bebegimin gözü avizede :(

Aman bizim Oğuz'da öyleydi ki. oturtunca tv. yatarken avize. :) hiç ayırmıyordu gözünüü sesleniyorduk yok gene gözü aynı yerde. Şimdi de ilgi alanı cam, büyüdü tabii bayılıyor camdan bakmaya.

Benim kiZim da bakiyo 7.5 aylik halen de bakar ama bide soyle eger avizeniz de bikac ampul varsa teke dusur yada avizenizde ki.ampuller asagi bakiyosa degistirebilirseniz tavana dogru baksin hem gozunu etkilemez ben oyle yaptim ara ara bakar yine 5 aylikken benim kizda pur dikkatti

kesınlıkle doktorunuzla konusun .. erken tanı . bız burda ne desek bılemeyız yanlıs yonlendırırız kım nasıl buyuttu cocugunu dusnmeden gıdın ..

Benim kızım bir dikerdi gozunu avizeye kafayi da geri atardi kaskati oyle avizeye bakardi dikkatli dikkatli. Cok takmis kafama cok arastirmistim . Bi sey de bulamadim :) Bi sorun okdugunu sanmıyorum

Kardeşim de camasir makinesini izlerdi hem de gozunu hiç ayirmadan. Dönen seylere bayilirdi ve otizm tanisi kondu. Sakın yanlış anlamayin, telaslanin diye soylemiyorum ama bi doktora götürün.göz ardi edilmemeli boyle seyler

Benim yeğenim böyle özellikle ayakta sallarken sürekli göz avizede biz bakamıyoruz o bakıyo bizde rahatsız olmasın diye kapatırız onu uyutmaya çalışırken hep ama bir sorun olacağını sanmam bu durumun

Ben olsam, en çok oturulan odanın avizesini direkt ışık vermeyen önünde cam gibi bir engeli olan avizeyle değiştirirdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…