Bebeğimin çok gazı var !

lllalll

b@rış ve @loş'un @nnişi:)
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2007
5.030
2
44
kızlar oğluşum acaip gazlı :çok üzgünüm:
yediğime içtiğime herşeye dikkat ediyorum ama yinede fayda etmiyorrrrrrr....:1no2:
ağlarken içim parçalanıyorr....yavrumun acaip canı yanıo :çok üzgünüm:
geçen gün dr.gittik ilaç ve fitil verdiii ama 15 günden önce kullanmayın dedii...son iki gün ama nasıl geçer bu iki gün bilmiyorummmm:çok üzgünüm:
kızımın hiç böle sorunu yoktu...ne yapacağımı şaşırdımmmmmm:çok üzgünüm:
sancısı tutunca tek iyi gelen şey elekt.süpürgesiii...baya sakinleştiriyorr....offfff:çok üzgünüm:
oğluşuma nasıl yardımcı olabilirimmm_?bu konuda önerilerinizi bekliorumm.....

Benim oglum bir yasina girmek üzere ve hala cok gazli bi cocuk..

elektrik süpürgesi sac kurutma makinesi birazda olsa yardim etti bize..

birde ben sürekli göbegine yada ayaklarina sicak su torbasi koydum bunun cok faydasi oldu.

buzuki orhan osman dinletiyorum hala onunla uyuyor.gazli cocuk zor oluyor canim anliyorum seni.

cörek otu yagi denedinmi hic?ilk bir iki denememizde bize yardim etti sonrasinda onunda yardimi

olmamisti ama su sicak su isini yap bebisin rahatliyor o zaman.

Benim oglum bir yasina girmek üzere ve hala cok gazli bi cocuk..

elektrik süpürgesi sac kurutma makinesi birazda olsa yardim etti bize..

birde ben sürekli göbegine yada ayaklarina sicak su torbasi koydum bunun cok faydasi oldu.

buzuki orhan osman dinletiyorum hala onunla uyuyor.gazli cocuk zor oluyor canim anliyorum seni.

cörek otu yagi denedinmi hic?ilk bir iki denememizde bize yardim etti sonrasinda onunda yardimi

olmamisti ama su sicak su isini yap bebisin rahatliyor o zaman.

bitanem sıcak su torbasını zaten hiç eksik etmiyorum ayağının dibinden....
dediğin gibi elek.süpürgesi şuanlık işe yarıyor ama ne zamana kadar bilmiyorum...tabi çok çok sancıısı olunca elekt.süpürgesinin sesine bile susmuyor...sürekli ağlıyor yavrum...tabi bendeee......:çok üzgünüm:
bizde iki gündür serdar ortaçla uyuyoruz...eşim bebişimin odasına müzik sistemi kurdu yeterki ağlamasın çünkü ağlayınca off anlatamam sanki biryerini koparıyorlar yavrumun....
çörekotu yağını denemedim ....dediğim gibi dr. nurse harveys die bir şurup ve fitil verdi ama 15 günü dolsun öle kullanın dedi....bu şurupda bir kaç yağın karışımından oluşuoo....inşallah işe yarrar...:çok üzgünüm:
allah yardımcımız olsun... en kısa zamanda düzelir inşallah gaz problemimiz....:Saruboceq:
.

geçen yıl teyzemin çok tatlı bir kızı oldu elamız, ama doğduğu günden 6 aylık olana kadar sürekli gaz sancıları bitmez bilmek ağlama nöbetleri oldu sürekli doktorlardaydık, düşünn bir bebeğe 4 kişi geceli gündüzlü baktık allahtan şimdilerde çok iyi yapacak hiç bir şey yok sadece zamanla geçtiğini biliyorum uykusuz gecelere biraz katlanmak gerekiyor...

ayni dert bizde de var :gitme: dun acile gittik ama dr ilac milac vermedi.sabredeceksiniz dedi

geçen yıl teyzemin çok tatlı bir kızı oldu elamız, ama doğduğu günden 6 aylık olana kadar sürekli gaz sancıları bitmez bilmek ağlama nöbetleri oldu sürekli doktorlardaydık, düşünn bir bebeğe 4 kişi geceli gündüzlü baktık allahtan şimdilerde çok iyi yapacak hiç bir şey yok sadece zamanla geçtiğini biliyorum uykusuz gecelere biraz katlanmak gerekiyor...

