bebeğimin gazı hala geçmediiiiiiii yardımmm

merveclpn

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2023
5
0
29
merhabalar , bebeğim doğdugundan beri sürekli gazlıydı kullanmadığımız damla kalmadı sürekli 40ı cıksın gecer yan dönsün gecer yürüsün gecer derken 1 yaşını gecti hala gaz problemimiz gecmedi , 11 aylıkken emmeyi bıraktı suan mama kullanıyor sma optpro , 10 gündür bütün gece aglama nöbetindeyiz karnından sesler geliyor sizce hangi mamaya gecmeyelim , arastırdım biraz aptamil ve bebelac gold önermiş herkes ve bu sekilde 1 yasını gecmesine ragmen gazı bitmeyen bebeğiniz va mı tecrübeleriniz neler acaba

Gaz problemimiz yok fakat gece çok fazla dönüyordu midesi rahatsız ediyordu bebeğimi. Doktoru gece beslenmesini kesmemi söyledi gece açlığı, serin ve karanlık oda büyüme hormonunu devreye sokuyor gece beslersen rahatsız olur 7-8 de en geç besle sonra verme çok isterse Melisa papatya çayı içsin dedi. Tabiki şuan hiç beslenmeden durmuyor gece çok acıkıyor ama eskisi gibi çok içirmiyorum su vs veriyorum hiç durmazsa ozaman çok az mama veriyorum rahatsızlığı büyük ölçüde geçti. Sizde de gece beslenmesi devam ediyorsa bi denemenizi tavsiye ederim birde sma optipro için herkes çok gaz yaptığını söylüyor sma comfort deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…