Doğuma Hazırlık Bebeğimin hareketleri yok denecek kadar az

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

lavinyaa-123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2019
10
2
1
40
Arkadaşlar merhaba ilk defa konu aciyorum.31 haftalik hamileyim.yakin cevremde hep konusulan bir konu var iste bebeginin hareketleri nasil diye..gece uyutmutodur seni diye.bende bu ayima kadar gece bir kere bile bebegimin hareketlerini hissetmedim gunduzde sikinti yok ama soyledigim zaman birine gece nasil hareket etmez bu aylarda hic durmaz biseymi var acaba deyip beni korkutuyolar.acaba bu sekilde olan varmi yada cok tedirginim bilmiyorum buraya yazmak istedim bebeginin hareketleri az olan varmi

Sizin bebeğiniz belki uykucu, sakin bir bebektir. Bir iki gündür hareketleri az demiyorsunuz siz. Hep sakin olduğundan bahsediyorsunuz. Doktor kontrollerinde zaten sıkıntı olup olmadığı belli olur. Milletin sözünü bir kenarA bırakın. Çocuğunuzun hareketlerini siz bilirsiniz. Her zaman hissettiğinizden daha az hissediyorsanız doktorunuza danışın. Canınızı sıkmayın boş yere

bende gece hissetmezdim

sen canını sıkma her seyıde takma sut ıc cıkolata ye az hareket ettıgınde ozaman baslıyolar hareketlenmeye mesela kızm suan hareketlı oglum daha sakındı her cocuk farklıdır vesvese verme kendıne cok tedrgn hısedersen acıle gıt kontrol ol ama bu hftalarda olur bn sola yatınca daha cok oynuyor sagda mıdem cok yanıyor

Bende genelde oturdugumda hareket ediyo gece saga ve sola yatmam farketmiyo hic hareket etmiyo acaba rahatsizmi oluyo diyorum.gunduzde dinlenirken sola yatinca hareket eder diyolar sola yatim diyorum yatis pozisyonunda hareket etmiyo.gecede nedeni bumu rahatszmi oluyo acaba diyorum

31 haftalarda gece uyuya bılıyorlar mesela suan hıc uyutmuo yatamıyorum odem oldu ayaklarım oda bu hfta bır yuruyuse cok cıkmadm smdıye kdr yptıgım haldeyalancı dogum sancılarm oluo suan

31 haftalarda gece uyuya bılıyorlar mesela suan hıc uyutmuo yatamıyorum odem oldu ayaklarım oda bu hfta bır yuruyuse cok cıkmadm smdıye kdr yptıgım haldeyalancı dogum sancılarm oluo suan
Ama benim hamileligim boyunca gece hareketi olmadi.benimde ayaklarim felaket mumkun oldugunca yuruyus yapiorum

Hep oyleyse bir sikinti olsa Allah korusun doktor derdi. Her bebek, her gebelik bir degil ki niye uzuyosun kendini Kizlar hareketlerini kacinci haftada hissetmeye başladınız buarada?

Ben de hamileyken gece rahatsızlığı, hareketi vs hiç yaşamadım. Şimdi kızım 10 aylık gece uykusu çok düzenli maşallah :) Sizin de öyle olacaktır. İçinizi ferah tutun yersiz endişelere kapılmayın.

ay çok rahatladım benim gibi biri varmış.ben uyurken oda gece uyuyor herlde ama işte yinede insan bir telaşa kapılıyo ister istemez.benimde bir kızım olacak inşallah

Her çocuk aynı şekilde hareket edecek diye bişey yokki insanlar kendi yaşadıklarını herkes yaşayacak zannediyor benim bebeğimde öyle geceleri uykudan uyandıracak kadar sert hareket etmiyor ama hareket halinde ben kendim uyanınca hissediyorm hareketlerini gündüz sürekli hareketli şuan biraz azaldı yeri daraldığı için sanrm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…