uykusuz gecelere razıyım canım ama şu ağlaması yokmu....insanın içi parçalanıyorrrrr:çok üzgünüm:

ayni dert bizde de var :gitme: dun acile gittik ama dr ilac milac vermedi.sabredeceksiniz dedi
geçmiş olsun buketimm.....inşallah kısa zamanda atlatırlar gaz sancısını bebişlerimiz....:Saruboceq:

aynı dert bendede var aynı şurubu içiriyorum ama faydası yok zaten doktor 3 aya kadr hiç bişey fayda etmez dedi çörek otu yağını kullanıyoruz günde bi çay kaşığı zyetin yağı ile karnına masaj yapaıyoruz biraz işe yarıyor kakasını yapamıyor onun içinde poposundan yine zeytin yağı salıyoruz kulak çubuğu ile anca o zaman rahatlıoyor

aynı dert bendede var aynı şurubu içiriyorum ama faydası yok zaten doktor 3 aya kadr hiç bişey fayda etmez dedi çörek otu yağını kullanıyoruz günde bi çay kaşığı zyetin yağı ile karnına masaj yapaıyoruz biraz işe yarıyor kakasını yapamıyor onun içinde poposundan yine zeytin yağı salıyoruz kulak çubuğu ile anca o zaman rahatlıoyor

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:bulcukum allah bebişlerimize ve bize yardım etsin :Saruboceq:zor gerçektenn.....
çok üzülüyorum bebişime çokkkk:çok üzgünüm:

rezene vermeyi deneyin. sizde için hem sütünüz artar hemde bebeğe faydası olur.
birde acı elma yağı sürün karnına ve ayaklarının altına...

biz gaz sorunu yaşamadık ama ben 4 ay kullandım.rezeneyi ve acı elma yağını..

inşallah fayda görürsünüz..

weleda markanin bäuchleinöl var ben onunla masaj yapiyorum. Birde biz Kolik diye bir CD ile cok rahatliyoruz. Her aksam onu dinleyip uyuyor kizim

kulak çubuğunu kremleyip makatıyla biraz oynarsan gazını çıkarabilir.içine sokmucaksın sadece dairesel hareketlerle makatını açmasına yardımcı olcaksın.inş işe yarar.geçmiş olsun

lalimm yazık yawruya kıyamam..bizim de kusma problemimiz war..bide feci hıçkırık..sıpa karnımda da hıçkırıp dururdu..kıyamıyorum hıçkırırken nası yoruluyo...

benim oğlum 1 yaşında ama hala gazlı hala kusuyo.10 günlükten 6 aya kadar sürekli gazdan ağlıyodu, biraz hareketlenince gaz yüzünden ağlamaları azaldı. gazlı bebek en zor bebeklerden bence. Allah kolaylık versin. bizim denediklerimiz. sıcak su torbası, zinco damla, sonra metsil damla,hergun rezene çayı,arada ıhlamur. ne müzikler ne gezintiler hiçbişey fayda etmedi, sadece battaniyede sallanarak rahatlıyodu. o şekilde sallanmaya alıştı. hala daha sallıyoruz:) yalnız olduğum için salıncakta hızlı sallanarak uyuyo.sadece gaz sorunuyla bitmiyo uyku problemi, sallanmadan uyumamaya da alışıyolar en zoru da bu oluyo anne için. 1 sene oldu ben hala gecede en az 5 kere kalkıyorum. hala daha gazdan uyanıyo gazı çıkınca rahatlıyo. bütün annelere Allah kolaylık versin.şu yazıyı yazana kadar salıncakta 3 kere ağladı, salladım.. bizim gibi olanlara da Allah sabır versin.

kızlar sağolun şimdi zorla elekt.süpürgesiyle uyudu oğluşum ve müzik açık.....:KK43:(
o ağlarken içimden sanki bişeyler söküyorlar....gerçekten çok zor gazlı bebiş...karnısı acaip sertt yavrumun göbüşü düşmediği için masajda yapamıoz....off...dışkısını yapabiliyor ama şu gaz olayııı çok canını yakıo oğluşumun....:KK43:((
allah benim ve benim gibilerin yardımcıısı olsun....yavrum ağlıyor yırtınıyorrr ama elimden bişey gelmiyort...en acısıda bu....:KK43:(((.

zuzum yerim prensesini inşallah kısa zamaanda düzelir hıçkırık ve kusma sorununuzzz...:KK43:(((.

