• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin gelişimi 2 hafta geriden geliyormuş ?

Nedesemolmuyor1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
2.965
1.468
133
32
35+2 haftalığım hep haftasıyla uyumlu gidiyordu hatta kilosu 2 hafta önde gidiyordu. Bu ay gelişmemiş 33. Haftada kalmış gelişimi boyu uzamamış ne yapmam lazım sebebi ne olabilir

Doktorunuz ne öneriyorsa onu yapın sizinde bebeğinizin de sağlığını o daha iyi bilir.Ama bir tanıdığım vardı beslenmesine dikkat etti 2 haftada toparladı yakaladı haftasını sizinde öyle olur inşallah

Doktorunuz ne öneriyorsa onu yapın sizinde bebeğinizin de sağlığını o daha iyi bilir.Ama bir tanıdığım vardı beslenmesine dikkat etti 2 haftada toparladı yakaladı haftasını sizinde öyle olur inşallah
Boyu mu gerideydi onda da kilosu mu kilo alması daha kolay da boyuna etki eder mi acaba

Boyu mu gerideydi onda da kilosu mu kilo alması daha kolay da boyuna etki eder mi acaba
Onu hiç bilmiyorum ama siz tekrar gittiniz mi iki hafta geçmiş mutlaka doktor daha net söyler ve gelişmiştir de inşallah ama iki hafta geride iki hafta önde olmasını çok sorun etmiyorlar sanki doktorlar moralinizi bozmayın güzel geçsin hamileliğiniz

Onu hiç bilmiyorum ama siz tekrar gittiniz mi iki hafta geçmiş mutlaka doktor daha net söyler ve gelişmiştir de inşallah ama iki hafta geride iki hafta önde olmasını çok sorun etmiyorlar sanki doktorlar moralinizi bozmayın güzel geçsin hamileliğiniz
Bir-bir bucuk hafta geride çıktı bu sefer sınırda dedi

Siz doktor ne diyorsa onu yapın inşallah döküntü olmaz güzel düşünün yemenize içmenize dikkat edin sadece🥰 acaba 2 hafta geride çıkatken o aralar yeme içmeye mi dikkat etmediniz
Bilmem belki olabilir sordum aslında beslenmeyle mi alakalı diye yok dedi ama bilmiyorum bu hafta yogurt süt peynir yiycem full bakalm etkisi olacak mı

Bilmem belki olabilir sordum aslında beslenmeyle mi alakalı diye yok dedi ama bilmiyorum bu hafta yogurt süt peynir yiycem full bakalm etkisi olacak mı
Benim dediğim kişiye doktor öyle tavsiye etmişti dikkat etti ve hemen haftasını yakaladı hazır gıda fastfood yemeyin doğal beslenin hiçbirşeyi kafayı takmayın etkisini görürsünüz inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum

Back