- 6 Aralık 2017
- 6.354
- 6.517
- 198
- Konu Sahibi Gulfidannnn
evet canım bende sadece kese teorisi tuttuKarından ultrason demi
Teoriyi kesin çürüttüğünüzü anlamaya çalışıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım bende sadece kese teorisi tuttuKarından ultrason demi
Teoriyi kesin çürüttüğünüzü anlamaya çalışıyorum
evet canım bende sadece kese teorisi tuttu
Doğum yaptınız mı kız falan doğar sonra hepsini çürütmüşsünüzmesela erkek bebekte karın sivri olur derler ama benşm yuvarlak, erkek bebekte tatlı aşerirsin derler ama ben tatlıyı ağzıma süremiyorum, kız beebkte kalça büyür derler benimki erkek olmasına rağmen kalçamda büyüdü
Gerçekten bilen olursa helal olsun diyorumHanımlar merhaba sizce bebeğimin cinsiyeti nedir tecrübelerinizden yararlanarak tahmin edebilir misiniz? 8 haftalığız
yok yapmadım daha canım 31 haftalığız şuana kadar bütün doktorlar erkek dedi inşAllah süpriz olmazDoğum yaptınız mı kız falan doğar sonra hepsini çürütmüşsünüz
Kese teorisi nasıl?
Canım orası doğru kese şekli ve yeri ile tahmin yapan konı var forumda oraya bi bak istersen orada ki arkadaşlara sorabilirsin ama fotograf hiç ne t değil yolk ne tarafta o bile anlaşılmıyor oyuzden o şekilde söyledim daha net bir foto varsa orada paylaş istersenBazı hanımlar kesenin şeklinden bile tahmin edebiliyormuş o yüzden merak ettim ben de tahmin edilebilir mi diye acaba
kese teorisinde eğer kese yuvarlaksa veya yuvarlağa yakınsa kız uzun muz şeklindeyse erkek derler benim beebğimin kesesi uzundu birtek o tuttuDoğum yaptınız mı kız falan doğar sonra hepsini çürütmüşsünüz
Kese teorisi nasıl?
Dur bacım cocugun eli ayağı oluşsun önceHanımlar merhaba sizce bebeğimin cinsiyeti nedir tecrübelerinizden yararlanarak tahmin edebilir misiniz? 8 haftalığız
Bi akrabamızın öyle olmuştu doğumda farklı doğmuştuyok yapmadım daha canım 31 haftalığız şuana kadar bütün doktorlar erkek dedi inşAllah süpriz olmaz
O nasıl bir teori canımkese teorisine göre kız
Kese yuvarlaksa kiz uzunsa erkek diyorlar canimO nasıl bir teori canım
Ay yok ya olmaz olmasin yani o kadar hazirlik yaptikBi akrabamızın öyle olmuştu doğumda farklı doğmuştu
Bende duydum bunu günlerce merakımdan bakıyorum yuvarlaksa kız oval muz gibiyse erkekde derlermiş ama ben kızımınkine baktım muz gibiymiş tutmamış, şimdikide aynı sadec mide bulantılarım farklı Allah biliyor artıkHanımlar merhaba sizce bebeğimin cinsiyeti nedir tecrübelerinizden yararlanarak tahmin edebilir misiniz? 8 haftalığız
Evet bence de hiç belli olmuyor. Benim akşam bulantılarım çok fazla pek yakında öğreneceğim sizin kızınızda bulantılar nasıldı şimdi nasıl?Bende duydum bunu günlerce merakımdan bakıyorum yuvarlaksa kız oval muz gibiyse erkekde derlermiş ama ben kızımınkine baktım muz gibiymiş tutmamış, şimdikide aynı sadec mide bulantılarım farklı Allah biliyor artık
Daha cok erken daha belli olmaz olmuyorda zaten yolladıgınız fotodaHanımlar merhaba sizce bebeğimin cinsiyeti nedir tecrübelerinizden yararlanarak tahmin edebilir misiniz? 8 haftalığız
Evet çok önceki paylaşımım şimdi on bir haftalık olduk hayırlısı olsunDaha cok erken daha belli olmaz olmuyorda zaten yolladıgınız fotoda
Çok zordu sürekli meyve yiyordum ve yemek yiyemiyordum yediğim anda çıkartıyordum ama bu sefer pek bulanmıyor aç kaldıkça bulanıyor yiyince oda geçiyorEvet bence de hiç belli olmuyor. Benim akşam bulantılarım çok fazla pek yakında öğreneceğim sizin kızınızda bulantılar nasıldı şimdi nasıl?
Sağlıkla alın kucağınıza inşEvet çok önceki paylaşımım şimdi on bir haftalık olduk hayırlısı olsun
Çok kücük daha foto bile belli deil sağlıcakla alın kucağınızaHanımlar merhaba sizce bebeğimin cinsiyeti nedir tecrübelerinizden yararlanarak tahmin edebilir misiniz? 8 haftalığız