bebeğimin dudağındaki kırmızı leke......lütfen aynı durumu yaşamış tanıklar

songulalp07

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2010
175
4
318
Antalya
kızım 40 günlük. doğumundan 1hafta sonra dudağında kırmızı kabarık olmayan leke oldu. ama kıpkırmızı .benim gözüm hep oraya gidiyor büyümesinden korkuyorum
lütfen yaşayanlar anlatsın moralim bazen çok bozuluyor........biliyorum sĞLIKLI OLMASINA ŞÜKREDİYORUM AMA BÜYÜMASİNDEN ÇOKKORKUYRUM
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

benim kuzenimin bebeğinde doğduğunda avuç içinde kıpkırmızı leke vardı böyle kabarığımsı sanki sonra yengem doktora göstermiş doktor büyüyünce geçer demiş hakkatende şuan da 10 yaşında geçmiş baktım da geçenlerde ;)yine de bir doktora göster

Bazen özellikle uyurken belli belirsiz ama ağladığı zaman çok kırmızı renk alıyor
gözlemlediğim kadarıyla çok büyüme olmadı
kızlar itiraf edip rahatlayayım ben hemanjiom olmasından korkuyorum

benimde bebekiğimde saç diplerime yanın bir yerde siyah bir nokta varmış daha sonra büyüdü zeytin büyüklüğünü donüştü ortasındada bi şişiklik banada doktor geçer demiş dokunmamışlar o yüzden şuan bi sorunum yok onunla ama bunla ilgilide doktora gtmedim isterseniz başka bir doktorla daha görüşün

ay canım ALLAH şifa versin bebeğine kötüyü düşünme doktora götür rahatla hem araştırdım ben sen diyince hemanjiom dediğin hastalık iyi huylu bir şeymiş umarım bişi yoktur geçmiş olsun

kızım 40 günlük. doğumundan 1hafta sonra dudağında kırmızı kabarık olmayan leke oldu. ama kıpkırmızı .benim gözüm hep oraya gidiyor büyümesinden korkuyorum
lütfen yaşayanlar anlatsın moralim bazen çok bozuluyor........biliyorum sĞLIKLI OLMASINA ŞÜKREDİYORUM AMA BÜYÜMASİNDEN ÇOKKORKUYRUM
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

cnm hamileliğinde kırmızı ne olabilir mesela çilek karpuz böle kırmızı bişeye elini sürüp vücuduna falan değdirmiş olabilirsin ondan çıkar bazen çocuklarda bnm bi yakının böğürtlen toplamış ellerini koluna sürmüş hamileyken yanlışlıkla çocuğun kolunda böğürtle gbi leke var o geçio snradan

kızlar teşekkürler
aslında dokora gösterdim büyümeyeceğini söyledi
başka dr.da onun gülü o dedi
bugün evime doğum yaptığım hastanedeki dr.geldi ve biraz büyümüşmü diyince bende şarteller attı,moralim bozuldu
aslında bebeğimin ağzı büyüdükçe doğal olarak büyümüş gözüküyo aman ne bilim
yeğenimin kızındada vardı aynı yerde şimdi 1,5 yaşında sinirlenincebelli oluyo

Back