Bebek Beslenmesi bebeğimin gece birşey yemek istememesi normal mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi 123a
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

123a

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2009
82
0
96
Bursa
arkadaşlar merhaba kızım 8 aylık.Günlük öğünümüz şu şekilde sabah kahvaltı bir iki saat sonra meyve püresi, öğlen çorba yada yemek arada yoğurt akşam altı gibide sebze yemeği yada çorba yoğurtla birlikte.uyanık olursa saat akşam dokuz gibi muhallebi oda zorla. Sonra sabaha kadar hiç birşey yemiyor.gece de huzursuz uyanıyor sürekli sallayıp yatırıyorum.Muhallebi yemediği zaman en son akşam altıda yediğiyle kalıyor.Sizce normalmi aç durması.Bu arada 8 aylık ve 8 kilo.Yemeklerinide yerken gündüz hep oyunla yediriyorum.

canım huzursuz uyanıyorsa sürekli açlıktandır diye düşünüyorum.8 ay dönemimizde emzirdiğimden gece boyu uyanırdı bizimki geceleri.şimdi bile su içip uyuyor gece.
diş dönemide olabilir,iştahsızlık huysuzluk..başka bişey gelmiyor aklıma..

canım gece huzursuz uyanıyorsa arkadaşın dediği gibi bence aç olduğu için uyanıyordur. yada diş dönemi olabilir. benim kızım 8 aylıkken emiyodu gece 2 defa uyanıp emer uyurdu.. sen mama mı veriyorsun emziryormusun canım?

canım beni emmiyor mama da almıyor yememesi beni tedirgin ediyor. Alttan bi dişimiz çıktı ama hala yememesi ondanmı bilmiyorum.

canım muhallebisini yiyip sabaha kadar duruyorsa o normal ama onuda yemeyip kahvaltıya kadar aç duruyorsa o olmaz acıkır; susamış olduğu için yada senle beraber olmak için, yada dişleri yüzünden uyanıyor olabilir eniyisi doktoruna danışmak, kilosuda az gibi geldi bana belki başka bişeyler önerebilir sana, benim oğlum hala uyanır beni kontrol eder yanındamıyım değilmiyim diye halbuki hep birlikte yatıyoruz, elimi tutar, bazen saçımı, uykusu daha sonraki aylarda dahada düzenli olacak çokta endişe etme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…