• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğimin derisi soyuluyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Bonadea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
765
17
96
Gaziantep
Arkadaşlar 15 Nisan'da doğum yaptım. Bir kızım oldu çok şükür. Fakat bebişin derisi cok kuru ve vücudunda derisi dökülüyor daha doğrusu soyuluyor. 2-3 günde bir bebe yağı ile vucudunu nemlendiriyorum. Bu dökülme normal mi? Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi acaba?

allah bağışlasın tatlım. derisi değişiyor çok normal. merak etme. benim bebeğim 2 aylık şimdi. yeni doğduğunda soyuluyordu. banyo sonrası ozellıkle.

merak etme canım benim kızımında öyleydi sonra kendiliğinden geçti...pregant kız seni takip ediyo gibi oluyorum ama hep denk geliyo idare et :roflol:

merak etme canım benim kızımında öyleydi sonra kendiliğinden geçti...pregant kız seni takip ediyo gibi oluyorum ama hep denk geliyo idare et :roflol:

evet canım bana da sık sık sen denk geliosun :)

benim de kızımın derisi dökülüyordu.Ayrıca çok da kuruydu.Şimdi doktorumuzun tavsiyesi ile nemlendirici sürüyoruz vücuduna.Şuanda neredeyse hiç kalmadı.

beni bebişkomun cildi de kuru doktor sebamed losyon onerdı. suruyoruz. memnunuz.

evet hergün surun dedı bızım doktor

canım bizim buralarda sütün yaramış derler sen emziriryormusun bilmiyorum ama bende 15 nisanda doğum yaptım pek soyulmadı

evet canım gayet normal deri değiştiriyor bebeğin.canım bol bol kremle bebeğini.özellikle konak olursa kafasında bol yağğ sürüp beklet sonra hafif hafif tarayarak temizle.çünkü konak kafada kaldıkça koku yapıyor.

Kızlar konu baya gecmis tarihli :( 10 günlük bebegim var ve derisi soyuluyor bugun banyo yaptırdık hep soyuldu derisi tecrübeli anneler ne yapmalıyım ?

Back
X