• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebegimin dogum gunu icin guzel fikirlere ihtiyacim var...

Benim kızım 5 eylülde 2 yaşına bastı. Onun 1. ve 2. yaş doğum günleri için davetiye hazırladım. 2 taraftan kapaklı kapaklar tam ortada birleşiyor ve yaşı yazılı çıkıntılı olarak (resim eklemeyi bilmediğim için malesef resim yollayamıyorum :( ) kapaklar açılınca kızımın en son çekilen resmi çıkıyor ve kendi ağzından yazılmış davet metni. davetiyenin zemini pembe ve üzerinde bebeklere uygun resimler var. Bu davetiyeyi hem kızımın büyümesini seyretmek için hem de güzel bir hatıra olması için yaptım. Bir de duvar süsü olarak doğum günün kutlu olsun afişi gene pembe ve süslü üzerinde doğum günün kutlu olsun yazıyor. afişin altında da 3 tane bulut şeklinde kesilmiş kartonlara kızımın adı yazılı. bunlar kendi yaptıklarım balon vs. de aldım. ilk doğum günü pastamızda kızımın resmi vardı. 2.si şekilli bir pastaydı balonlar tren palyaço falan vardı üzerinde.

Şimdiden tüm bebişlerin doğum günü kutlu olsun birlikte çok uzun ve mutlu yıllar geçermenizi dilerim.

00020168.gif

kizimin 1.yas gunu icin tullu elbise modeli resmleri ariyorum,fikir olsun diye,bulamiyorum,kizlardan rica etdim,onlarda hic bir sey yazmiyorlar niyesyse...mafoldumben

sizce ev ortaminda bir kutlama icin hangi boy ve kac tane konfetiye ihtiyacim var? ben ilk kez kullanicam da...bir kucuk,birde buyuk boy kenfetiler gordum satisda...

Evde konfetiyi asla kullanmamanızı tavsiye ederim..Bir kere o yanlışı akrabamızın çocuğunun doğumgününde yapmıştık ama herkes illallah demişti.inanılmaz batmıştı ev,üstünden bir bir buçuk sene geçmesine rağmen o konfeti pislikleri hâla çıkıyormuş...ben uyarayım dedim gerisi size kalmış :)

Merhaba, benim bebeğim henüz yok ama kuzenlerimin doğum günlerinden esinlenerek fikir paylaşmak istedim. Çocuğunuzun ilgisini çekebilecek dekoratif şeyler kullanabilirsiniz odanızı süslerken. Renkli pırıldak şeyler, balonlar, davetlilerin kafalarına takıp fotoğraf çekebileceğiniz komik şapkalar, renkli komik gözlükler,renkli mumlar, güzel bir müzik, özenle süslenmiş bir sofra, doğum günü temalı peçeteler vb. Çocuk olmayacak galiba doğum gününde, o yüzden çok çok abartı süsleme yapmanız çok anlamlı olmayacaktır. Ama fotoğraflar hayati önem taşıdığı için, odanızın bir kısmını süslemek güzel olacaktır. Bazı fotoğraflarda görüyorum gelinlik gibi bembeyaz tüllerle giydiriyorlar bebeklerini ben pek hoş bulmuyorum. Yaşına uygun cicili bicili renklerle giydirebilirsiniz kızınızı. Google'da arattığınızda bir sürü giysi modelleri bulabilirsiniz. Bebeğinizin hediyelerinide ortaya koyarsınız. Hediyelerin içinde bir sürü fotoğraf çekebilirsiniz. Yurt dışında baby shower gününe davetliydim. Orda bu özel günlerde katılan herkesle oyunlar oynuyorlardı. Bebek bezlerinden 4 tanesinin içine çeşitli ezilmiş çikolatalar koymuşlardı. Elden ele gezdirip çikolatanın ne li olduğu koklayarak tahmin ediliyordu. Çok çok eğlenceli olmuştu. Yine aynı şekilde bebek mamalarının kavanozlarının kağıtları kapatılmışlardı. Yine elden ele gezdirip ne li mama olduğu tahmin ediliyordu. Kazanan kişilere ev sahibi küçük hediyeler hazırlamıştı. Tabi bunlar sadece birer örnek.. Dilerim çok mutlu bir doğum günü geçirirsiniz. Sevgiler....:emir_bebek:

Son düzenleme:
bende normalde 2 eylül olmasına rağmen iki ekimde yaptım kızımın doğum gününü evimizi balonlarla süsledik eylülüme balerin kostümü aldım pastasının üzerinde de balerinler vardı misafirlerimize de patik şeklinde şekerler dağıttım şekerleri bi arkadaşıma yaptırdım çok güzel olmuşlardı isteyen olursa sitenin adını verebilirim fikir olmasdı açısından resim de yüklüyorum

img0726.jpg

img0728.jpg

img0730.jpg

img0742.jpg

bnm oğlum da ocak 4 doğumlu
bizde onun bu ilk yaş günün de oğlumun resmi ve doğum günüme hoş geldiniz yazılı kupa ve gene resmi ve teşekkürü bulunan kitap ayracı yaptırmayı düşünüyoruz
konfeti düşünüyorum ama emin değilim beni düşündüren pisliği değil oğlumun ve arkadaşlarının konfetiye vereceği tepki
. biz iki kutlama yapıcaz biri aile dedeler nineler vs. diğeri arkadaş çevresine
hediyeleri ikisindede vericez ama konfetiyi aile olanında düşünmüorm dedeler nineler hoşlanmazlar:) malum yaşlılık:1:
pastasını benm annem yapıcak iki yuvarlak pastadan tavşan şeklinde pasta yapılıo onu yapcak
arkadaşlarla olan kutlamada bebek tariflerinden bikaç çeşit çorba meyve yoğurt falan hazırlamayı düşünüorm
elnuru.com daki bir kişiyle görüştüm bana çok hoş bişeyden bahsetti ilk önce maytap yanıo o söndükten sonra gül çıkıo yapraklarından mum yanıo arkadada doğumgünü müziği var maytap yanarken mum sönüo derdi olmuo hepsi otomatik bi biçimde kendiliğinden oluo
fikir amaçlı yazdım bu sene geçti sizin galiba ama seneye ve bunu okuanlara ışık olsun:)))

Back