Çocuk Hastalıkları Bebeğimin el hareketleri farklı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Bulundugum yerde cocuk cerrahi, cocuk noroloji yok cocuk dr u cok kucuk daha deyip gecistiriyor cok umursamiyor,esim izin alsın baska sehre gidecez noroloji ye o yuzden caresiz kaldım buraya yazip duruyorum
Anladım. Biz ne yazsak nafile. İlla ki doktorun görmesi lazım. Biz şu desek bile tedavisi var sonuçta. İnşallah bir şeyi yoktur.

Bir video cekip atsaniz belki bilgili arkadaslar bir yorum yapabilirler illaki bir yerinden sezilir videoda.

Selamlar, benim yeğenim çok farklı bir sorunla ilgili olarak son zamanlarda çok fazla çocuk cerrahina çocuk norologuna ve doktoruna gitti. Şuan 4,5aylik. Beyinde bir kanamadan şüphelendi doktorlar. O süreçte söyledikleri şey, beynin hangi tarafında kanama olduysa vücudun diğer tarafındaki motor becerilerin aksadigi. Tabii kanamanın büyüklüğüne ve yerine göre değişen bir durummuş bu.
Yeğenimin muayenelerini yaparken söylediğiniz gibi her iki elini kullanıp kullanmadığını sormuşlar hep. Ayaklarını bir de. Bebeğinizin ayakları nasıl? Az kullandığı elinin ayagini nasıl kullaniyor?
Hiç korkutmak istemem sizi, ancak bu tür durumlar erken teşhis edildiğinde çok yol alınıyor ancak geç kalınması bebek için çok kötü. O yüzden eşinizin işi her neyse en acilinden iznini alıp bir norologa gorunmenizi öneririm. Hatta gitmeden ramdevunuzu da alın mutlaka, çünkü çocuk norologu ülkemizde çok az.
Ankara İstanbul Kocaeli Bursa illeri için doktor ismi de verebilirim size.
Eminim hicbirseyi yoktur bebeğinizin, ama yine de önce deveyi bağlayıp sonra tevekkül etmek gerekir.

Arkadaslar teshisimiz, düşük derecede brakial pleksus zedelenmesi aranizda bu durumda olan varmı? Fizik onerdiler ama zaman gosterecekmis durumunun ne olacagini, aranizda bu rahatsizligi bilen duyan yasayan varmı? İyilesme olur mu acaba

İyileşme fizik tedavinin yoğunluğuna yapanın işini bilen birisi olmasına ve ailenin bu hareketleri öğrenip evde de devam etmesine . Ve küçük çocuk oldugu için bol bol eğlenceli aktivitelerle kasları güçlü tutmaya baglı .
Sihirli düğmeler çivi oyunu legolar birleşip ayrılan cırtcırtlı meyveler falan aldık biz.
Benim oğlum atipik otizmli ama ince kas gelişimi de geriydi. Aktivitelerle yaşıtlarını yakaladı. Düğme fermuar acma vs gibi.
Tabi atipik otizmin başka boyutlarda sorunları devam ediyor inşallah onlarda gececek mücadele devam ediyor

Brakial plexus zedelenmesi olabilir.dogum esnasında boyundan çıkip kola ve parmaklara giden sinirlerde hasar olmus olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…