- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.775
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de bebegimin genzine cok sık sut kaciyor. Cok korkuyorum. Ters cevirme ne demek? Ne yapmak lazim yanibende kızımda aynı şeyleri yaşadım. bi akşam kızıma bişey oldu diye ağlaya ağlaya acile götürdüm. doktor bana güldü ilk çocuğunuzmu dedi :) hızlı ve çok yiyen çocuklarda olurmuş zamanla düzelir. tıkandığı zamanda ters çevirip sırtına vuruyorum açılıyor.
Durumumuz nedir bi sıkıntı olmadı inşallah bizde aynı şey varBebeğim neredeyse 3 aylık olacak ve doğduğu günden beri çok sık diye nitelendirebileceğim şekilde ya tükürüğü yada emerken emdiği süt genzine kaçıyor ve o an nefes alamıyor hani nefes almaya çalışırken büyük insanların bile çıkardığı o ses var ya onu çıkarıyor, hemen sırtını falan sıvazlıyorum düzeliyor.
Yatağında yatarkende aynı sesi duyuyorum bi yanına fırlıyorumki kendi kendine geri düzelmiş, yani tükürüğünüde böyle genzine kaçırıyor. Normal mi bu durum, sizde bu kadar sık yaşıyormusunuz. Yani günde en az 10 defa yaşıyordur bu durumu.
Birde ağzı çok köpürüyor yani tükürüğü köpürüyor sanki ağzında.:sm_confused: