- 23 Şubat 2017
- 1.887
- 5.464
- 158
- Konu Sahibi adventurerpassenger
-
2-3 ay önce oğlumun yatay pozisyona gelince gözüne acıyor demesi üzerine bilindik bir hastaneye götürdük. Arpacık dedi, ilaç verdi. Bu arada sulanma da vardı. Özellikle uykudan ilk uyandığında. Bir hafta sonra kontrole gittik geçmediğini söyledi. Kontrole gitmeden bir gün önce de ilaçları kesmiştim. Onu söyleyince ilaçları düzenli kullanmadığımizi söyleyerek bu sefer tam kullanip gelin dedi. Ama 2 gün sonra göz bebeğinin renkli kısmında beyaz bir leke oldu. Gözü iyice sulanmaya başladı, kızardı. Hafif kısıldı ama doktor verdiğim süreyi doldurmadan geldiniz der diye bekledim. 2 gün sonra sabah oğlum ağlayınca. Kendi çocuk doktoruna yazdım. Başka bir göz doktoru önerdi. Sonuç olarak yabancı cisim varmış. Hâlâ vicdan azabı duyuyorum beklediğim için. Vakit kaybetmeden doktora gidin.arkadaşlar çok panik oldum gece gece... yardımcı olacak başına bu tip bişey gelmiş olan birileri var ise ne olur bi el atın... kızımın gözünde retina tabakasında hafif kızarıklık vardı... bu ikinci gün... gecer die bekledik... gecmedi.. üstüne bi de göz bebeğinin yan tarafında beyaz bişi oluşmuş. küçücük ip gibi kıl kurdu gibi bişey... çok korkuorum... yarın doktora götürücez hemen... ama yarını nasıl edicem bilmiorum... kızarıklığı cok önemsemedim ama o beyaz şey çok korkuttu beni... başına böle bişi gelmiş birileri var ise lütfen yazsın...
Kaşıntı var mi peki?
2-3 ay önce oğlumun yatay pozisyona gelince gözüne acıyor demesi üzerine bilindik bir hastaneye götürdük. Arpacık dedi, ilaç verdi. Bu arada sulanma da vardı. Özellikle uykudan ilk uyandığında. Bir hafta sonra kontrole gittik geçmediğini söyledi. Kontrole gitmeden bir gün önce de ilaçları kesmiştim. Onu söyleyince ilaçları düzenli kullanmadığımizi söyleyerek bu sefer tam kullanip gelin dedi. Ama 2 gün sonra göz bebeğinin renkli kısmında beyaz bir leke oldu. Gözü iyice sulanmaya başladı, kızardı. Hafif kısıldı ama doktor verdiğim süreyi doldurmadan geldiniz der diye bekledim. 2 gün sonra sabah oğlum ağlayınca. Kendi çocuk doktoruna yazdım. Başka bir göz doktoru önerdi. Sonuç olarak yabancı cisim varmış. Hâlâ vicdan azabı duyuyorum beklediğim için. Vakit kaybetmeden doktora gidin.
kabizmi kiziniz?
Mukoid (İpliksi) yapıdaki konjonktivit olabilir mi acaba?
Fotoğraf atabilir misiniz. Belki başına önceden gelen birisi vardır. Çok geçmiş olsun. İnsan çocuk olunca hiç kıyamıyor. Ama her çocuk yaşıyor göz enfeksiyonunu. Telaşlanacak bişey olduğunu düşünmüyorum.
Aklıma iltihap ihtimali geliyo, böyle bazen Gözde uzayan iplik gibi bir şey olur ya öyle bişey mi acaba ? Benim bebeğimde de önce sulanma , ve beyaz o bahsettiğim iplik gibi şeyden oluştu (adı çapak mı onunda) sonra, çapaklanmaya , akmaya başladı . Göz damlası kullanıyoruz . Şu an resmen çocuğun gözü çapak çapak allah dermansız dert vermesin .
Yarın olsun da inşallah önemli birşey değildir , hayırlı haberler alın . Geçmiş olsun kuzuya ❤
Çok geçmiş olsun. İnşallah değildir. Allah şifa versin yavrunuza.ben de internete dadandım arkadaşım... ben de konjonktiviten şüpheleniorum.. inşallah odur... o gördüğüm ipliksi canlı olmasın da...
Konjonktivit olabilir, alerji de olabilir bir sürü ihtimal var ama nolur nolmaz hijyeninize dikkat edin. Bulaşıcı bir şeyse size de geçmesin
Çok geçmiş olsun. İnşallah değildir. Allah şifa versin yavrunuza.
Önemli birşey yoktur inşallahah ah... çok gecmiş olsun... ben de yurtdısındayım valla... burda doktor araştırma olayı da sıkıntı... bikaç doktora göstericem ben de inşallah... yazdığınız için cok sağolun...
Enfeksiyon olmuştur temiz bir tülbentle yavaşça silin çayla pansuman yapın kurt değildir o kurt olsa duramaz çocukevet evet kahverengi yuvarlak kısmın kenarı ak kısmında... ve kızarıklığı iki gündür sabit ve hafif akıntı var gözünde... kızarıklıgı çok önmsemedim fakat o beyaz şeyi görünce panik oldum...
Enfeksiyon olmuştur temiz bir tülbentle yavaşça silin çayla pansuman yapın kurt değildir o kurt olsa duramaz çocuk
İnşallah önemli bişey yoktur yurt dışındaymışsınız hastaneye giderken dikkat edin dışarısı hepimiz için daha tehlikeliah çok sağolun iyi ki yazdım buraya içim rahatladı biraz...
İnşallah önemli bişey yoktur yurt dışındaymışsınız hastaneye giderken dikkat edin dışarısı hepimiz için daha tehlikeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?