normal doqum yapalı 3 qun oldu kızım 35 hafdalık 2.5 kq doqdu 1 qun yoqun bakımda yattı nefes alma problemınden dolayı 1 qun sonra heemn verdıler taburcu olduk kuvozde yattıqı ıcın mama vermısler ben arada cıkıp emzırdım 2 3 kere sımdı ıse sutum cok quzel masallah cok emzırıyorum ama cok uyuyor bırde acaba doyuyormu bılmıyorum nasıl anlarım doyduqunu ne olur yardım...
normal doqum yapalı 3 qun oldu kızım 35 hafdalık 2.5 kq doqdu 1 qun yoqun bakımda yattı nefes alma problemınden dolayı 1 qun sonra heemn verdıler taburcu olduk kuvozde yattıqı ıcın mama vermısler ben arada cıkıp emzırdım 2 3 kere sımdı ıse sutum cok quzel masallah cok emzırıyorum ama cok uyuyor bırde acaba doyuyormu bılmıyorum nasıl anlarım doyduqunu ne olur yardım...
anne değilim henüz ama az önce birşey okudum.. eğer kakası sert sert ve kahverengi gibiyse doymuyormuş,hardal rengi ve cıvıksa doyuyormuş,yemyeşilse çokk fazla gelmiş beslenmesi anlamına geliyormuş,belki işine yarar..
zaten kilo alimindan anlasilacak.ben kizimi uc saatde bir emziriyordum.yeni dogdugu zamanlar cok uyuyordu.geceleri saat 9 emzirib yatiriyordum.sabah 5 de kalkiyordu.ve masallah hic problem yasamadik.kilosuda normaldi.endiselenme canim
güle güle büyütün inşallah bebeğinizi.
öncelikle bebeğiniz küçük doğduğu için uyuması çok normal, eski insanların deyimiyle gününün dolmasını bekliyordur :)) sonra okuyacak yani canınıza
ama bu arada uyurken sarılığına dikkat edin çünkü sarılık da uyku yapıyor bebekler de aç bile olsalar kalkıp emmek yerine uyuyorlar. sizin bütün gün gözünüzün önünde olduğu için anlamayabilirsiniz gelen misafirlerinize sormakta fayda var.
vee o uyurken siz de uyumaya ve dinlenmeye bakın ki sütünüz daha da artsın.
HAYIRLI OLSUN GÜLE GÜLE BÜYÜT benim 2 tane oğlum var ikisnde 5 6 saat uyurlardı onların uyanmasını ağlamısını bekleme canım bazı bebekler 40 nda uykuya düşkün oluyorlar kaldır sık sık emzir memede uyur burnunu sık meme oynat sürekli emzirki sütünde artar bebekte çabuk toparlanır benim oğlumda 2 kilo doğdu yarım saatte bi emzirirdim tekrar ALLAH BAĞIŞLASIN
anne değilim henüz ama az önce birşey okudum.. eğer kakası sert sert ve kahverengi gibiyse doymuyormuş,hardal rengi ve cıvıksa doyuyormuş,yemyeşilse çokk fazla gelmiş beslenmesi anlamına geliyormuş,belki işine yarar..
bak bunu ogrendıgım ıyı oldu cnm cok saol msj ıcın cunku genelde benım bebıs hardal rengı cıvık kaka yapıor bazen yesılımsıde oluyor kakası bende usuttu sanıp uzuluordum
HAYIRLI OLSUN GÜLE GÜLE BÜYÜT benim 2 tane oğlum var ikisnde 5 6 saat uyurlardı onların uyanmasını ağlamısını bekleme canım bazı bebekler 40 nda uykuya düşkün oluyorlar kaldır sık sık emzir memede uyur burnunu sık meme oynat sürekli emzirki sütünde artar bebekte çabuk toparlanır benim oğlumda 2 kilo doğdu yarım saatte bi emzirirdim tekrar ALLAH BAĞIŞLASIN
allah bağışlasın cnm bebişini. yeni doğmuş bebeği 2 saatte bir emzirmek gerekiyormuş. bizde yeğenimde hemşireden öğrenmiştik. uyanmayınca burnunu biraz sık memeyi alır emzir mutlaka demişti. eğer emzirmezsen sarılık olurmuş bebekler aç kaldıklarında sarılık olurmuş aman dikkat et cnm. doymasa zaten sürekli emmek ister sen yinede 2 satte bir emzirmeye özen göster.