Bebeğimin haftası geri ne yapmalıyım ?

Benim randvym pazatesi hem dopler tekrarlanacak hemde nst rutin kontrol ölçümler. Bebegin haftasi geri diye iğnemide kesmedi .clexane ne zaman kesilecek acaba ?
Bakalım pzt neler olacak

canım benimde öle iki hafta geri ve biraz küçük bi bebek dedi doktorum çok üzüldüm ne yapabilirim dedim senin yapcağın hiç bişey yok o öle bi bebek yapısı ve genetiği böle dedi

canım benimde öle iki hafta geri ve biraz küçük bi bebek dedi doktorum çok üzüldüm ne yapabilirim dedim senin yapcağın hiç bişey yok o öle bi bebek yapısı ve genetiği böle dedi
Canım bence sende beslenmene dikkat et bnm doktorum kesinlikle protein ağırlıklı besleneceksin bir hafta dedi bu bebekler otla bitkiyle büyümez onların proteine ihtiyacı var dedi pilav makarna hamur işi bunların bebeğe hiç bi faydası yok dedi, bir haftalık protein destekli beslenme programım var bakalım ne kadar işe yarayacak, hatta programımı yazayım size
Bir hafta içerisinde en az yarım kilo kırmızı et, haftada iki öğün deniz Balığı (göl balığı, çiftlik balığı olmayacak), haftada iki öğün bakliyat özellikle yeşil mercimek, her gün yumurta, günde iki bardak süt ve en az 3,5-4 lt su

Ben bugune kadar hep protein agirlikli beslendim bu hafta biraz karbonhidrat ilave ettim muz patates ekmek. Balik yiyemiyorum ama kirmizi et ve bakliyat ve sut urunlerini de arttirdim. Ben havuc suyunu merak ettim gunde ne kadar tuketmek lazim bebegin suyunu artirmak icin?

Havuç suyu günde 1 su bardağı içiyorum cnm ben, amniyosentez sıvısını artırmak için Havuç suyu kürü yazarsan nette çıkar Ayrıntılı, ibrahim Saraçoğlunun kürü bu, günde iki bardak içiyorum yazanda var forumlarda

Cok sagol canim hemen bugunden basladim bende. Havuc buldum markette aldim hemen sıkacagim.

Benim randvym pazatesi hem dopler tekrarlanacak hemde nst rutin kontrol ölçümler. Bebegin haftasi geri diye iğnemide kesmedi .clexane ne zaman kesilecek acaba ?
Bakalım pzt neler olacak
Canım gittinmi kontrole? Hayırlı hbrlerini bekliyoruz inşallah büyümüştür bebiş

Kızlar su anda yatışım yapıldı bebeğimi alcaklar dua edin ne olur çıkınca uzun uzun yazicam

Ben bugün İzmir'de farklı bi doktora daha gittim içim rahat etsin diye, iyiki de gitmişim gerçekten içim daha rahat, doktor sizi boş yere üzmüşler dedi bebek gayet iyi ve sağlıklı dedi sorun edilecek hiç bişeyi yok, kilosunada şu anda 2800-900 arası bu bebek dedi

Cok sevindim ne guzel gununu beklerse toparlak bir bebek bile olabilir. Peki olcumlere dikkat ettin mi yaptiklarinin etkisi olabilir belki. Insallah bende yarin guzel haberlerle donerim.

Cok sevindim ne guzel gununu beklerse toparlak bir bebek bile olabilir. Peki olcumlere dikkat ettin mi yaptiklarinin etkisi olabilir belki. Insallah bende yarin guzel haberlerle donerim.
Canım ölçümlerde de ilerleme var, ama asıl Yarınki doktorun ölçümlerine bakıcam, bende protein diyetinin işe yaradığını düşünüyorum ayrıca Bebeğin suyu aşırı çok olmasada tehlike arz etmiyo sınırın üstünde suyu dedi, Bebeğin suyunun artmasında Havuç suyunun etkisi olduğunu düşünüyorum tabi bir de neredeyse 4 lt su içiyorum, inşallah yarında güzel haberler alırım doktorumdan

Sen Havuç suyunu sabah akşam iç, bir de Havuç suyu 15 günde etkisini gösteriyo bundan önceki kontrolümde de aynı şey oldu, içmeye başladığım ilk hafta değişiklik yok Demişti Dr ama 2.hafta suyu güzel demişti

Bugünkü randevum doktorumun doğuma gitmesi sebebiyle yarına ertelendi, ne zamandır gün sayıyorum

Kontrol diye geldim bebegimi kucagima aldim az once. Kalp atislari dusmustu suyum da kalmamis acil sezaryana alindim. Simdi yanimda oglum. Cok sukur 2200 bekleniyordu 2650 dogdu. Ayrintilari yazarim yine.
Ayyy maşallah bebişe, canım Allah analı babalı büyütsün ne güzel sağ salim aldın kucağına, bebişin durumu nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…