Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuk Hastalıklarıbebeğimin gözleri sulanıyorrrr......
arkadaşlar 3 aylık bebeğim var.doğduğundan beri gözleri akıyor.ve çapaklanıyor.göz doktoruna götürdüm..masaj önerdi ve damla yazdı bi ara geçti şimdi tekrar başladı...ne yapmalıyım ...başına böle bişey gelen varmı.yardım edin..:çok üzgünüm::
benim bebegiminde dogdugundan beri vardi sutumu siktim gozune ve kaynamis su iliyinca pamukla distan ice dogru sildim hep gecti 2 haftada tavsiye ederim cok gecmis olsun bebisine
tatlım benim kızımda da aynı sorun vardı ...ilk farkettiğimde kendi sütümü damlattım tavsiye üzerine...günde bir defa 1-2 damla damlattım,üçüncü güne bişey kalmadı...zararı olmadı anlayacağın,hem eskiler hep böyle yaparmış ilaç niyetine...
daha beter olur diye korkuyorum daha çok mikrop oluşur.doktor gözyaşı kanalları tıkalı dedi o yüzden çapaklanıyormuş.1 yaşına kadar masajla geçmesse ameliyat olacakmış.kanal tıkalıysa süt nasıl açacak kanalı. bilen varmı....yardım edin
benimde oyleydi sapsari capak oluyodu 2 ayda zor gecti kanallar tikali oldugundan oluyor yada dogum aninda mikrop kapiyor gozleri daha beter olmaz korkma sut cok iyi geliyor capaklandikca ilik siyla sil mutlaka gecer merak etme
sütünü dene korma bebginin gözüne bisey olmaz.aynisi benim oglumdada vardi.sallama papatya caylari varya onu cay yap.sallama cay kimini atma.o kimi biraz ilik oldumu bebginin gözüne sür.ben yabanci bi ülkede yasiyorum ve coccugun dogumu ilk 10 gün evine özel ebe geliyor.o söyledi banada.kötü bisey olsa hic önerirmiydi.ha bide yeni annelere tavsiyem olsun.yeni anneler bilirsiniz gögüslerinizden süt bile fiskirir.ama bazi annelere ates yapar.gögüslerinden.bunun icin bildiginiz kaymak varya onu yuvarlak bi sargi bezine bolca sürün.onlari gögüslerinize koyun inanin atesini aliyor.bunuda bana ebem yapmisti.