• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin Doğumu Her Ultrasonda Geri Tarihe Kayiyor.bu Durum Erken Doğum Getirir Mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
Merhabalar hamişler.
Ultrasona her gittiğimde bebeğimin d0ğumu gittikçe geriye kayıyor.Bu durum erken doğumu getirir mi.Bilmiyorum ki, şimdi doğumu normal tarihine göre mi yoksa ultrasondaki tarihe göre mi ayarlıcam.

benimde öyle oluyo neden böyle oluyo anlamadım..bi gidiyorum tarih geri çıkıyo ultrasonda doktorum yorum yapmıyo ...bende hiç sormadım ..ama bu gidişimde sorucam...sizlerin bilgisi varsa arkadaşlar yazar mısınız....

KIZLAR MERAK ETMEYİN ÖYLE ÇIKMASI NORMAL ÇÜNKÜ ULTRASYON BEBEGİN GELİŞİMİNE GÖRE OTOMATİK OLARAK TARİH ÇIKARIYOR BEBEGİN GELİŞİMİYLE ALAKALI AMA SİZ GENEDE DR TEKRAR SORUN VE KAFANIZDA SORU İŞARETİ BIRAKMAYIN :uhm:

Benim Bebeğimde 25+5 Iken 27 Gibi Görünüyordu.doğumun öne Kaymasi Gibi Bi Durum Söz Konusumudur Bilmiyorum.dr Bişey Söylemedi.

ultarasona göre çıkıyor canım erken doğum riski daha farklı ...benimde geriye alınıyor hemde erken doğum riskide var...

zaten bebeklerin sadece %3ü verilen tarihte doğuyomuş haftamıza göre beklemek en iyisi ultrasondaki tarih çok güvenli değil

kızlar benim bildiğim bebeğin ulturason ölçümlerinin önde olması erken doğacağı anlamına gelmiyo ama emin değilim yinede:)

ay erken doğmasın mumkunsee yaa korkuyorum ben.. hatta mumkunse dırekt ılk okul çağında çıksınn :))))

Back