canım benim bebeğimdede 15 günlükken başladı.antibiyotik kullandık geçmedi.doktor refliden şüphelendi reflü ilacı kullandık geçmedi.sonra öksürükte başladı.bronşiloit oldu.iğne oldu birsürü ayrıca nebulüzatörle hava verdik.iyi oldu şimdi yine iki gündür var hırıltı.ne yapacağımı şaşırdım.doktorumuz araştırma hastanesine götürün dedi.ter testi diye bişey varmış onu yaptırın alerjikte olabilir dedi.bakalım şimdi ventolinle pulmikortu yin e kullanmaya başladım.geçmezse götürcem artık.
canım biz 11 gün yattık hastanede çoğu yatan bebekler hep aynı 7.kez yatanlar var bu sene salgınmı artık bende bilemedim. çoğu bebeklere oradada reflü ilaçları veriyorlar bizede verdiler biraz rahatladı bizimki eskisi gibi çok aşırı bir hırıltısı yok ama genede oluyo dr.bu ay olur dedi . biz yarıca ter testide yaptırdık çok şükür bişey çıkmadı bu konuda zeynep kamil hastanesi çok iyi bence iyice araştırmadan bırakmıyorlar biz ter testimizide orda yaptırdık.biran önce inşallah şu hırıltıdan kurtuluruz sağlıklarına kavuşur bebeklerimiz