- 26 Şubat 2012
- 7.313
- 19.537
- 448
Hala gitmediniz mi doktora yani?Arkadaslar konu güncel fikri olan yazsin lutfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala gitmediniz mi doktora yani?Arkadaslar konu güncel fikri olan yazsin lutfen
Bulundugum yerde cocuk cerrahi, cocuk noroloji yok cocuk dr u cok kucuk daha deyip gecistiriyor cok umursamiyor,esim izin alsın baska sehre gidecez noroloji ye o yuzden caresiz kaldım buraya yazip duruyorumHala gitmediniz mi doktora yani?
Anladım. Biz ne yazsak nafile. İlla ki doktorun görmesi lazım. Biz şu desek bile tedavisi var sonuçta. İnşallah bir şeyi yoktur.Bulundugum yerde cocuk cerrahi, cocuk noroloji yok cocuk dr u cok kucuk daha deyip gecistiriyor cok umursamiyor,esim izin alsın baska sehre gidecez noroloji ye o yuzden caresiz kaldım buraya yazip duruyorum
Brakial plexus zedelenmesi olabilir.dogum esnasında boyundan çıkip kola ve parmaklara giden sinirlerde hasar olmus olabilir.Merhaba arkadaslar bir konuda fikirilerinize ihtiyacimiz var..2 ay 5 gunluk oglum var, son 1 haftadir elini emiyor ama sadece sol elini, sag elini agzina goturmeye calisiyor yuzune gozune deyiyor ama agzini bulamiyor ve sol eli genelde vucuduna paralel duz duruyor cok fazla yukarı kaldirmiyor,kaldirinca da dirsegini pek bukmuyor, bize pek normal gelmedi yorumlarinizi bekliyorum ozellikle bu durumlarla karsilasan anneler yorumlarini eksik etmezlerseEki Görüntüle 2295595 cok sevinirim