu hiç bisey hissetmiyorum sanki hamile değilmişim gibi..belkide erken ama daha önce yasadıklarımdan psikolojim bozuldu bebegimin iyi olmasına ragmen endişeleniyorum dr gitmek için iyi haber almak için hep sabırsızlanıyorum..tekrardan aynı seyleri yasamak istemiyorum..ve dr um coraspin verdi 9 ay boyunca kullanacam..ya benim gibi yasayıpta saglıklı bir sekilde bebeğini kucagına alan varmı kızlar bebegimi nezman hissedecem ...
bende geçen yıl ilk hamile kaldım ve 12 haftada 2 li tarama için gittiğimde bebeğin kalp atışı yok dediler ve alındıo kadar mutsuzdum ki sanki bi daha hamile kalsam yine düşcek hissi vardı hep...10 ocak 2011 de bebeğimi aldılar.. ve bir yıl sonra 10 ocak 2012 de hamile olduğumu öğrendim...mutluydum ama bebeğimle başbaşa kaldığımda hep korkuyordum onu kaybedicem diye...psikolojim bozulmuştu iyice...taki 5.aya gelip bebeğimiz hareketlerini hissedinceye kadar...o hep tekme attıkça ben burdayım anne iyiyim diyormuş gibi anlıyorum çok mutluydum...şimdi 30 haftalık oldu kızım yine kığır kpır teyzesi...
sende endişelneme bol ca dua et rabbim istedikten sonra hiçbirşey olmaz merak etme ...
eğer çok takıntı yapıyorsan da doktoruna endişelerinden psikolojinden bhaset sıksık git doktora canım..mutsuzolma bebeğin hissediyor ona göre...
Bende 20.haftanın sonunda, çözemediğim kasıktaki pıtpıtları,son bi haftadır ise emin olduğum nurtopumun hareketlerini hisseder oldum çok şükür Allah ıma..ama bu sabah net hissedemedim ve morelim bozuk.Kaç gündür aynı zamanlarda hareket ederdi ama bu sabah net algılayamadımKızlar sizce normAL mi?Her gün aynı oranda hareketlerini hissetmek mi gerekiyor?
bende geçen yıl ilk hamile kaldım ve 12 haftada 2 li tarama için gittiğimde bebeğin kalp atışı yok dediler ve alındıo kadar mutsuzdum ki sanki bi daha hamile kalsam yine düşcek hissi vardı hep...10 ocak 2011 de bebeğimi aldılar.. ve bir yıl sonra 10 ocak 2012 de hamile olduğumu öğrendim...mutluydum ama bebeğimle başbaşa kaldığımda hep korkuyordum onu kaybedicem diye...psikolojim bozulmuştu iyice...taki 5.aya gelip bebeğimiz hareketlerini hissedinceye kadar...o hep tekme attıkça ben burdayım anne iyiyim diyormuş gibi anlıyorum çok mutluydum...şimdi 30 haftalık oldu kızım yine kığır kpır teyzesi...
sende endişelneme bol ca dua et rabbim istedikten sonra hiçbirşey olmaz merak etme ...
eğer çok takıntı yapıyorsan da doktoruna endişelerinden psikolojinden bhaset sıksık git doktora canım..mutsuzolma bebeğin hissediyor ona göre...
Daha önce 2 düşük ve 1 kürtaj oldum. bebegimin 2,5 aylıkken karnımda kalbi durmustu.. neyseki aradan zaman gecti suan yine hamileyim hersey yolunda 16 haftalık gebeyim..2 li test yapıldı normal cıktı..ve 12 haftalıkken bebegimi ultrasyonda gördük kollarını filan oynatıyor..suan 16 haftalık oldu hiç bisey hissetmiyorum sanki hamile değilmişim gibi..belkide erken ama daha önce yasadıklarımdan psikolojim bozuldu bebegimin iyi olmasına ragmen endişeleniyorum dr gitmek için iyi haber almak için hep sabırsızlanıyorum..tekrardan aynı seyleri yasamak istemiyorum..ve dr um coraspin verdi 9 ay boyunca kullanacam..ya benim gibi yasayıpta saglıklı bir sekilde bebeğini kucagına alan varmı kızlar bebegimi nezman hissedecem ...
kızlar dün doktora gittim bebegimi gördüm gayet saglıklı ve büyümüş...doktoruma bebegimin hareketlerini hissetmediğimi söyledim ilerleyen haftalarda hissedersin dedi enazından bebegimin saglıklı oldugunu gördüm ya bu beni mutlu etti..ve bos yere endişelenmişim..ya ben gebeliğe 60 kilo ile basladım su 4 ay içerisinde 8 kilo aldım cok fazla ama dr sürekli kilona dikkat et diyor ama ben her ay hızla kilo alıyorum buda beni hantalastırıyor ne yapcam ya. un ve sekerli seylerden uzak kalmamıda söyledi ...
buarada bebegimizin cinsiyetini öğrenemedik..pek hareket etmedi diye...pazartesi birdaha gidecez de tatlı ve sekerli seyler bebegi hareketlendirmis diyorlar uygulayacam bakalım artık kısmet.
iyi canım sevindim adına inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınada alırsın.kiloya dikkat et ben şimdiye kadar 7.5 kilo aldım ilk 6 ay sadece 3,5 kilo almıştım son haftalarda müthiş hızla alıyorsun kilo.biraz sebze ağırlıklı beslen ve egzersiz yap hafif hafif...
ben de hareketlerin gayet net hissederken 4 gün boyunca hiç kıpırtı hissetmedim
artık iyice kormaya başlamıştım, aile hekimliğini aradım
ebemiz çikolata yememi, yada meyve suyu içmemi söylemişti, tatlı yiyince hareketleniyormuş
yedim 2 saat bekledim hala tık yok
ebeye gitttim, kalp atışlarını dinledi, maşallah tıkır tıkır :)
içim rahatladı, eve geldim yarım saate kalmadı başladı kıpırtıları
galiba biz ne kadar stres yaşarsak bebekler de o kadar etkileniyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?