- 21 Temmuz 2016
- 1.219
- 1.594
- 133
- 39
- Konu Sahibi adventurerpassenger
-
Işığa tutun gözünü bakın bakalım o kızarıklık nokta gibi kedi gözü gibi kıpkırmızı oluyor mu , yegenimde vardı gözü şaşı oldu hemen doktora götürün . Zamanla kaymalar artabilirarkadaşlar çok panik oldum gece gece... yardımcı olacak başına bu tip bişey gelmiş olan birileri var ise ne olur bi el atın... kızımın gözünde retina tabakasında hafif kızarıklık vardı... bu ikinci gün... gecer die bekledik... gecmedi.. üstüne bi de göz bebeğinin yan tarafında beyaz bişi oluşmuş. küçücük ip gibi kıl kurdu gibi bişey... çok korkuorum... yarın doktora götürücez hemen... ama yarını nasıl edicem bilmiorum... kızarıklığı cok önemsemedim ama o beyaz şey çok korkuttu beni... başına böle bişi gelmiş birileri var ise lütfen yazsın...
arkadaşlar çok panik oldum gece gece... yardımcı olacak başına bu tip bişey gelmiş olan birileri var ise ne olur bi el atın... kızımın gözünde retina tabakasında hafif kızarıklık vardı... bu ikinci gün... gecer die bekledik... gecmedi.. üstüne bi de göz bebeğinin yan tarafında beyaz bişi oluşmuş. küçücük ip gibi kıl kurdu gibi bişey... çok korkuorum... yarın doktora götürücez hemen... ama yarını nasıl edicem bilmiorum... kızarıklığı cok önemsemedim ama o beyaz şey çok korkuttu beni... başına böle bişi gelmiş birileri var ise lütfen yazsın...
Işığa tutun gözünü bakın bakalım o kızarıklık nokta gibi kedi gözü gibi kıpkırmızı oluyor mu , yegenimde vardı gözü şaşı oldu hemen doktora götürün . Zamanla kaymalar artabilir
Bu arada kahverengi kısmın yanını kastediyorsanız babamda olmuştu, doktora gittik önemli değil dedi. Senelerdir duruyor
Başka emsal bir durum bilmiyorum inşallah bir şey çıkmaz korkutmak istemem tabiki ama işte Bebek ya dayanamıyorum acı da olsa söylemek gerekioyok arkadaşım kedi gözü gibi olmuo normal kızarıklık ama göz bebeği kenarında ak kısmında yani o ince kısa kıl kurdu gibi bişi var... delircem...
Resim atar misiniz bi?
BEBek kaç aylık? Gözüne bir şey kaçmış bence, bebeklerde sık rastlanıryok arkadaşım kedi gözü gibi olmuo normal kızarıklık ama göz bebeği kenarında ak kısmında yani o ince kısa kıl kurdu gibi bişi var... delircem...
olBaşka emsal bir durum bilmiyorum inşallah bir şey çıkmaz korkutmak istemem tabiki ama işte Bebek ya dayanamıyorum acı da olsa söylemek gerekio
BEBek kaç aylık? Gözüne bir şey kaçmış bence, bebeklerde sık rastlanır
O beyaz şey canlı mı? Yoksa leke gibi mi?
hayır... göz bebeğinin içinde leke gibi değil... göz bebeğinin hemen dışında gözün beyaz kısmında ipliksi beyaz bişi var...Eki Görüntüle 2603923
Böyle bir şey mi?
alerjik olmasın tam mevsimine giriyoruz, ya da mikrop kapmıştır akıntı da varmış.çayla pansuman yapsaydınız keşke.evet evet kahverengi yuvarlak kısmın kenarı ak kısmında... ve kızarıklığı iki gündür sabit ve hafif akıntı var gözünde... kızarıklıgı çok önmsemedim fakat o beyaz şeyi görünce panik oldum...
Kaşıntı var mi peki?hayır... göz bebeğinin içinde leke gibi değil... göz bebeğinin hemen dışında gözün beyaz kısmında ipliksi beyaz bişi var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?