• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegimin gözü lütfen bakarmısınız?

Olives Rire

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2015
488
446
73
31
Merhaba herkese arkadaşlar bebegim 2 aylık oldu bir gözü daha küçük göz kapağı düşük galiba böyle olup düzelen varmı doktora götürdük hatta 2 doktara gittik dedikleri şey 1 yaşına kadar geçer ama anne yüreği baktıkça içim eriyor doğum sırasında ikinamadim bebeği çektiler ondan mi böyle oldu kendimi sucluyorum böyle olup ilerde düzelen varmı &

Gecmis olsun.. bebegi kafasindan cekmislerdir gozuyle ne alakasi var? Ha beyninde Allah korusun birseyler hasar gormustur orasini bilemem tabii..bi norologa goturseniz?

Gecmis olsun.. bebegi kafasindan cekmislerdir gozuyle ne alakasi var? Ha beyninde Allah korusun birseyler hasar gormustur orasini bilemem tabii..bi norologa goturseniz?
Çok tesekur ederim bilmiyorum ki bebegi çektikleri için gözü böyle olmuş dediler o kadar üzülüyorum ki baya da fark ediliyor :KK42:

Kızımın da bir göz kapağı düşük. Görmesinde bir problem yok çok şükür. Estetik olarak da büyüdüğünde ameliyatla düzeltilirmiş.
Çok mu önemli? Bence değil. Görüyor çok şükür, benim için önemli olan o.
Eğer sizinki de göz kapağı düşüklüğü ise tedavisi olmayan bir şey değil. Üzmeyin bence kendinizi.

Kızımın da bir göz kapağı düşük. Görmesinde bir problem yok çok şükür. Estetik olarak da büyüdüğünde ameliyatla düzeltilirmiş.
Çok mu önemli? Bence değil. Görüyor çok şükür, benim için önemli olan o.
Eğer sizinki de göz kapağı düşüklüğü ise tedavisi olmayan bir şey değil. Üzmeyin bence kendinizi.
Uzun ömürlü olsun meleginiz geçer dediler ama 1 yaşına kadar kızınız kaç yaşında n3 zman fark ettiniz birde çok belli oluyormu

Düzelir canım endise etme biliyorum ınsanın elinde degil ama farklı doktorlara goster hepside aynı seyi soyluyorsa Allahın izni ile duzelır.

Uzun ömürlü olsun meleginiz geçer dediler ama 1 yaşına kadar kızınız kaç yaşında n3 zman fark ettiniz birde çok belli oluyormu
Doğduğu zaman farkettik. Şu an 5 yaşında. Hala bariz belli oluyor. Her gören soruyor. Kendisi de farkında artık. Allah herkesi farklı yaratır. Senin de bir gözün küçük yaratmış diyoruz.

Annem de kucukten gozlerinin biri digerinden daha kucuktu cok belliydi korkardim belli kalacak diye soylerdi. Goz kapagi dusuklugumu bilmiyprum ama biri daha kucukmus.Simdi gayet duzgun gorunuyolat. Annem arasira bakar kucuk olani bulur ama o_O :KK70: soylemesem dikkatli bakilmasa hic belli degil:) bebeginizin de buyudukce belli olmayacagini dusunuyorum :)

Benim kizimda da vardi 5 6 aylikti cok kucuk fark
ben farketmistim doktora da goturdum var evet sedasyon dediler kabul etmedim.
Simdi 9 yasinda bisiyi kalmadi sukur. Daha cok kucuk gerci gecici yani ama sen gotur yine de icin rahat etsin.

Neden yaptirmiyorsunuz? ilerisini dusunun. Doktora goturdunuz mu ne dediler?
Göz doktoruna götürdük elbette. Görmede bir sıkıntı yok çok şükür. Görmeyi engelleyecek kadar inerse göz kapağı, tıbbi olarak o zaman müdahale ederiz dedi. Estetik olarak ise şimdilik küçük, biraz daha büyüdüğünde tekrar görüşeceğiz.

Back