• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğimin geçmek bilmeyen hırıltısı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
canım benim bebeğimdede 15 günlükken başladı.antibiyotik kullandık geçmedi.doktor refliden şüphelendi reflü ilacı kullandık geçmedi.sonra öksürükte başladı.bronşiloit oldu.iğne oldu birsürü ayrıca nebulüzatörle hava verdik.iyi oldu şimdi yine iki gündür var hırıltı.ne yapacağımı şaşırdım.doktorumuz araştırma hastanesine götürün dedi.ter testi diye bişey varmış onu yaptırın alerjikte olabilir dedi.bakalım şimdi ventolinle pulmikortu yin e kullanmaya başladım.geçmezse götürcem artık.

canım biz 11 gün yattık hastanede çoğu yatan bebekler hep aynı 7.kez yatanlar var bu sene salgınmı artık bende bilemedim. çoğu bebeklere oradada reflü ilaçları veriyorlar bizede verdiler biraz rahatladı bizimki eskisi gibi çok aşırı bir hırıltısı yok ama genede oluyo dr.bu ay olur dedi . biz yarıca ter testide yaptırdık çok şükür bişey çıkmadı bu konuda zeynep kamil hastanesi çok iyi bence iyice araştırmadan bırakmıyorlar biz ter testimizide orda yaptırdık.biran önce inşallah şu hırıltıdan kurtuluruz sağlıklarına kavuşur bebeklerimiz

benim kızımda da burunda hırıltı var..bi türlü de geçmiyo..serumu da zor bela sıktırıyo burnuna..burun tıkanıklıgı da önemliymiş arkadaslar sümük falan deyip geçmeyin kulaga inip tüpü tıkayıp orta kulak iltihabı da yapabiliyomus bronslara inip bronsitte yapabiliyomus..ki benim kızın tüpü tıkanmak üzereymiş götürdük dr.da öyle çıkmıştı..
fındıklarımızın nefesleri de burunları da heep açık olsun inşş.

canım biz 11 gün yattık hastanede çoğu yatan bebekler hep aynı 7.kez yatanlar var bu sene salgınmı artık bende bilemedim. çoğu bebeklere oradada reflü ilaçları veriyorlar bizede verdiler biraz rahatladı bizimki eskisi gibi çok aşırı bir hırıltısı yok ama genede oluyo dr.bu ay olur dedi . biz yarıca ter testide yaptırdık çok şükür bişey çıkmadı bu konuda zeynep kamil hastanesi çok iyi bence iyice araştırmadan bırakmıyorlar biz ter testimizide orda yaptırdık.biran önce inşallah şu hırıltıdan kurtuluruz sağlıklarına kavuşur bebeklerimiz

inşallah canım.bebeğim tıkandığında bende tıkanıyorum sanki.artık hava vermediğim zaman çok tıkanıyor.nareye kadar kullancam bilmiyorum.haftaya götürcem artık.ben bilecikteyim.mecburen eskişehir osmangaziye götürcem.

bebeğimin burun tıkanıklığı ve hırıltısı 2 aylıkken başladı dr.a her götürdüğümde ciğerlerinde birşey yok burun tıkanıklığından denildi.4 aylıkken zeynep kamile götürdüm bronşiolit denildi orada hava ilaç biraz rahatlıyordu ama eve gelince hırıltı tekrar başlıyordu . koruyucu tedavi başlattılar bir gece ateşlendi hırıltı arttı tekrar zeynep kamile götürdüm acilde 3 seans hava verildi açılma olmadı bize yatış verdiler ve bizi acilde 3 gece yatırdılar oraya gelen ağır hastalar vardı enfeksiyonlu orada gittiğimizden dahada kötü oldu yavrum kilo verdi damar yolu bulamadılar her yeri delik deşik oldu sonunda yukarı yatışlı hastaların yanına çıkabildik tam 11 gün dr. iyi çıkabilirsiniz dedi ama hala hırıltısı kesilmemişti dr. evde tedavi edilecek dedi hava makinesi aldık bir haftadır çok iyiydi bebeğim dün kontrole götürdüm dışarı çıktık hırıltı gene başladı dr. dışarı çıkınca oluyosa alerjisi vardır dedi dünden beri gene baya bir hırıltısı var.artık psikolojim bozuldu devamlı kulağımı sırtına koyup ciğerlerini dinliyorum .moralim çok bozuk hep ağlamak geliyor içimden dr.un dediği astım demek için erken dedi bu belirsizlik beni çok üzüyor bebeğim astım olabilirmi acaba benim yaşadıklarımı yaşayan arkadaşlar varmı ?

Arkadasim benim oglumda da cok hafif vardi hirilti,doktorumuz hemen anladi,senin bebeginde alerji baslayacak onlemimizi alalim dedi ve zyrtec adli damlayi verdi,kullaniyorum halen,sen de alerji mi diye bir arasir istersen

Öncelikle herkese geçmiş olsun.Allah herkesin yavrusunu bağışlasın.Bizde bugün evde hava vermeye başladık.Şifa bulur inşallah yavrum daha çok küçük 3 aylık.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

bebeğimin burun tıkanıklığı ve hırıltısı 2 aylıkken başladı dr.a her götürdüğümde ciğerlerinde birşey yok burun tıkanıklığından denildi.4 aylıkken zeynep kamile götürdüm bronşiolit denildi orada hava ilaç biraz rahatlıyordu ama eve gelince hırıltı tekrar başlıyordu . koruyucu tedavi başlattılar bir gece ateşlendi hırıltı arttı tekrar zeynep kamile götürdüm acilde 3 seans hava verildi açılma olmadı bize yatış verdiler ve bizi acilde 3 gece yatırdılar oraya gelen ağır hastalar vardı enfeksiyonlu orada gittiğimizden dahada kötü oldu yavrum kilo verdi damar yolu bulamadılar her yeri delik deşik oldu sonunda yukarı yatışlı hastaların yanına çıkabildik tam 11 gün dr. iyi çıkabilirsiniz dedi ama hala hırıltısı kesilmemişti dr. evde tedavi edilecek dedi hava makinesi aldık bir haftadır çok iyiydi bebeğim dün kontrole götürdüm dışarı çıktık hırıltı gene başladı dr. dışarı çıkınca oluyosa alerjisi vardır dedi dünden beri gene baya bir hırıltısı var.artık psikolojim bozuldu devamlı kulağımı sırtına koyup ciğerlerini dinliyorum .moralim çok bozuk hep ağlamak geliyor içimden dr.un dediği astım demek için erken dedi bu belirsizlik beni çok üzüyor bebeğim astım olabilirmi acaba benim yaşadıklarımı yaşayan arkadaşlar varmı ?
Büyük ihtimal geniz eti BEN ameliyattan kactim hep korktum 2.5 yasinda oldu simdide ayni yaşta ameliyat olalı bir ay oldu doktorlar derki herkezde geniz eti var var var der o beklemeyle hep kapatmiş geniz eti düşünün bence kulak burun boğaz doktoruna götürün röntgen cektirin

Abla bemiöde çocuğumda var aynı sıkıntı lütfen yaz geçti mi

Back