Bebeğimin haftası geri ne yapmalıyım ?

kendini hic uzme degmiyo ben de kafasi geri dediler neler neler cok sukur dogduk 3120 gr cok saglikli bebis moralini bozma canim ultrasonda yanilma paylari var unutma

Bunlari okumak gerçekten moral oluyor. Peki kilosu için ne demişti doktor? Maşallah gayet iyi doğmuş kuzunuz

Bende kan pihtilasmasi sorunu var o yüzden mi beslenemiyor diyorum hayır diyor yapısı böyle diyor. Başlarda 3 kilo doğar diyordu sonra 2800 ü bulur dedi şimdide 2500 ancak olur diyor her geçen gün gerilik artıyor. Endişem kilosuda değil kafa çapı küçük, ve karın çevresi sağlıksız olur mu diye kendimi yedim bitirdim.

Bunlari okumak gerçekten moral oluyor. Peki kilosu için ne demişti doktor? Maşallah gayet iyi doğmuş kuzunuz
benim hamilelik sekri ldugu icin erken alindi ben muzlu cevizli sut yaptim bi hafta kilo artirdi 35 haftada 2400 azdi kilosu bide genetikte etki ediyo siz minyonsaniz bebekte size benzedigi icin olabilir her bebek 3 yada 4kilo dogcak degil demi kafana hic takma saglikli olsun minik kuzucuk yeter

benim aynisiydi iste benm de kafam kucuk mesala senin yada esininde oyledidir kiz kafasi kucuk olsun rahat dogurursun uzme ultrason cok yaniltici bisey

bi arladas ikizlere hamikeydi. cok kucuklermis reji mantari kullanmis iyi gelmis. kafaniza gorw kullanmayin ama bir bilene danisin.

Canim benimkininde hep karın çevresi küçüldü minyon toplu bebek bu uzun boylu ama zayıf olcak dediler 33 haftalıkken geri diye bebeğim ciğerleri için iğne yapıldı bana kuveze girmesin bebek diye ve USg de 2700 dediler 2250 doğdu yanı birbirini tutmuyor bebisin saglikla gelsin önemli olan o üzme kendini bebiside uzme

Teşekkür ederim.. Birde hap icemiyorum bu yüzden balık yağı şurubu içiyorum 3 doz günde buna başladım inşAllah faydası olur
Benim oğlumda aynı durumdaydı bi problem çıkmıyor sadece biraz ufak kiloda bebek olabılıyor ben sürekli yemek yememe rağmen 2900 doğum yaptım . Ama hergün pekmez iç çok faydası oluyo

Kilo da çok fark olmuş gerçekten. Bebeğin şimdi nasıl, toparlamistir umarım.

Kızlar bilenler yardımcı olursa çok sevinirim. Ablam 37 haftalık hamile ama bugün kontrole gittiğinde 34 haftalık olarak gözüktü. Bebeğin anne karnında gelişimi durmuş. Doktor pazartesi günü tekrar gitmesini söyledi, bebeği alıp küveze koyabilirlermiş. Bu durumda olan var mı? 34 haftada cigerleri gelişmiş oluyor mu?

Büyük ihtimal ciğer geliştirici iğne vurup bebeği öyle alacaklardır. Gelişimi tamamen durmuş mu yoksa az da olsa gelişmis mi? Çünkü benim bebegimde iki hafta geri ama azda olsa geliştiği için gününü doldurmasini bekliyoruz şimdilik.

Sanırım durmuş tamamen. Kilosunu bilmiyorum ama boyu 47 cm miş. Biz 37 haftalık derken 34 e gerilemiş. İğne vurulursa yinede küveze koymaya gerek kalır mı?

Sanırım durmuş tamamen. Kilosunu bilmiyorum ama boyu 47 cm miş. Biz 37 haftalık derken 34 e gerilemiş. İğne vurulursa yinede küveze koymaya gerek kalır mı?

Hiç belli olmuyor ki tamamen o anki sağlık durumuyla alakalı. Umarim sağlıkla kucağına alır ,hiç bir sorun yasamazsiniz. Bizi gelişmelerden haberdar edin. Dualarimiz sizinle.

Canim bana 33 . haftamda celestone iğne yapıldı bebeğim geriydi ve geriye gidiyordu gelişim bebeğimin ciğerini geliştirmek için yapıldı. Bu iğne yapildiginda 1650 grm di 10 gün sonra kontrole gittim 2200 olmus dediler ama Dr sen bu usg ye bakma bi 300 grm düş demişti ama gelişmiş dedi bana bebegin . Bebisiniz Allah A emanet saglikla gelsin ins

Hiç belli olmuyor ki tamamen o anki sağlık durumuyla alakalı. Umarim sağlıkla kucağına alır ,hiç bir sorun yasamazsiniz. Bizi gelişmelerden haberdar edin. Dualarimiz sizinle.
Teşekkür ederim, bakalım pazartesi günü ne diyecekler? İnşallah iyi haberlerle döneriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…