• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğimin gözündeki kızarıklık ve beyaz şey...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
arkadaşlar çok panik oldum gece gece... yardımcı olacak başına bu tip bişey gelmiş olan birileri var ise ne olur bi el atın... kızımın gözünde retina tabakasında hafif kızarıklık vardı... bu ikinci gün... gecer die bekledik... gecmedi.. üstüne bi de göz bebeğinin yan tarafında beyaz bişi oluşmuş. küçücük ip gibi kıl kurdu gibi bişey... çok korkuorum... yarın doktora götürücez hemen... ama yarını nasıl edicem bilmiorum... kızarıklığı cok önemsemedim ama o beyaz şey çok korkuttu beni... başına böle bişi gelmiş birileri var ise lütfen yazsın...
Çok geçmiş olsun doktora goturdugunuzde sonucunu bızımle paylasın canım

Merhaba, böyle bir şey mi? Beyaz kısmında sivilce gibi. Eğer öyleyse benim oğlumda da olmuştu ve doktoruna foto çekip attığımda kendisine değil de direkt göz doktoruna götürmemizi söylemişti. Önemli bir şey çıkmadı, bir kaç gün damla kullandı ve geçti.
DBBBCB7C-CB1B-4BE1-9F2E-00CD9BFBF861.jpeg

Merhaba, böyle bir şey mi? Beyaz kısmında sivilce gibi. Eğer öyleyse benim oğlumda da olmuştu ve doktoruna foto çekip attığımda kendisine değil de direkt göz doktoruna götürmemizi söylemişti. Önemli bir şey çıkmadı, bir kaç gün damla kullandı ve geçti.Eki Görüntüle 2603969

aynen böyleydi cnm bi gün sonra doktora gideceğimiz gün geçti... cok sağolun..

kabizmi kiziniz?
Merhaba konuları okurken denk geldim hala aktif mi hesabınız bilmiyorum ama kızımda da aynı göz rahatsızlığı var ve kabız iki üç aydır görmediğim Dr jalmadi pzt farklı bı Dr a randevu aldım artık o da üniversite profesörü son çarem.Kabizlikla ne ilgisi var başınıza geldi mi

Merhaba konuları okurken denk geldim hala aktif mi hesabınız bilmiyorum ama kızımda da aynı göz rahatsızlığı var ve kabız iki üç aydır görmediğim Dr jalmadi pzt farklı bı Dr a randevu aldım artık o da üniversite profesörü son çarem.Kabizlikla ne ilgisi var başınıza geldi mi
bir dönem aşiri kabizlik yaşadigimda gözlerimde kızarıklık oluşmuştu o yuzden sormustum.
bendeki konjonktiva idi ama bilemem kizınızin bundan mı

bir dönem aşiri kabizlik yaşadigimda gözlerimde kızarıklık oluşmuştu o yuzden sormustum.
bendeki konjonktiva idi ama bilemem kizınızin bundan mı
Evet alerjik konjonktivit dendi, damla krem vs tedavi uygulandı geçmedi farklı Dr a gittik salazyon dendi tedavi ilaç kullandik yani şöyle tamamen geçmedi hiç hafifletiyor ama şişlik biraz inse de tamamen iyilesmiyor:/ 2 yaş dönemi diye kabızligi sıklaştı mı diyodum ama artık kroniklesmeye başladığı için gözden kaynaklandığını düşünmeye başladım

Back