- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.242
- 148
- 44
- Konu Sahibi victoryvivi
Ben çok takmadım :)Belkide biz cok taktık ondan olmadı varya
3 yıl olmadı sonra başladım tedaviye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çok takmadım :)Belkide biz cok taktık ondan olmadı varya
Yüzünü de bir garip yapıyor bebeğimYeğenim de 8 aylıkken böyle yapıyordu. Çok hoşuma giderdi.Çok gülerdim. Şimdi 8 yaşında sıpa.Aklıma getirdiniz istemsizce gülüyorum şuan. O kadar tatlı oluyorlar ki.
Ama siz İçinizi ferah tutun bence bir problem yoktur.
Yarın bir doktora götürün içiniz rahatlasın. Sonucu da bizimle paylaşın.Yüzünü de bir garip yapıyor bebeğim
Daha evvel götürdüm EEG çekildi normal çıktı sonucuBenimkiler neler yapıyor bir bilseniz...
Doktoru normal dediyse, bir de çocuk nöroloğuyla görüşün, içiniz rahat etsin.
Her böyle konuda yazıyorum, 1 yaş dolmadan mutlaka her çocuğu bir nörolog görmeli ve muayene etmeli.
Biz de başka bir sorundan gidince öğrenmiştik, eğer herhangi bir sıkıntı var ise yürümeden, üzerine basmadan veyahut bedeni gelişmeden tespit edilip tedavi edilmesi, kalıcı durumu ortadan kaldırıyormış.
Bu yeni bir durumsa sizin için götürebilirsiniz yine.Daha evvel götürdüm EEG çekildi normal çıktı sonucu
Ellerinde titreme oluyırdu 4-5 aylıkken bu yüzden götürmüştüm
dokuz yaşında bir kızım var.9 aylıkken dediğinizi yapıyordu.şuan yapmıyor.sadece tatlı olduklarını düşündüklerini yapıyorlar bebekler.gerçekten endişelenmeyin.ayrıca kızım 1 yaşında hep balerin gibi yürümeye başladı,ama bildiğiniz balerin gibi parmaklArı içeri kıvırarak.şuanda jimnastik kulübü lisanslı sporcu.bence kafaya takmayın esnetsinler hem böylece kemikler sağlam oluyor.Merhabalar ;
8 bucuk aylık bir bebeğim var
Son bir aydır bazı zamanlarda özellikle heyecanlanınca ancak normal anlarda da ellerini bilek kısmından kıvırıyor .
Böyle anlatmam gerektiği için o şekilde tarif edeceğim
Oyun havası oynar gibi , o anda bazen yüzünü de ekşitir gibi yaptığı oluyor .
Doktoruma video gösterdim normal dedi am her gören Aaa ellerini ne değişik yapıyor falan diyor bize de garip gelmeye başladı
Annem , babam , eşimin de dikkatini çekti bu hareket .
Siizn bebeklerinizde de oldu mu bu durum ?
cunku kısmet :) zamanı var ondan ^^Belkide biz cok taktık ondan olmadı varya
Çok doğru diyosuncunku kısmet :) zamanı var ondan ^^
Merhaba berlin8982,Sevgili Mune , kişisel olarak benim de çok dikkatimi çekti ve vivi yorumlarını çok beğendiğim bir üye o sebeple sormak istiyorum merakımı giderirsen çok sevinirim
Geçenlerde ‘lohusa depresyonu’ ile alakalı bir konu bdv’ye açılmıştı ve buna benzer daha başka konular , onlar hala duruyor ama vivi yine banlanmış ban geçtim , bazı konular taşınmıyor bile ..
Aradaki fark nedir ? Belki bir yerde yanlış yapıyor , her seferinde aynı durumu yaşamasını istemiyorum arkadaşımın :) müsait olduğunda bakarsan sevinirim
Bdv deki lohusa depresyonuna girdim konusunu ben açmış olsa idimMerhaba berlin8982,
konu taşıma kişiye özel değildir, önce bunu belirteyim ki sonra üyeler x'in konuları dururken y'nin konuları taşınıyor diye bir yanılgıya düşüyorlar, size yazarken dahi konu taşıyorum oysa.
Bir Derdim Var bölümüne uygun olmadığı düşünülen konular rapor edilir, bizde o raporlara bakarız, bazı konular taşınmamışsa ya bölümde kalmasında bir sakınca olmadığı düşünülmüştür veya rapor edilmemiştir, zira biz raporlara bakıyoruz, ayrıca taşıyoruz diye dertten saymıyor değiliz fakat bazı dertlerin bölümü farklıdır.
Şu şu kriterler diye yazarsam bir şeyler eksik kalır, kriterleri yazıya döküp keskin çizgilerle belirlemek yanıltıcı olur, insanlar ister istemez yazdığınız kriterleri örnek alır ve mune sen şöyle yazmıştın, benim konum senin yazdığın kriterlere uygundu niye taşıdın denir.
victoryvivi'nin konularıyla örnek vereyim, şu konusunun içeriği lohusa depresyonu üzerine ama bdvde, taşımadık, talep etti kapama işlemi yaptık:
Geçecek deyin teselliye ihtiyacım var . Anne olmak
Herkese merhaba 20 günlük bir bebeğim var 5 sene sonra tüp bebek yöntemiyle gelen bir Bebek Yapı gereği çok merhametli , sorumluluk sahibi , duygusal bir insanım 39 yaşındayım Çalışıyorum suanda izindeyim Bu yasa kadar hayatı hep rahat yaşayan Kendi ile olmayı seven Eşimle koltukta pineklemekten...www.kadinlarkulubu.com
Bu konusu da bebeğiyle ilgili ve BDV'de:Bebeğime iyi bakıyorum diye görümce ve kv nin teşekkür etmesi
Ama şu tip konuları taşındı çünkü onlar Anne&Çocuk bölümüne açılması gereken konular:
Bebeğiniz kucaktan ne zaman indi ?Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası - Bebeğime bakacak yardımcı Bursa için
Lütfen konum taşınmasın Bakıcı kreş bölümüne açtım dün bir kişi bile görmedi Benim için büyük dert bu Ocak ayı için bakıcı ihtiyacım olacak Bebeğim 7-8 aylık olmuş olacak Evde annem olacak onun gözetiminde bakacak Bu fiyatı etkiler mi ? Bu konuda önereceğiniz birileri var mi ? Bursa da...www.kadinlarkulubu.com
Konulara daha çok cevap gelsin istiyorsak BDV'ye açmak yerine uygun bölüme açıp konu linkini profilimize koyarsak daha iyi olur, profile konan linkler ana sayfada görünüyor üyelerin dikkatini çekiyor.
Merhabavictoryvivi merhaba benim kızımda 14aylik heyecanlaninca arada ellerini kıvırıyor bileklerinle oynar gibi yine yapiyormu şuan nasıl merak ettim
Merhaba bizde de aynı durum var 10 aylık. Sizin bebek ne durumda şuandaMerhabalar ;
8 bucuk aylık bir bebeğim var
Son bir aydır bazı zamanlarda özellikle heyecanlanınca ancak normal anlarda da ellerini bilek kısmından kıvırıyor .
Böyle anlatmam gerektiği için o şekilde tarif edeceğim
Oyun havası oynar gibi , o anda bazen yüzünü de ekşitir gibi yaptığı oluyor .
Doktoruma video gösterdim normal dedi am her gören Aaa ellerini ne değişik yapıyor falan diyor bize de garip gelmeye başladı
Annem , babam , eşimin de dikkatini çekti bu hareket .
Siizn bebeklerinizde de oldu mu bu durum ?