• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin doğumu ile ilgili tarih sıkınıtsı yaşıyorum lütfenn yardımm!!!!

minikpapatyam

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
20
0
6
34
Konya
slm arkadaşlar;
biraz uzun gelebilir ancak düşünmekten çıldıracağım artık SAT'a ve birçok doktorun hesaplamasına göre bebeğimin olası doğum tarihi 23-24 kasım 2013 ancak hamile olduğumu öğrendiğim ilk ultrason görüntülerime göre 6 aralık 2013.. şu an bebeğin gelişimi biraz ilerde olduğundan ve henüz doğum gerçekleşmediğinden sunni sancıdan söz etti doktorum çok korkuyorum.. ya bebeğim ilk doktorumun hesap yaptığı şekilde doğmalıysa.. eski doktoruma devam edemediğim gibi korkularım tavan yaptı.. ne yapmalıyımm böyle bi sıkıntı yaşayan varmı aranızda?? (bu arada gebelik öncesi polikistik vardı bende ovulasyonda geç oluyoduu..)

slm arkadaşlar;
biraz uzun gelebilir ancak düşünmekten çıldıracağım artık SAT'a ve birçok doktorun hesaplamasına göre bebeğimin olası doğum tarihi 23-24 kasım 2013 ancak hamile olduğumu öğrendiğim ilk ultrason görüntülerime göre 6 aralık 2013.. şu an bebeğin gelişimi biraz ilerde olduğundan ve henüz doğum gerçekleşmediğinden sunni sancıdan söz etti doktorum çok korkuyorum.. ya bebeğim ilk doktorumun hesap yaptığı şekilde doğmalıysa.. eski doktoruma devam edemediğim gibi korkularım tavan yaptı.. ne yapmalıyımm böyle bi sıkıntı yaşayan varmı aranızda?? (bu arada gebelik öncesi polikistik vardı bende ovulasyonda geç oluyoduu..)

illk ultrason ölçümü gerçek olandır. bende senin gibi aynı sorunu yaşadım. iri bir bebek olduğu için gününden önce gidiyordu. doktorlar israrla sat önemli diyorlardı sonucta ne mi oldu sata göre 40 haftam dolduğunda muayene sırasında doktor suyumu patlattı (ben bilerek yaptıgını düşünüyorum)ve acil sezeryana aldı daha acılmam yoktu cünkü daha günüm vardı ama doktora anlatamadım

paylaşımınız için çok tşk ediyorum.. bu pazartesi itibari ile doktoruma göre 40 haftayı tamamlıyorum ve diğer haftaya bebeği alalım dedi .. daha bugün ilk ultrason görüntümü araya araya buldum doktora onu göstereceğim inşallah fayda eder.. siz ilk ultrasonu göstermişmiydiniz?

arkadaşlar bizimle aynı sıkıntıyı paylaşmış olan yok mudur? gerçekten doktora derdimi anlatamayacağım diye çok korkuyormm.. suni sancı verilerek başlatılmaya çalışılan bir doğum sezeryenlemi sonuçlanır hep? ne yapmalıyım ilk görüntüyü götürmem yeterli olacakmı ?

ben ilk ultrasonu göstermek istedim ama bakmaya gerek yok benim için sat önemli dedi. sezeryanı hiç istememiştim ama nasip öyle oldu.

Benim arkadaşımın da süresi dolmuştu. Doktorun dediği doğru. Sizin ultrasonun ne dediği önemli değil. Sat neyse ona göre hesap yapılır. 40 haftayı doldurduktan sonra suni sancıyla doğum başlaması sağlanır. Eğer suni sancıyla açılma olmazsa o zaman sezeryan olursun. Gidip de sakın ola ki kendi kafanıza göre beklemeyin. Çünkü çocuğun hayatı riske girer. Çocuk idrarını yapmaya başlıyor. O da kendisini zehirliyor. Doktora güvenin, sonra üzülmeyin

Benim arkadaşımın da süresi dolmuştu. Doktorun dediği doğru. Sizin ultrasonun ne dediği önemli değil. Sat neyse ona göre hesap yapılır. 40 haftayı doldurduktan sonra suni sancıyla doğum başlaması sağlanır. Eğer suni sancıyla açılma olmazsa o zaman sezeryan olursun. Gidip de sakın ola ki kendi kafanıza göre beklemeyin. Çünkü çocuğun hayatı riske girer. Çocuk idrarını yapmaya başlıyor. O da kendisini zehirliyor. Doktora güvenin, sonra üzülmeyin

tabiki insan riske girmek istemez ancak döllenme ilk ultrason görüntüsüne göre geç başlamış oluyor.. o halde ilk doktoruma devam etmiş olsaydım sat'a göre yanlış olan bu tarihle doktor riske mi atmış oluyor?

tabiki insan riske girmek istemez ancak döllenme ilk ultrason görüntüsüne göre geç başlamış oluyor.. o halde ilk doktoruma devam etmiş olsaydım sat'a göre yanlış olan bu tarihle doktor riske mi atmış oluyor?

bnmde sat a göre 6 haftalık ama gec dollenme oldugu için aslında 4 5 haftalık dedıler hep ılk baslar şimdi gelişimi ilerı oldugu için ara kapandı satla uyumlu ama döllenme tarıhı önemlı dr nasıl dıyebılır ben sat ı baz alırım dıye bı çok dr 42 haftaya kadar beklıyo 2 güne bır kontrol yapıp tabı onlara sezeryan kolay gelıyo ama eger normalı ıstıyosan dr unu degıştır derım mutlaka.....

ben ilk ultrasonu göstermek istedim ama bakmaya gerek yok benim için sat önemli dedi. sezeryanı hiç istememiştim ama nasip öyle oldu.

benim doktorum daha insaflı çıktı ve görüntüleri inceledi..ancak o kadar kötüyüm ki şu an moral olarak allahım yardım etsin.. .bebeğin suyu bitmiş boynuna kordon dolanmış.. arar ara kalp atışlarında düşme oluyormuş... pazar günü sunni sancı verecekler.. arkadaşlar hekesten dua bekliyorum çünki çok korkuyorum.. :(:(

arkadaşlar foruma bakıyorum herkes birbirine cvp yazıyor ancak kimse ne bu tarz konularla ilgilenmiyor herhalde..gerçekten bende burada rahatlayabilirim sanmıştım .. kimseden ne cvp geliyor nede bir teselli aşk olsun..

Back