• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin gelişimi ilk kez bir hafta geride çıktı yardım lütfen 21+0

Musmutluysamnapimmm

Asel in annesi
Kayıtlı Üye
22 Mart 2021
60
26
3
31
Arkadaşlar 21+0 haftalık hamileyim şimdiye kadarki kontrollerde gelişimi kilosu hep haftasıyla aynı çıktı dün ilk kez bir hafta geride göründü ve çok az kilo almış bir haftada 34 gr almış sadece. Dr sorun var demedi ama işte aklıma takıldı. Ne yapsam kilo alır bebeğim bi deneyimi olan var mı aramızda 🙏

Muz kaşar peyniri yumurta süt ceviz bol bol tüket ben hamileliğimin başından beri saydıklarımı hergün yiyordum maşallah bebişin kg iyi gidiyor tabi bende bu kadar yemeye 16kg aldım muhtemelen doğuma kadar 20 olurum… :))) Gerilikte öyle çok önemli değil diye düşünüyorum bir arkadaşımın bebeğinde gerilik var dediler 38. haftasında 2.600 doğdu ama ben görünce hiç anlamadım zayıf olduğunu gayet normal boyuyla kilosu orantılı duruyordu yanlış olmasın 2 hafta geriydi galiba şimdi 40ı çıktı bir görsen lastik adam gibi heryeri boğum boğum yanakları elma gibi maşallahı var çok kafana takma kendini üzme bebişte hisseder🥰🤲🏻

Arkadaşlar 21+0 haftalık hamileyim şimdiye kadarki kontrollerde gelişimi kilosu hep haftasıyla aynı çıktı dün ilk kez bir hafta geride göründü ve çok az kilo almış bir haftada 34 gr almış sadece. Dr sorun var demedi ama işte aklıma takıldı. Ne yapsam kilo alır bebeğim bi deneyimi olan var mı aramızda 🙏
İki haftaya kadar ölçümlerde farklılıklar normal kabul ediliyor çünkü çok çabuk değişiyor. anca kg durumunu değerlendirirsek . Kaşar peynir yumurta süt ürünleri özellikle kefir kuruyemişler avakado daha bı çok şey verdi ama unuttum deneyin kg aldığını direk göreceksiniz. Özellikle sol tarafına yatman bebeğe çok çabuk kan akışını sağlıyor . Eğer ki bebek düzenli kg almiyosa rahme giden damarları kontrol ettikten gerek. Benimki centikliydi ama çok şükür 3200 gram doğdu bebeğim . Yapmadığım şey kalmamıştı

Back