Oda olabilir,göz damarları hassas en küçük bir şeyden etkilenir.çok telaş edilecek bir şey olacağını sanmıyorum.Ikınırken de olmuş olabilir mi acaba? Teşekkürler yorumunuz içim
Telaşa gerek yok zannımca.
Canı çok yanmış olabilir ve gözlerini o an sıkmış olabilir. Ondan kaynaklıdır. Ilerler ve geçmezse elbette ki dra gidin.
Anne olmak maalesef çoğu zaman serin kanlı olmayı nakavt ediyor bilirim :)
2 3 gun içinde meyve yedi mi yediyse hangileri bunun disinda gozune sampuan kacti mi ya da ateslenme oldu mu
Belki armuttandir dicem biraz google da araştırma yaptim bu konudan sonra ama yazıları okudum bana da asi olurken sıktıysa kendini boyle bisey olmuş olabilir gibi geldiAteş yok, şampuan kaçmadı. Daha önce deneyip alerji yapmayan meyveleri yiyor, en son armut yedi.
Ah bir de benim öğrenmem lazim onu.Sakin kalmayı öğrenmem lazım
Belki armuttandir dicem biraz google da araştırma yaptim bu konudan sonra ama yazıları okudum bana da asi olurken sıktıysa kendini boyle bisey olmuş olabilir gibi geldi
Ah bir de benim öğrenmem lazim onu.
Yaklaşık 2 haftadır çocuklarım hasta ve ben üzüntüden kg verdim. O nedenle diyorum ya annelik işte.. Engel olamıyoruz telaşa..
Aynen benim de oğlum hasta ve bende üzüntüden kilo verdim . Rabbim daha büyüklerinden muhafaza etsin , ne kadar zor o küçücük canı çırpınırken görmekAh bir de benim öğrenmem lazim onu.
Yaklaşık 2 haftadır çocuklarım hasta ve ben üzüntüden kg verdim. O nedenle diyorum ya annelik işte.. Engel olamıyoruz telaşa..
Hic bişey yok canim korkma aynisi benim bebektede oldu elini falan degmistir bir iki gune gecer hatta ondan daha kotuydu geciyor telaş yapmaSelamlar,
Yeri burası değil belki banlanıcam ama herkes görsün diye buraya açıyorum.
Uykudan kalktığında bebeğimin gözü kan damlatılmış gibiydi. Kılcal damar kanlanması gibi değil, sanki damla damla olmuş ve öyle donmuş kalmış gibi. Tek nokta varken şimdi çoğaldı. Dün de menenjit aşısı için doktora gittik, hiç böyle bir şeyi yoktu. Doktoruna whatsapp'tan attım ama hemüz cevap vermedi. Daha önce böyle bir şey yaşamış olanlar var mı? Zedeleme harici başka ne olabilir? Bir şeyin belirtisi olabilir mi? Zedeleme ise öyle olduğunu nereden anlayabilirim?
Gözünü kaşımış olmasını ümit ediyorum, ama ona benzemiyor.
Hic bişey yok canim korkma aynisi benim bebektede oldu elini falan degmistir bir iki gune gecer hatta ondan daha kotuydu geciyor telaş yapma
Bence kilcal damar catlamasi bu, tehlikeli oldugunu dusunmuyorum bence panik yapmayin. Doktorunuz hala donmedi mi?