Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebegimin dogum gunu icin guzel fikirlere ihtiyacim var...

delimelek2170

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2009
970
125
323
Diğer
Selam kizlar....11-ci ayin besinde kizimin dogum gunu var,1 yasina giricek Allahin izniyle.Konu acmam belki biraz acele etmisim gibi gorunsede,ben somdiden konuyu actim ki,o zamana kadar guzel fikirler toplaya bileyim.Bana yardimci olursaniz sevinirim...
Oyle cocuk konuklarim filan olmayacak,yurtdisinda yasadigim icin yalniz kayinvalidemgil ve gorumcemgil gelicek.Ben sizlerden odanin suslenmesiyle ve s. ile ilgili guzel fikirler edinmek isterdim.
Ha,birde,bir siteden dogum gunu bebeginin el ve ayaklari boyanip,kagiza iz koyuluyor,ve dogum gunu hatirasi gibi kaliyor diye okudum.Ama benim anlamadigim,bebegin el ve ayaklarina hangi boya suruluyor?Yani her hangi bir boya bebeginn cildine zarar vermezmi?

Kızımın doğum gününde bende yaptım boyama işini. Valla canım evde sulu boya vardı onunla boyayıp yaptım ve hemen sabunlu suyla güzelce yıkadım. Gerçekten güzel bi hatıra oldu. Duvarlara klasik doğum günü süslerinden yapıştırdım aralarına balonlar serpiştirdim. ve oynamaları için bolca balonu yere bıraktım. Duvarın birine de süslerle kızımın adını ve yaşını yazdım...Bu fikir teyzesinden gelmişti. Çokda güzel olmuştu.

tesekkurler birtanecim.aklimin bir tarafinda bulundururum bende bunlari,guzel fikirler....yapdigin suslerin resimleri falan varmi,varsa eklermisin,bakmak isterdim...

nice mutlu yıllara cimcimezine bende sayfanı takip etcem yarın kızımın ilk dogum günü 1yaşına giriyo ikibayram yaşıcaz ama bayram sonrasına yapcaz dogum gününü güme gitmesin die fikirleri bende ediniyim burdan muck bebeginize

ben çarşıdan bir sürü süsü ve balon aldım birde kocaman happy bırtday yazısı aldım süsülü bişi asmak için babamız konfeti aldı birde:)) ama evin içinde yaptırmam onu hava ii olursa bahçede yapıcaz inşallah partimizi ozaman patlatır babamız konfetisinide.çocuklar için hazır tabak bardak aldım kullan atlardan ama doğum günü temalı.birde güzel bi resmini çoğaltıp gelen konuklara vericem üstünde teşşekkür edriz yazısı yada ela 1 yaşında yazısı olabilir.çok güzel bi pasta yaptırırız heralde yanında ikramları bizim daha d.günümüze var ekim 22 ama ben şimdiden düşünüyorum....:))

sizce ev ortaminda bir kutlama icin hangi boy ve kac tane konfetiye ihtiyacim var? ben ilk kez kullanicam da...bir kucuk,birde buyuk boy kenfetiler gordum satisda...

ayyy bilmemki biz gördük aldık büyük bişeydi satıcı sakın evin içinde yapmayın dedi sadece...:))

benim oğlumda 23 kasımda 1 yaşına girecek inşallah.. benim de kaynvalidemgil, görümcem, ve eltilerim gelecekler.. yalnız onların çocukları var.. ben edizin resimlerinden slayt yapmayı düşünüyorum.. salonda müzik eşliğinde resimler dönecek... ortada balonlar falan olcak çocuklar için.. duvarlara klasik doğum günü süslerinden olacak.. misafirlerede çerçeveli magnet hediye edeceğiz.. içinde oğlumun resmi olacak.. hatıra kalsın diye.. şmdilik benim aklma gelenler bunlar.. du bakalım, o zamana kadar başka yaratıcı fikirler bulurum inşallah.. kaydirigubbakcemile5

evet evet bulalım kızlar...birde ogün 1 yaş fotosu çektiricem ben fotoğrafçıda hazır giyinip süslenmişken bi onu tek birde aile resmi gibi bişeyler...ama klasik pozları hiç sevmeem böyle değişik bişey çeken bulursam yapıcam

evet ya, profosyonel olsun fotografcı.. bende istemiyorum,bebeklerin bi koltuğa oturtulup, klasik eller koltugun kenarında pozlarını..ben bi siteden küçük sabunlar buldum.. resmini gönderiyosun bebişinin internetten...küçük sabunları, güzelce kaplamışlar, kurdela bağlamışlar.. üstünde de bebişinin resmi var.. misal, ali bir yaşında yazıyor.. çok şık olmuş..mis gibi de kokuyordur.. ben onlardan da düşünebilirim.. bir tanesinin fiyatı, 1 tl 70 krş...

Kizlar,peki dogum gununde bebeginize hangi elbiseyi giydirmeyi dusunuyorsunuz? Benim bebisim kiz,ben beyaz ,soyle eteyi tulden olusan guzel bir elbise dusunuyorum,ama modelini tam olarak kesinlestiremedim....Sizin onere bileceyiniz bu ve ya baska turde dogum gunu elbiseleri varmi?Varsa resimlerini eklermisiniz,cunki elbise konusunda tam karar veremedim de...

ayyyyy çok güzel yaa benim kızım daha dokuz aylık ama ben bile hevewslendim simdi zaten ufak ufak kafamda bişeler tasarlıyodum ama cok iyi oldu sizin fikireriniz de harikasınız walla kızlar kağıda el ve ayak izi yapmak sora gelen misafirlere resim hediye etmek çok iyi fikirler bunlar ben de kızıma doğum günü için bi elbise ealıcam ben debeyaz olsun istiyorum ama bakalım o zamana daha cok war bide ben pastayı nerde ve nasıl yaptıracagıma da karar weremedim daha düşünme asamasındayım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…