Bebeğimin elinde böyle birşey çıktı

matmazelroz

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2023
58
29
31
Merhaba arkadaşlar 2 yaşında oğlumun elinde böyle birşey cıktı herhangi bir besine alerjisi olmadı bugüne kadar o yüzden hiç görmedim böyle birşey tecrübeli anneler bilgi verebilir mi yarın doktora götüreceğim kaşıntısı yok ateş falan da olmadı sadece eli bu şekilde

Eklentiler

• 95da2ec3-439b-4a07-8203-506c8739a4a3.jpeg
    95da2ec3-439b-4a07-8203-506c8739a4a3.jpeg
    166,7 KB · Görüntüleme: 91
  • 07faf235-3378-4445-a78c-f0cd7d7fdaf1.jpeg
    07faf235-3378-4445-a78c-f0cd7d7fdaf1.jpeg
    148,8 KB · Görüntüleme: 94
Merhaba arkadaşlar 2 yaşında oğlumun elinde böyle birşey cıktı herhangi bir besine alerjisi olmadı bugüne kadar o yüzden hiç görmedim böyle birşey tecrübeli anneler bilgi verebilir mi yarın doktora götüreceğim kaşıntısı yok ateş falan da olmadı sadece eli bu şekilde
Çocuklarda böyle bir salgın varmış ağızlarında da yara oluyor diye duydum doktora götürün bence

El ayak hastalığı denen şey olabilir mi acaba

Ayaklarinin altina dikkatli bakin elde ayakta agizda oluyor en zor kismi agizda olunca cunku yemek yemiyor su icmiyorlar biz gecirmistik el ayak hastaligi simdiden agiz yarasi icin bitkisel biseyler verebilirsiniz bence

Ayaklarinin altina dikkatli bakin elde ayakta agizda oluyor en zor kismi agizda olunca cunku yemek yemiyor su icmiyorlar biz gecirmistik el ayak hastaligi simdiden agiz yarasi icin bitkisel biseyler verebilirsiniz bence
El ayak hastalığını araştırdım baktım biraz ateş falan diyor hiç öyle şeylerimiz olmadı sadece sağ elinde var böyle

Bizimde atesle baslamamisti ama siz yinede en sagliklisi doktora gitmeniz
Doktora gittik el ayak hastalığıymış ama bazı bebekler hafif geçirebilirmiş doktor ağrı kesici ateş düşürücü bide agızda başlarsa diye sprey verdi ama şuan elleri kaşınıyor sanırım siz kaşıntı için ne kullandınız acaba ?

Kasinti icin bise kullanmadim ama elindeki en ust tabaka soyuldu deri degisti resmen aklinizda olsun ayagida ayni sekilde oldu derileri soyuldukca icim gidiyordu..cok gecmis olsun sizede

Kasinti icin bise kullanmadim ama elindeki en ust tabaka soyuldu deri degisti resmen aklinizda olsun ayagida ayni sekilde oldu derileri soyuldukca icim gidiyordu..cok gecmis olsun sizede
Çok teşekkür ederim bir hafta iki hafta sürüyormuş şuan pek ilerleme gözükmüyor yani ayaklarında yok vucudunda başka biryerde yok sadece elinde var sağ elinde başladı soldada var biraz artış yok ilk günki gibi sağ eli inşallah çoğalmaz yani öyle derisi soyulacak gibi gözükmüyor ama umarım ilerlemez besinlerle bağışıklığını destekleyerek çabuk atlamaya çalışacağız inşallah

Çok teşekkür ederim bir hafta iki hafta sürüyormuş şuan pek ilerleme gözükmüyor yani ayaklarında yok vucudunda başka biryerde yok sadece elinde var sağ elinde başladı soldada var biraz artış yok ilk günki gibi sağ eli inşallah çoğalmaz yani öyle derisi soyulacak gibi gözükmüyor ama umarım ilerlemez besinlerle bağışıklığını destekleyerek çabuk atlamaya çalışacağız inşallah
Daha yeni benim çocuklarım geçirdi. Kızım okuldan getirdi oglumada bulaştı geçmesi 2 haftayı buluyor. Dedikleri gibi ağız içi el ve ayakta cikiyor geçerken de deriler soyuluyor. Ama benim oğlumun poposunun arasında da çıkmıştı. Doktorun verdiği şurupları ihmal etme . Yavaş yavaş geçiyor. Geçmiş olsun

Daha yeni benim çocuklarım geçirdi. Kızım okuldan getirdi oglumada bulaştı geçmesi 2 haftayı buluyor. Dedikleri gibi ağız içi el ve ayakta cikiyor geçerken de deriler soyuluyor. Ama benim oğlumun poposunun arasında da çıkmıştı. Doktorun verdiği şurupları ihmal etme . Yavaş yavaş geçiyor. Geçmiş olsun
Teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun günlerdir takip ediyorum ama ayaklarında hala yok sadece ellerinde ve bilek kısmında bir iki tane daha cıkmıs ya benim oğlumda çok yavaş ilerliyo olabilir ağzında falan henüz yok çok şükür

Doktorumuz ağrı ateş olursa ilaçları kullanmamı söyledi agız içerisi içinde sprey verdi eğer ağzından beslenmekte zorlanırsa diye fakat oğlumda cok şükür şuan bu belirtiler yok beslenmeside iyi ağrı ateş te yok sadece ellerini kaşıyor ara sıra

X