gecmis olsun canim , benimkide öyle idi gecen gün ebe geldiginde sordum bir kac teknik gösterdi baya faydasini gördüm o günden bu yana bebegimin gazi oldukca uyguluyorum

bebegi kucagina al , ters cevir bebegin sirti senin karin hizana gelsin bir koluna basini yatir gider elinle bebegin bacak arasindan gecir bebek yan vaziyette kolunda yatmis olacak unutma sirt bölgesi senin karnina dayali olacak bacak arasindan gecirdigin elinle hafif masaj yap karnina , ister oturur vaziyette ister ayakta biraz dolan bebek hemen kendine geliyor gercekten iyi oluyor , birde yüz üstü yatirip sirtini ovabilirsin onuda gösterdi ama benim bebek öyle pek sevmiyor , ayrica cok agri varsa fitil ilac vs gibi seyler pek tavsiye edilmiyor burda , 10 ml anason cayi veriyorlar bebegin gazini aliyor karninida yumusatiyor dene istersen , bende anca vakit buldum girdim senin yazin gözüme carpti simdide kalkip yemek yapacam daha bebek olunca insan zamanin nasil gectigini anlamiyor

Son düzenleme:
ilkaycımmm çok saol canım denicemmmopuyorumnanaktan

kızlar oğluşum acaip gazlı :çok üzgünüm:
yediğime içtiğime herşeye dikkat ediyorum ama yinede fayda etmiyorrrrrrr....:1no2:
ağlarken içim parçalanıyorr....yavrumun acaip canı yanıo :çok üzgünüm:
geçen gün dr.gittik ilaç ve fitil verdiii ama 15 günden önce kullanmayın dedii...son iki gün ama nasıl geçer bu iki gün bilmiyorummmm:çok üzgünüm:
kızımın hiç böle sorunu yoktu...ne yapacağımı şaşırdımmmmmm:çok üzgünüm:
sancısı tutunca tek iyi gelen şey elekt.süpürgesiii...baya sakinleştiriyorr....offfff:çok üzgünüm:
oğluşuma nasıl yardımcı olabilirimmm_?bu konuda önerilerinizi bekliorumm.....

Canım benim oğlumda da aynı sorun var. Dr. Nurse harveys yada zinco önerdi. Zinco ilk gün işe yaradı ertesi gün fayda etmedi ben de kestim. 15 günden önce önermiyoruz demişti zaten. Ayağının altına ve göbeğine acı elma yağıyla masaj önerdiler. Göbeği düşmediği için ayağına yapıyoruz sadece. Kolik CD si dinliyo bazen. Bazen ilkayın anlattığı gibi tutunca rahatlıyo. Ama en çok pelinotu var, ondan kendime çay yapıyorum, bi çay kaşığıda oğluma veriyorum. Günde 2 sefer. En çok o rahatlattı. Erkek çocuklarda daha çok görülüyomuş bi de bu :gitme:

ben doğum yaptığım günden itibaren bütün yemeklerime kimyon koydum hem ben çok rahatladım hem de oğlum bence mutlaka deneyin bunu faydasını görürsünüz inşallah...allah kolaylık versin

Canım benim oğlumda da aynı sorun var. Dr. Nurse harveys yada zinco önerdi. Zinco ilk gün işe yaradı ertesi gün fayda etmedi ben de kestim. 15 günden önce önermiyoruz demişti zaten. Ayağının altına ve göbeğine acı elma yağıyla masaj önerdiler. Göbeği düşmediği için ayağına yapıyoruz sadece. Kolik CD si dinliyo bazen. Bazen ilkayın anlattığı gibi tutunca rahatlıyo. Ama en çok pelinotu var, ondan kendime çay yapıyorum, bi çay kaşığıda oğluma veriyorum. Günde 2 sefer. En çok o rahatlattı. Erkek çocuklarda daha çok görülüyomuş bi de bu :gitme:

canım benim kıyamam...:çok üzgünüm:bitanem bende günde en az iki kez rezene çayı içiyorum ve dünden beri oğluşumada bir kaşık veriyorummm....birde dün nurse harveys e başladık günde 3 sefer 1 çay kaşığı veriyorum inşallah işe yarar...:Saruboceq:
bu arada bizim göbüşümüz hala dşmedi dün dr.gittik yarın tekrar gidicez...bakalım ne olacak arkadaşımın oğluşununki 20 günde düşmüşş bizimkide öle olacak sanırımmmmkafamçokkarıştı

ben doğum yaptığım günden itibaren bütün yemeklerime kimyon koydum hem ben çok rahatladım hem de oğlum bence mutlaka deneyin bunu faydasını görürsünüz inşallah...allah kolaylık versin

saol canımmmmopuyorumnanaktan

canım benim oğlumd gazlı bi çocuktu nurse harveys verdim şurup bu tamamen bitkisel tek çözüm bu geldi tavsiye ederim dene mutlaka eczanelerde satılıyor

X