Bebeğimin gelişmiş geri mi

Sen pdr mezunu degil miydin? Ne ogrettiler size okulda? Veya sen nasil bitirdin o okulu?
Not:Ayagini agzina goturememesi cok ciddi problem

Ya neden kullanmadınız. Şaka bi yana benim halamın bebeği 40 günlük bile değilken dönüyordu. Benim oglum 9 aylıkken emekleri 14 aylikken yürüdü
Ben biraz farklı yaşıyorum gebeliklerimi demir dahil hiçbir takviye kullanmıyorum, 3. Bebeğimi bekliyorum yine kullanmıyorum ama herkes doktor tavsiyesine uysun, beslenme konusunda hassasım

5.5 aylık erkek bebeğim var bazı konularda şüpheye düşüyorum. Örneğin henüz dönemiyor. Popusunu kaldırmaya çalışıyor ama kayıyo dönme yok. Hiç sesli gülmedi ama oldukça güler yüzlü sadece kıkırdama yok. Anne diyebiliyor. Saçımı çekiyor ya da meme emmek istediğinde kafasını oraya attırıyo çekeliyor yakamı. Ayağını ağzına kadar kaldıramıyor. El sallayabiliyor. 7.200 gram acaba kilosundsn mı öyle olsa da sesi neden çıkmıyor gülerken? Bir norologa götürsem mi
6.5 aylık bebeğim 8600 gram. El sallamıyor. Anne demiyor. Daha yeni dönmeye başladı. Ayağını ağzına götüremiyor(göbekten) sadece elleriyle tutup zoraki kendine cekiyor. Anlamsız bıdır bıdır konusuyor ve cığlık atarak gülüyor. Doktorumuz şişko oldugundan gec emekler dedi.

Coook tatlilar 😂 Benimki de 2 gundur anni diye aglamayo ogrendi. Uykudan bile oyle uyaniyo. Anniii annii diye aglayinca bende yataktan fuze gibi firlayip yarim göz kucakliyorum cocugu, anan ölsün sana kuzuumm uyandin mi sen diyorum 😂 Agzini burnunu yediklerim 🥰
Öyle guzel bahsetmıssın kı keske bebegım olsaydı dedım 😊💜

Ayağını ağzına kadar kaldırabilen var mı ya hahaha ben küçükken de yapamıyordum(5 yaşlarındayken)
Demekki benim gelişim geri
Direkt gerizekalıyımmm...
Acaba kaç yaşında kaldım?

böyle parametler var mı ya hahaha bence yok vallaha ben görmedim
Yeni doğanlarda falan kafa çevresine bakıyorlar diye biliyorum
Kilosuna falan
Aylık bebeği de ancak bir uzman anlayabilir

5.5 aylık erkek bebeğim var bazı konularda şüpheye düşüyorum. Örneğin henüz dönemiyor. Popusunu kaldırmaya çalışıyor ama kayıyo dönme yok. Hiç sesli gülmedi ama oldukça güler yüzlü sadece kıkırdama yok. Anne diyebiliyor. Saçımı çekiyor ya da meme emmek istediğinde kafasını oraya attırıyo çekeliyor yakamı. Ayağını ağzına kadar kaldıramıyor. El sallayabiliyor. 7.200 gram acaba kilosundsn mı öyle olsa da sesi neden çıkmıyor gülerken? Bir norologa götürsem mi
5.5 aylıkken anne demesi dışında herşey normal. O ayda anne diyorsa ya dahi derecesinde zekidir ya da siz çıkardığı sesi anneye yoruyorsunuz.

Diğer anlattıkları garip olabilir ama kilo konusunda haklı olabilir konu sahibi benim oğlum 5 ay 3 günlük 9 kilo 🤦🏼‍♀️
Maşallah 💕
Benim sıpa 1 yaşında 9 kilo yoktu.
Ama gerçekten çok çok hareketli ve alerjik bir bebekti, onun da etkisi vardı tabi..
Sizin oğlunuz mama mı alıyor, meme mi..

Maşallah 💕
Benim sıpa 1 yaşında 9 kilo yoktu.
Ama gerçekten çok çok hareketli ve alerjik bir bebekti, onun da etkisi vardı tabi..
Sizin oğlunuz mama mı alıyor, meme mi..
Sadece anne sütü. Boyu da baya var 9 aylık giyisler küçülüyor artık. Ne bilim zayıf diye üzülenleri görünce şaşırıyorum. Ben de acaba kilosu fazla mı diye endişeleniyordum.
Hele ki bazı insanların bebeği şişman diye övündüğünü görünce baya baya şaşırmıştım.

Çok şükür dönüyor sürünmeye çalışıyor dişleri çıktı. Ama aman aman hareketli bir bebek de değil.

Her çocugun gelişimi farklı olur doktora götürün. Benim kız 14 aylık 9 kilo🤦‍♀️ 3 aylıkken sıpa oturmak isterdi 4 aylık olduğunda az destekle oturuyordu. 8 aylıktı sürünmeye başladı 9 aylıktı emekleri 1 aydırda yürüyor. Sanırım 7 aylıktı tek başına tam anlamıyla dönmeye başlamıştı. Hareketli olsun isteme valla çok zor karanlıkta bile koşa koşa gidiyor istediği yere 😂