- 5 Eylül 2010
- 143
- 33
- 98
Cnm bnmde suyum az heran bitecek diye çok korkuyorum su bittiğinde bi belirti oldu mu bebek hareketlerinde yavaşlama FALan?Kontrol diye geldim bebegimi kucagima aldim az once. Kalp atislari dusmustu suyum da kalmamis acil sezaryana alindim. Simdi yanimda oglum. Cok sukur 2200 bekleniyordu 2650 dogdu. Ayrintilari yazarim yine.
Bende detayli yazacagim ama seni aydinlatmak isterim. Suyum 5 gun once 8 indeksti. Bu arada akintim artmisti. Doguma alindigim gunun sabahinda hareketi cok cok azaldi sadece hickirik hissedebilmistim. Nst de kalp atisi 110 lari zor buluyordu gittigimde dogumda ayrica kordonunda dolandigini soylediler. Serum taktiklarinda da kisa sureli kalp atisi 150 uzeri oluyordu ama sonra hemen geri dusuyordu. Ben sadece az hareketten suphelendim yani.Cnm bnmde suyum az heran bitecek diye çok korkuyorum su bittiğinde bi belirti oldu mu bebek hareketlerinde yavaşlama FALan?
anladim cnm teşekkür ederim bnm su an icin hareketleri iyi ama biraz once bi mide agrisi gaz Sancısı başladı uyutmadı beni bunlar dogum belirtisi olabilir mi acabaBende detayli yazacagim ama seni aydinlatmak isterim. Suyum 5 gun once 8 indeksti. Bu arada akintim artmisti. Doguma alindigim gunun sabahinda hareketi cok cok azaldi sadece hickirik hissedebilmistim. Nst de kalp atisi 110 lari zor buluyordu gittigimde dogumda ayrica kordonunda dolandigini soylediler. Serum taktiklarinda da kisa sureli kalp atisi 150 uzeri oluyordu ama sonra hemen geri dusuyordu. Ben sadece az hareketten suphelendim yani.
Adet sancisi gibiyse olabilir ama gaz sancisi mide agrisi yasamadim ben. Duzenli mi degil mi bence onu takip et ordan anlasilir.A
anladim cnm teşekkür ederim bnm su an icin hareketleri iyi ama biraz once bi mide agrisi gaz Sancısı başladı uyutmadı beni bunlar dogum belirtisi olabilir mi acaba
Gelişim geriliği dediği bebeğin haftası sanırım ve kilosu çok şükür sağlığınız yerinde ama minik benim kızım .. Genetik sanırım bende 2100 doğmuşum büyürüz insAllah önemli olan sağlıklı olmasıydı çok şükür elhamdülillah.. Yarın çocuk Dr na kontrolümuz var ve işitme testi yapılacak . kimliğide cikti kuzunun sare adı teyzesi .. Yine yazarım girdikçe. Güzel haberleri senden bekliyoruz inşAllah ..Canım ne güzel kavuştunuz bebeğinle, darısı benim başıma, ben de bgn gittim doktorum bi haftada istediğimizden daha iyi gelişme var dedi ve diyete tam gaz devam etmemi söyledi eğer bugün geldiğinde bebekde ilerleme görmeseydim yarın seni ameliyata alıcaktkm hemen dedi çok şükür brz daha kilo almış bebeğim, iki gün önce İzmir'de gittiğim doktor 2800-900 arası bu bebek Demişti bugün kendi doktorum 2605 dedi artık hangisi doğru bilemiyorum inşallah sağlıkla doğsun benim kızımda, peki senin Bebeğin nasıl? Durumu iyi mi? Gelişim geriliği dedikleri şey çocuğa yansıyomu? Çok soru sordum kusura bakma ama cidden hep bi Telaş içindeyim bende
Canım Bebeğin iyi olmasına çok sevindim ne güzel, ben dün nstye girdim hiç Sancı çıkmadı, dopplerde gayet iyi dedi Dr, sanırım benim Kızımın daha gelmeye niyeti yok, doktorda kalabildiği kadar Kalsın büyüsün içerde dediGelişim geriliği dediği bebeğin haftası sanırım ve kilosu çok şükür sağlığınız yerinde ama minik benim kızım .. Genetik sanırım bende 2100 doğmuşum büyürüz insAllah önemli olan sağlıklı olmasıydı çok şükür elhamdülillah.. Yarın çocuk Dr na kontrolümuz var ve işitme testi yapılacak . kimliğide cikti kuzunun sare adı teyzesi .. Yine yazarım girdikçe. Güzel haberleri senden bekliyoruz inşAllah ..
Oh maşallah saglikla gelsin bebisin büyüsünde zamanında gelsin .Canım Bebeğin iyi olmasına çok sevindim ne güzel, ben dün nstye girdim hiç Sancı çıkmadı, dopplerde gayet iyi dedi Dr, sanırım benim Kızımın daha gelmeye niyeti yok, doktorda kalabildiği kadar Kalsın büyüsün içerde dedi
Biz iyiyiz canim cok sukur. Zor zamanlar gecirdik dogumdan sonra. Yenidogan uzmani genetik test yaptirmamizi onerdi. Hamilelik ve dogumda ki anomaliler bir de bebegim cekik gozlu oldugu icin. Kahroldum diyebilirim.Neyse ki genetik doktoru icimi rahatlatti, testi yapacagiz ama birsey cikma olasiligi bence yok dedi. Belki bu sebeple belki de normal olarak hala sutum gelmis degil. Emdigi icin sutum geliyor sanmistim ama saginca gordum ki damla bile yok. Mecburen mamaya basladik. Insallah en kisa zamanda sutum gelir mamadan kurtuluruz. Sen nasilsin bebegin gelisimi ile ilgili var mi gelisme? Bu arada bebek dusuk kiloda dogacak diye bosuna endiselenmisiz hic bir saglik sorunu olmadi sarilik bile.Kızlar ne durumdasınız? Bebişleriniz nasıl? Büyüyor mu minikler
Test sonuclarimiz 2-3 hafta sonra cikacak. Ama doktor icimi rahatlatti beklemdeyiz. Sen nasilsin bebegin gelisimi ne durumda?Canım çoook geçmiş olsun inşallah bebiş iyidir test sonuçları nasıl çıktı? Içini ferah tut herşey güzel olur inşallah, bebeklerimizle ilgili en ufak olumsuz bişey duysak ağlamaktan içimiz çıkıyo kahroluyoruz( inşallah hepsi Boşa evhamdır, sağlıkla büyüsün inşallah minik
Ben iyiyim canım hiç bir doğum belirtisi yok henüz, geçen haftaki kontrolde hem Doppler hemde nst sonucu gayet iyi dedi doktor, yarın kontrolümüz var bakalım ne kadar Büyüdü benim miniğimTest sonuclarimiz 2-3 hafta sonra cikacak. Ama doktor icimi rahatlatti beklemdeyiz. Sen nasilsin bebegin gelisimi ne durumda?
Off ya ayni dert bizde de var. Benim sutum de yok. Gun boyu sagdiklarimi biriktiriyorum 40 cc anca eder. Mama veriyorum 3 saatte bir, bir ogun de anne sutu oluyor. Meme bos olunca sinirlenip almiyor 2 kere cektikten sonra. Ben aventin biberonunu kullaniyorum 0 aylik. Dr. Brown var ona mi gecsem acaba. Kime sorsam normal doganlarda bile bu emzirme sorunu yasamislar. Sakin olmak lazim galdemir. Sinirlerim bozuluyor meme almayinca ama belki de bu yuzden iyice geriliyor bebek. Biz de 2700 olduk. 8. Gun gobegi dusmedi bizimkinin de yikamadik da. Miniklerimizle bol sutlu ve emzirmeli gunler olsun insallah.Kızlar nasılsınız ?
Bizddde sarılık yok çok sukur ama benimki meme tutmuyor ne yapmalıyım yardım edin nolurr ..
Sağıyorum biberonlami veriyorum kaşıkla ver diyorlar zor oluyor .. Yetmiyor mama veriyorum .. Gaz problemimiz çok var Dr umuz biogaita probiyotik damla verdi biraz etki ediyor sanki anlamadim çok ağlıyor 3 saat boyunca susturadik yeni uyudu
Birde gobegimiz düşmedi 9. Gün bugün dusstu düşecek bekliyoruz yikayamiyoduk yıkayın rahatlasin memeyide tutar dediler gobegini koruyup yikadik dun değişim yok hala göbeği duruyor ve emmiyor. . kıyıp acda bırakmıyor mormor oluyo zorlayinca daha yeni 2500 oldu ..
Bizim ucunda göbek düşmedi gitti .. İnanır mısın doymuyoda sağdığım yetmiyor habire mama daha yeni yediriyorum başlıyor gaz çıkarma EE uyaniyo iyice bir daha acikiyo cokk zor yaa Allah yardımcımız olsun inşAllah eserlerde kurtuluruz bende avent kullanıyorum ama herks keşke kaşıkla verseydin diyorlar ..Off ya ayni dert bizde de var. Benim sutum de yok. Gun boyu sagdiklarimi biriktiriyorum 40 cc anca eder. Mama veriyorum 3 saatte bir, bir ogun de anne sutu oluyor. Meme bos olunca sinirlenip almiyor 2 kere cektikten sonra. Ben aventin biberonunu kullaniyorum 0 aylik. Dr. Brown var ona mi gecsem acaba. Kime sorsam normal doganlarda bile bu emzirme sorunu yasamislar. Sakin olmak lazim galdemir. Sinirlerim bozuluyor meme almayinca ama belki de bu yuzden iyice geriliyor bebek. Biz de 2700 olduk. 8. Gun gobegi dusmedi bizimkinin de yikamadik da. Miniklerimizle bol sutlu ve emzirmeli gunler olsun insallah.
Cok sukur bende seni merak ediyordum. Meleginle saglikli mutlu huzurlu gunleriniz olsun. Onemli olan sagligi diyorduk kilosu da gayet yerinde gelmisKızlar dün 16:45te bebeğimi epidural normal doğumla kucağıma aldım bendeAllah'ım tarif edilemez bi duygu binlerce Şükürler olsun ki bebeğimin sağlığı gayet yerinde ve 3130 gr doğdu hamileliğimin son bir ayı ağlamakla üzülmekle geçti neyle karşılaşıcam diye hep bi Kaygı vardı içimde ama elhamdulillah Rabbim bana Dünyalar Güzeli bi melek gönderdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?