bebeğimin hareketi azaldı

TozToprak

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
1.211
27
683
merhaba kızlar

2-3 gündür bebeğimin hareketleri çok az diğer günlere göre.22+3 günlük bebeğim.Birde bebeğin hareketlerini aşağıda hissedersem düşük riski olurmuş ne kadar doğru bu.

merhaba kızlar

2-3 gündür bebeğimin hareketleri çok az diğer günlere göre.22+3 günlük bebeğim.Birde bebeğin hareketlerini aşağıda hissedersem düşük riski olurmuş ne kadar doğru bu.

yok canım ya merak etme, benimde o haftalarda bebek hareketleri düzensizdi. ayrıca henüz çok iri değil o yüzden her hareketini de hissetmeyebilirsin. ve ben en başından beri bebeğimin hareketini aşağıda hissettim, şuan 36. haftadayım kafası yine aşağıda ama ayakları kaburgalarımı delip geçiyo:bbo: ama yinede temkinli olmak adına ilk kontrolünde doktoruna ultrasonda bebeğinin konumunu soryerimseniben

canım dr ultrasonla baktığımda göbek deliği seviyesinde bakmıştı.Genelde oturur vaziyette olduğumda aşağıda hissediyorum.salı günü sorarım.

düzensiz hareketleri bence normal özellikle senin haftana göre bende senin gibiydim şimdi 28 haftalık oldu daha sert ve düzenli zamanla fark edersin

senin haftanda normal canım bazen hiç hissetmezsin korkma genelde uyuyolar o haftalarda yada ufak oldukları için her zaman anlaşılmıyor. benim kide şu an 32+4 günlük benimde aynen kaburgalarımı tekmeleyip duruyor başı aşağıdaydı en son kontrolümüzde kasıklarımada baya bi baskı yapıyor bu yüzden

Ben de 20.haftadayım.1 gün sürekli hissediyorum 1 gün hiç hissetmiyorum.Daha küçük oldukları için bu haftalarda normalmiş 1-2 gün hissedememek.Ben de tedirgin olmuştum ama ertesi gün hissedince rahatladım.Yine de çok stres yapmaktansa doktora gidip baktırmak daha iyi.

1 haftaya yakın nerdeyse azaldı hareketleri önceki haftalara göre tedirgin oluyorum işte.yarın dra gideceğim ilk bebeğim çok tedirgin oluyorum aklıma türlü türlü şeyler geliyo.

Çok tutarsız olurmuş hareketleri.Doktorum bebeklerin de zaman zaman pasif oldukları dönemler olur demişti.Bu dönemlerde korkma demişti.Sen yine de doktoruna sor bakalım ne diycek.Herşey yolundadır merak etme.Bizi de bilgilendir gelince.

dün dra gittim bebeğim ters duruyomuş bacakları aşağıda dedi.suyu iyi sağlığı iyi dedi.600 grammış.23-24 haftalık arasında dedi.tetenoz aşısı yaptırdım.kolum kopacak gibikızlar yaa.Kaç gün sonra banyo yapabilirim acaba dün hemşireye sormayıda unuttum.

bebeğin hareketleri bebeğin suyuyla alakalı olabiliyor onun için suyunun yeterli olup olmadığının takibine dikkat edin bence.Şimdiden sağlıklı güzel doğumlar.

TozToprak hemen banyo yapabilirsin tetenos aşısından sonra.ilk doz aşı bazılarında 10 gune kadar ağrı yapabilir kızarma yanma şişme normal bunlar.ikinci doz daha hafif olacaktır.
ben 26 haftalığım ben de bebeğimin hareketlerini aşağıda hissediyorum düzenli ama çoğunlula aşağıda.doktorum suyu normal demişti en son geçen hafta.sanırım daha dönmedi ama bu haftalarda döner heralde değil mi?yoksa daha erken mi?

cnm bende 22+2günlük hamileyim benimkide çok düzensiz bazen oluyo bazen olmuyo ama gün içinde mutlaka tıklatıyo burdayım die..zamanla düzene giricek biliyorum sende telaşlanma bana kalırsa..uzman tv de dr.kağan die biri işte soyadını hatırlayamicam o anlatıyo mesela bu haftalarda çok düzensiz belli belirsiz bişiler hissediceğimizi..o videoları seyret..mesela 22.hafta uzman tv diye gir google orda anlatımlı videolar en azından içini rahatlatır..
ama dr una da sormanda fayda var o da sana anlatır zaten...
sağlıkla doğsunlar inş

kızlar tşkler yardımcı olduğunuz için.evim tadilatta olduğu için biraz yordum sanırım kendimi.şuan annemlerdeyim bebişimde hareketli maşallah sanki içerde maç yapıyo.Evimin az işi kaldı 3 hastane var aklımda drumu değiştireceğim devlet hastanesine gidiyorum bahçelievlerde.Devlet hastanesinde ultrasonlar eski olduğu için cinsiyetide 5.5 aylıkta görebiliyolarmış.Salı günü dr baktığında sağlığı iyi demişti zaten fazla aydınlatmaz beni saolsun.Cinsiyetide erkeğe benziyo dedi.Zor güç ikna edebildik doktoru eşimle cinsiyetini söylesin diye.Sağlıklı doğsun cinsiyet önemli değil merak ediyo insan.Aşı olduğum yer biraz ağrıyo ilk gün kadar değil ama ağrı var yine şişlikte var.Banyomuda yaptım inş bişey olmaz.Duruşuda doğuma kadar çok döner dedi.İnş.sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucaklarımıza.

sinir.stres,aşırı yorgunluk,açlık,susuzluk bunlar bebeğin hareketlerini büyük ölçüde etkiliyor.geçenlerde 1 gün boyunca hiç hissetmedim bebeğimin hareketlerini ve hemen koştum doktora ama bir sorun yokmuş.bikaç gün çok gezdim ve yoruldum bunun etkisinden hissedememişim bebişimin hareketlerini.şimdi ise kıpır kıpır Allaha şükür:nazar:

Back
X