Çocuk Hastalıkları bebeğimin gözündeki kızarıklık ve beyaz şey...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

adventurerpassenger

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
1.219
1.594
133
39
arkadaşlar çok panik oldum gece gece... yardımcı olacak başına bu tip bişey gelmiş olan birileri var ise ne olur bi el atın... kızımın gözünde retina tabakasında hafif kızarıklık vardı... bu ikinci gün... gecer die bekledik... gecmedi.. üstüne bi de göz bebeğinin yan tarafında beyaz bişi oluşmuş. küçücük ip gibi kıl kurdu gibi bişey... çok korkuorum... yarın doktora götürücez hemen... ama yarını nasıl edicem bilmiorum... kızarıklığı cok önemsemedim ama o beyaz şey çok korkuttu beni... başına böle bişi gelmiş birileri var ise lütfen yazsın...

Işığa tutun gözünü bakın bakalım o kızarıklık nokta gibi kedi gözü gibi kıpkırmızı oluyor mu , yegenimde vardı gözü şaşı oldu hemen doktora götürün . Zamanla kaymalar artabilir

“Retina tabakası”nı hangi cihazla gözlemlediniz çokkkk merak ettim yardım almak istiyorsanız bence uydurup anatomik terimler kullanmayın böylece insanlar size yardım edebilirler

yok arkadaşım kedi gözü gibi olmuo normal kızarıklık ama göz bebeği kenarında ak kısmında yani o ince kısa kıl kurdu gibi bişi var... delircem...

Bu arada kahverengi kısmın yanını kastediyorsanız babamda olmuştu, doktora gittik önemli değil dedi. Senelerdir duruyor

evet evet kahverengi yuvarlak kısmın kenarı ak kısmında... ve kızarıklığı iki gündür sabit ve hafif akıntı var gözünde... kızarıklıgı çok önmsemedim fakat o beyaz şeyi görünce panik oldum...

yok arkadaşım kedi gözü gibi olmuo normal kızarıklık ama göz bebeği kenarında ak kısmında yani o ince kısa kıl kurdu gibi bişi var... delircem...
Başka emsal bir durum bilmiyorum inşallah bir şey çıkmaz korkutmak istemem tabiki ama işte Bebek ya dayanamıyorum acı da olsa söylemek gerekio

O beyaz şey canlı mı? Yoksa leke gibi mi?

Başka emsal bir durum bilmiyorum inşallah bir şey çıkmaz korkutmak istemem tabiki ama işte Bebek ya dayanamıyorum acı da olsa söylemek gerekio
ol
BEBek kaç aylık? Gözüne bir şey kaçmış bence, bebeklerde sık rastlanır

akın dış kısmında değil ... o ak kısmının saydam tabakanın içinde beyazlık...

O beyaz şey canlı mı? Yoksa leke gibi mi?

yaa bi bakıorum beyaz sivilce ucu gibi görünüo..bi bakıorum bir iki milimetrelik küçük iplikçik gibi görünüo...ama dışarıda değil kesin içinde saydam tabakanın..bana sanki hareket edio gibi geldi eşim de etmio dio.. cocuk da rahat durmuo tam anlayamıoruz...

alerjik olmasın tam mevsimine giriyoruz, ya da mikrop kapmıştır akıntı da varmış.çayla pansuman yapsaydınız keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…