Bebek Beslenmesi Bebeğimin dişleri çıktı, emerken ısırıyor:(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

irmako77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
1.180
5
116
Bebeğimin alttan iki dişi çıktı ve büyüdü. Meme emerken ısırmayı öğrenmiş. Birde hoşuna gidiyor ısırıp gülüyor. Çok canım yanıyor,:122: emzirmek işkence. :18:Ne yapacağım bilmiyorum

Canınızın yandığını, hoşlanmadığınızı belli edeceksiniz. Kızıp bağırın demiyorum. Ama ısırdığında ciddi bir sesle "Hayır, canım yanıyor, ısırmak yok." deyin. O zaten sizin ifadenizden ve ses tonunuzdan anlayacaktır. Benim oğlum da bir iki ısıracak oldu. Önce sesimi çıkarmadım, merakı gitsin diye. İkinci gün baktım ki oyuna çevirdi gözlerinin içine bakarak "Hayır, ısırmak yok, canımı acıtıyorsun, olmaz." dedim. Normalde hiç kullanmadığım sert bir ses tonu kullandım. Bir daha ısırmadı.

offf offf,bizim altlar çıktığında kızım 5,5 aylıkdı,sonra üstler çıktı,daha feci ısırmaya başladı,sonrada üstlerin yanları çıktı resmen memeyi diş kaşıyıcı olarak kullandı,şimdidealt yanlar çıkıyor,memelerin halini düşünün artık

ama sakın ısırdığında siztepki vermeyin yavaşca dikkatini başka yöne dağıtın,yoksa ısırmayı oyun zanneder ve sürekli yapar.ALLAH yardımcımız olsun

arkadaşımızın da dediği gibi yaptım bende biraz sert şekilde bağırıp "Hayır.ısırmak yok.ısırırsan bir daha meme vermem " demiştim.bir iki ısırmadan sonra bir daha yapmadııı

Seni en iyi anlayanlardan biri benimdir heralde.. Benimki hem alt hem de üst dişleriyle ısırıyo. Refleks olarak çığlık atınca da aynen dediğin gibi hoşuna gidiyo, gülmeye başlıyo ve bi daha ısırıyo!!!
Geçenlerde öyle bi ısırdı ki, göğsüm resmen kesik oldu( Haftalarca emziremedim o göğsümden. Geceleri acısından uyuamadım. 3 haftada fln ancak iyileşti((

çığlık atıp oyuna çevirmesine izin verme.6 aydan sonra "hayır"ı anlıyorlarmış, kararlı bir şekilde hayır deyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…