- Konu Sahibi delimelek2170
Benim kızım 5 eylülde 2 yaşına bastı. Onun 1. ve 2. yaş doğum günleri için davetiye hazırladım. 2 taraftan kapaklı kapaklar tam ortada birleşiyor ve yaşı yazılı çıkıntılı olarak (resim eklemeyi bilmediğim için malesef resim yollayamıyorum ) kapaklar açılınca kızımın en son çekilen resmi çıkıyor ve kendi ağzından yazılmış davet metni. davetiyenin zemini pembe ve üzerinde bebeklere uygun resimler var. Bu davetiyeyi hem kızımın büyümesini seyretmek için hem de güzel bir hatıra olması için yaptım. Bir de duvar süsü olarak doğum günün kutlu olsun afişi gene pembe ve süslü üzerinde doğum günün kutlu olsun yazıyor. afişin altında da 3 tane bulut şeklinde kesilmiş kartonlara kızımın adı yazılı. bunlar kendi yaptıklarım balon vs. de aldım. ilk doğum günü pastamızda kızımın resmi vardı. 2.si şekilli bir pastaydı balonlar tren palyaço falan vardı üzerinde.
Şimdiden tüm bebişlerin doğum günü kutlu olsun birlikte çok uzun ve mutlu yıllar geçermenizi dilerim.
Şimdiden tüm bebişlerin doğum günü kutlu olsun birlikte çok uzun ve mutlu yıllar geçermenizi dilerim.