• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin ck değeri yüksek çıktı kas hastalığı olabilir mi?

cimcime28

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2015
1.293
1.911
133
Arkadaşlar
bebeğimin rutin kontolünde ck alt ast gibi değerlere bakıldı. Ck 250 ast 57 çıktı doktor 3 ay sonra tekrar bakalım dedi önemli görünmüyor dedi ama anne yüreği işte düşünmek istemedem de aklımı kurcalıyor. Acaba var mı anlayan bu tahlillerden?uykularım Kaçıyor iki gündür😭

Arkadaşlar
bebeğimin rutin kontolünde ck alt ast gibi değerlere bakıldı. Ck 250 ast 57 çıktı doktor 3 ay sonra tekrar bakalım dedi önemli görünmüyor dedi ama anne yüreği işte düşünmek istemedem de aklımı kurcalıyor. Acaba var mı anlayan bu tahlillerden?uykularım Kaçıyor iki gündür😭

ck değeri kas hastalıklarında 12 13 binlerde çıkıyor, yakınımızın çocuğunda çıkmıştı 5 yıl önce falan. bir sure önce ilaç değiştirmişseniz, ateşlenmişse bile bu oynamayı yapabilir diye biliyorum. korkmayın inşallah birşey değildir bu değerlerle, Allah korusun. öyle olsa eğer abartı değerler oluyor ve doktorlar 3 ay sonra gelin demiyor çok yakın zamanda hemen çağırıyorlar, çunku ck nin çok yuksek olması kas yıkımı olduğunu işaret ediyor. miniğiniz sağlıklı inşallah.

ck değeri kas hastalıklarında 12 13 binlerde çıkıyor, yakınımızın çocuğunda çıkmıştı 5 yıl önce falan. bir sure önce ilaç değiştirmişseniz, ateşlenmişse bile bu oynamayı yapabilir diye biliyorum. korkmayın inşallah birşey değildir bu değerlerle, Allah korusun. öyle olsa eğer abartı değerler oluyor ve doktorlar 3 ay sonra gelin demiyor çok yakın zamanda hemen çağırıyorlar, çunku ck nin çok yuksek olması kas yıkımı olduğunu işaret ediyor. miniğiniz sağlıklı inşallah.
İnşallah teşekkür ederim. Doktorumuza iki gün önce aşı olduğunu söylemeyi unuttuk o mu etkiledi acaba diye düşündüm sonradan aklıma geldi. Henüz 9 aylık insanın aklına her şey geliyor. Yakınınıza acil şifalar dilerim

bu konuya bakın,bildiğim kadarıyla sağlıklı bebeği var hanımefendinin konu bir 8 ay önce açılmış.

çok teşekkurler.

en az 8 binde çıkmıştı yakınımın çocuğunun ck sı, kas hastalığı var sonuçlandı çoktan, inşallah şifa bulunur.

bu konuya bakın,bildiğim kadarıyla sağlıklı bebeği var hanımefendinin konu bir 8 ay önce açılmış.

çok teşekkurler.

en az 8 binde çıkmıştı yakınımın çocuğunun ck sı, kas hastalığı var sonuçlandı çoktan, inşallah şifa bulunur.
İnşallah şifa bulunur. Bebeklere hastalık hiç yakışmıyor

Arkadaşlar
Geçtiğimiz kış bunları düşünerek geçti
Bebeğim siroz mu olacak
Sma mi
Olacak dmd , mi Bmd mi olacak diye .

Ast 64
Ck 303 çıkmıştı bizim de .

Çocuk doktorumuz takip edelim dedi

Ama aynı zamanda Noroloji doktorumuz bebekte sorun olmasa ck yüksek çıkmaz dedi

Bizim de aynen rutin kontrolde çıkmıştı böyle

Biz 2 kere genetik test yaptırdık ben içime kurt düşünce yaptırdım testleri şükür temiz çıktı
Sma dmd ve bmd yapıldı

Bebeğiniz kaç aylık
1 yasa kadar bu değerler çok oynak olurmus
Bebek kolunu bir yere çarpsa
Yorulsa mesela ck yüksek çıkarmış
Ya da bazen bizim anlamadığımız grip gbi
Viral enfeksiyonları olurmus bu değerler de bunları yüksek çıkarırmış

Bir de aşı ya da
İğne oldu ise o da etkilermiş

Ben bu konuda aylarca araştırmalar yaptım

Bebeğiniz salık bir bebek mi
Yani donuk hareketsiz mi ?

İçinizi rahat tutun ama takibi de yapın tabiki

Geçtiğimiz kış bunları düşünerek geçti
Bebeğim siroz mu olacak
Sma mi
Olacak dmd , mi Bmd mi olacak diye .

Ast 64
Ck 303 çıkmıştı bizim de .

Çocuk doktorumuz takip edelim dedi

Ama aynı zamanda Noroloji doktorumuz bebekte sorun olmasa ck yüksek çıkmaz dedi

Bizim de aynen rutin kontrolde çıkmıştı böyle

Biz 2 kere genetik test yaptırdık ben içime kurt düşünce yaptırdım testleri şükür temiz çıktı
Sma dmd ve bmd yapıldı

Bebeğiniz kaç aylık
1 yasa kadar bu değerler çok oynak olurmus
Bebek kolunu bir yere çarpsa
Yorulsa mesela ck yüksek çıkarmış
Ya da bazen bizim anlamadığımız grip gbi
Viral enfeksiyonları olurmus bu değerler de bunları yüksek çıkarırmış

Bir de aşı ya da
İğne oldu ise o da etkilermiş

Ben bu konuda aylarca araştırmalar yaptım

Bebeğiniz salık bir bebek mi
Yani donuk hareketsiz mi ?

İçinizi rahat tutun ama takibi de yapın tabiki
Merhaba
Bebeğim sakin bir bebekti ilk 6 ay şu an 9 aylık oldukça hareketli hiç yerinde durmuyor emeklerken kalkmaya çalışıyor düşüyor yorulsa da devamlı bi hareket halinde şu aralar. Testten iki gün önce kızamık aşısı oldu
Ağır demir eksikliği vardı düzelmeye başladı ama bu değere hiç bakılmamıştı tabi doktor kas hastalığı için bakılıyor diyince salaklık edip internetten araştırdım şimdi uyuyamıyorum

Merhaba
Bebeğim sakin bir bebekti ilk 6 ay şu an 9 aylık oldukça hareketli hiç yerinde durmuyor emeklerken kalkmaya çalışıyor düşüyor yorulsa da devamlı bi hareket halinde şu aralar. Testten iki gün önce kızamık aşısı oldu
Ağır demir eksikliği vardı düzelmeye başladı ama bu değere hiç bakılmamıştı tabi doktor kas hastalığı için bakılıyor diyince salaklık edip internetten araştırdım şimdi uyuyamıyorum
Aşıdandır
1 ay sonra baktırın içiniz rahat etsin
3 ay beklemeye lüzum yok

Arkadaşlar
Ya çok olmuş siz yazali ama.merak ettim bı sıkıntı çıktımı

Sonucu ne çıktı qcaba benim bebeğimin 950 çıktı ck yüksekliği 1 hafta sonra bidaha test yapılacak çok endişeliyim yardımcı olurmusuniz

Back