• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegimin gözü lütfen bakarmısınız?

Göz doktoruna götürdük elbette. Görmede bir sıkıntı yok çok şükür. Görmeyi engelleyecek kadar inerse göz kapağı, tıbbi olarak o zaman müdahale ederiz dedi. Estetik olarak ise şimdilik küçük, biraz daha büyüdüğünde tekrar görüşeceğiz.
Büyükmüş kızınız kıyamam prensese insallah sonra çok güzel hayatları olur
Bildiğim kadarıyla 2 yaşında ameliyat oluyorlarmis ki okul hayatını etkilemesin diye ne zaman düşünüyorsunuz peki soruyor mu gözü ile ilgiili şeyler cnm

Düzelir canım endise etme biliyorum ınsanın elinde degil ama farklı doktorlara goster hepside aynı seyi soyluyorsa Allahın izni ile duzelır.
Allah razı olsun inşallah canım elimde değil başka çok tatlı yakışıklı mi yakışıklı ama işte anne yüreği ufacık bir şey olsa bile evlat olunca dağ gibi görünüyor gözüne sende sağ salim al bebegini cnm kucağına

Büyükmüş kızınız kıyamam prensese insallah sonra çok güzel hayatları olur
Bildiğim kadarıyla 2 yaşında ameliyat oluyorlarmis ki okul hayatını etkilemesin diye ne zaman düşünüyorsunuz peki soruyor mu gözü ile ilgiili şeyler cnm
Bir kaç kere sordu. Dediğim gibi allah da seni böyle yaratmış, kimi insan yürüyemez sandalye de oturur, kimsinin saçı şöyle burnu şöyle... gibi örneklerle açıkladık. Çok şükür akıllı bi çocuk olduğu için anlıyor ne demek istediğimizi.
Estetik müdahaleyi de tam olarak düşünmedik şu zaman yaptıralım diye. Doktor şu an gerek olmadığını söyledi.

Annem de kucukten gozlerinin biri digerinden daha kucuktu cok belliydi korkardim belli kalacak diye soylerdi. Goz kapagi dusuklugumu bilmiyprum ama biri daha kucukmus.Simdi gayet duzgun gorunuyolat. Annem arasira bakar kucuk olani bulur ama o_O :KK70: soylemesem dikkatli bakilmasa hic belli degil:) bebeginizin de buyudukce belli olmayacagini dusunuyorum :)
Inşallah bitanem yaa çok tatlısın insallah büyüdükçe geçer allahim bütün bebekleri korusun ..

Doktorlar düzelir dediyse sıkma canını dicem ama anne olmak böyle bir şey :anne:

İçin rahat etsin istiyorsan göz doktoru ve nöroloji ile görüş canım geçecek inşallah sen mutlu ol gül ki yavrun da mutlu olsun :KK200:

Bir kaç kere sordu. Dediğim gibi allah da seni böyle yaratmış, kimi insan yürüyemez sandalye de oturur, kimsinin saçı şöyle burnu şöyle... gibi örneklerle açıkladık. Çok şükür akıllı bi çocuk olduğu için anlıyor ne demek istediğimizi.
Estetik müdahaleyi de tam olarak düşünmedik şu zaman yaptıralım diye. Doktor şu an gerek olmadığını söyledi.
Yerim onu canım benim tabi en doğru kararı doktorunuzla belirlersiniz çok teşekkürler zaman ayirdiginiz için ...:KK200:

Doktorlar düzelir dediyse sıkma canını dicem ama anne olmak böyle bir şey :anne:

İçin rahat etsin istiyorsan göz doktoru ve nöroloji ile görüş canım geçecek inşallah sen mutlu ol gül ki yavrun da mutlu olsun :KK200:
O kadar iyisiniz ki çok teşekürler insallah zamanla düzelir daha çok küçük öyle tatlı tatlı bakıyor içim eriyor insallah duzelir:KK68::KK68:

İyi akşamlar şimdi nasıl düzeldi mi bebeğinizin gözü benimde bebeğim var bir aylık tek gözü küçük

Back