Bebeğimin elinde böyle birşey çıktı

matmazelroz

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2023
54
29
31
Merhaba arkadaşlar 2 yaşında oğlumun elinde böyle birşey cıktı herhangi bir besine alerjisi olmadı bugüne kadar o yüzden hiç görmedim böyle birşey tecrübeli anneler bilgi verebilir mi yarın doktora götüreceğim kaşıntısı yok ateş falan da olmadı sadece eli bu şekilde

Eklentiler

• 95da2ec3-439b-4a07-8203-506c8739a4a3.jpeg
    95da2ec3-439b-4a07-8203-506c8739a4a3.jpeg
    166,7 KB · Görüntüleme: 29
  • 07faf235-3378-4445-a78c-f0cd7d7fdaf1.jpeg
    07faf235-3378-4445-a78c-f0cd7d7fdaf1.jpeg
    148,8 KB · Görüntüleme: 27
Merhaba arkadaşlar 2 yaşında oğlumun elinde böyle birşey cıktı herhangi bir besine alerjisi olmadı bugüne kadar o yüzden hiç görmedim böyle birşey tecrübeli anneler bilgi verebilir mi yarın doktora götüreceğim kaşıntısı yok ateş falan da olmadı sadece eli bu şekilde
Çocuklarda böyle bir salgın varmış ağızlarında da yara oluyor diye duydum doktora götürün bence

El ayak hastalığı denen şey olabilir mi acaba

Ayaklarinin altina dikkatli bakin elde ayakta agizda oluyor en zor kismi agizda olunca cunku yemek yemiyor su icmiyorlar biz gecirmistik el ayak hastaligi simdiden agiz yarasi icin bitkisel biseyler verebilirsiniz bence

El ayak hastalığını duymuştum, öyle bir şey olabilir mi? Sadece ellerinde mi oluştu?

Ayaklarinin altina dikkatli bakin elde ayakta agizda oluyor en zor kismi agizda olunca cunku yemek yemiyor su icmiyorlar biz gecirmistik el ayak hastaligi simdiden agiz yarasi icin bitkisel biseyler verebilirsiniz bence
El ayak hastalığını araştırdım baktım biraz ateş falan diyor hiç öyle şeylerimiz olmadı sadece sağ elinde var böyle

X