Bebeğimin gelişmiş geri mi

Sadece anne sütü. Boyu da baya var 9 aylık giyisler küçülüyor artık. Ne bilim zayıf diye üzülenleri görünce şaşırıyorum. Ben de acaba kilosu fazla mı diye endişeleniyordum.
Hele ki bazı insanların bebeği şişman diye övündüğünü görünce baya baya şaşırmıştım.

Çok şükür dönüyor sürünmeye çalışıyor dişleri çıktı. Ama aman aman hareketli bir bebek de değil.
Dobik bebek severim bende ya mincirasim gelir gordugum yerde 🤣 Hatta dislerimi sıkarak severim. Bebegini benim icin mincirir misin lutfen? 😂
2.800 gr cücük kadar cocuk dogurdum. Hayir yani 23 kilo almisim nasil 3 kilo bile degildi cocuk anlamadim. Benden ciktigi anı gormesem karistirdilar cocugu derdim ama odamiza cikana kadar gozumu ayirmadim bebeden. Zaten babasinin aynisini dogurdum. Karismamis tamam kesin bizim bu dedim 😂
10 aylik su an 9 kilo. gobek mobek yok. Hayir yiyor da. Agzi hep dolu. Nereye gidiyor anlamadim. Kakada yapmaz cok 😂 Boyu uzun baya. Ondan 9 kilo kesin. Cocuk yari boyumda nerdeyse. 3-5 seneye beni gececek bence 😂
Velhasil keske azcik dobik olaydi. Aldigim kilolara degerdi 😁

Dobik bebek severim bende ya mincirasim gelir gordugum yerde 🤣 Hatta dislerimi sıkarak severim. Bebegini benim icin mincirir misin lutfen? 😂
2.800 gr cücük kadar cocuk dogurdum. Hayir yani 23 kilo almisim nasil 3 kilo bile degildi cocuk anlamadim. Benden ciktigi anı gormesem karistirdilar cocugu derdim ama odamiza cikana kadar gozumu ayirmadim bebeden. Zaten babasinin aynisini dogurdum. Karismamis tamam kesin bizim bu dedim 😂
10 aylik su an 9 kilo. gobek mobek yok. Hayir yiyor da. Agzi hep dolu. Nereye gidiyor anlamadim. Kakada yapmaz cok 😂 Boyu uzun baya. Ondan 9 kilo kesin. Cocuk yari boyumda nerdeyse. 3-5 seneye beni gececek bence 😂
Velhasil keske azcik dobik olaydi. Aldigim kilolara degerdi 😁
Ahaha 😂 ben de tam 23 kilo almıştım 😭 bizimki de kilosu var da öyle tombalak boğum boğum bir çocukta değil. Kemikleri mi iri artık boyundan dolayı mı belli olmuyor bilmiyorum. Sadece hareket edince yanaklar sallanıyor 🥰 sizin yerinize de mıncırayım doya doya 😘

Yok kilo fazla olabiliyor. Benim oğlum 1 yaşında 12 kiloydu. Şu an 3 buçuk yaşında ve 17 kilo.. boyu da uzun, yapısı iri yani. Boy kilo orantılı olunca sorun etmedi doktoru. 4-5 yaş kıyafetleri giydiriyorum minik danama :işsiz:
Yaaaa benım oglanda iri olacal belli ki
5aylık 6.5kılo parmakları ve ayakları upuzun. Arkadasımın bebegıyle kıyaslıyoruz kıyafetlerını benım ogluma 6ay kıyafetı olmuyor🤦‍♀️🙅‍♀️

Yaaaa benım oglanda iri olacal belli ki
5aylık 6.5kılo parmakları ve ayakları upuzun. Arkadasımın bebegıyle kıyaslıyoruz kıyafetlerını benım ogluma 6ay kıyafetı olmuyor🤦‍♀️🙅‍♀️
Benim eşim iridir. 1,90 boyu var. Bütün ailesi de uzun. 1,80lik bir görümcem var mesela :) Doktor en başından beri oğlumu muayene ettiğinde babasından 3-4 cm daha uzun olacak diyor. Kızım var mesela, o da tam tersi. Anasına çekmiş, mini mini :) Benim boy 1,59 :) Gerçi ona da 1,70 civarı diyor doktor ama bakalım..

Benim eşim iridir. 1,90 boyu var. Bütün ailesi de uzun. 1,80lik bir görümcem var mesela :) Doktor en başından beri oğlumu muayene ettiğinde babasından 3-4 cm daha uzun olacak diyor. Kızım var mesela, o da tam tersi. Anasına çekmiş, mini mini :) Benim boy 1,59 :) Gerçi ona da 1,70 civarı diyor doktor ama bakalım..
1.79a 1.85iz eşimle bebe de doğal olarak sulak yerde büyümüş bitki gibi uzuyor
🤭😹😹😆😆

Araları epey yakın olacak seninkilerin :) benimkilerin de 22 ay. Bol sabır, bol enerji diliyorum sana :)
14ay falan yakın dedıgınde eger erken dogarsa abısının 1.yas dogumgunu partısıne yetısecek dıye esprı yapıp arkasından aglıyorum. Bunu uc bes kısıye yapıp arkasından agladım😁😆😆 ne yapacagımı bılemıyorum🤪

14ay falan yakın dedıgınde eger erken dogarsa abısının 1.yas dogumgunu partısıne yetısecek dıye esprı yapıp arkasından aglıyorum. Bunu uc bes kısıye yapıp arkasından agladım😁😆😆 ne yapacagımı bılemıyorum🤪
Ne yapabilirsin ki, başa gelen çekilir deyip bebeklerinin tadını çıkaracaksın :) İkiz büyütüyormuş gibi düşün kendini.