- 17 Eylül 2021
- 25
- 16
- 3
- 32
- Konu Sahibi Gulfidannnn
Hanımlar
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8 haftalıkken cinsiyet mi belli olur Allah aşkına?Hanımlar merhaba sizce bebeğimin cinsiyeti nedir tecrübelerinizden yararlanarak tahmin edebilir misiniz? 8 haftalığız
Bazı hanımlar kesenin şeklinden bile tahmin edebiliyormuş o yüzden merak ettim ben de tahmin edilebilir mi diye acabaHic bir sey belli değil ki . 8 haftalikken bu görüntü ile nasil tahminde bulunacaklar ?
Doktor sağ taraftan yumurtlamışsın demişti ama ben de hep karnımın sağında hissediyorumRamzi teorisine göre tahmin edilir. Soldaysa erkek sağdaysa kız diyorlar. Ben anlamıyorum ama sizinki ortada gibi
Șu an kesedeki duruşu önemli. Yolk ne taraftaydı söylemiş miydi doktor ona göre de yorum yapılabilirDoktor sağ taraftan yumurtlamışsın demişti ama ben de hep karnımın sağında hissediyorum
Doktora ben sağda mı hep sağda hissediyorum dedim yok şu an ortada demişti sizin gibiȘu an kesedeki duruşu önemli. Yolk ne taraftaydı söylemiş miydi doktor ona göre de yorum yapılabilir
Hanımefendiciğim minnacik bebiş 8 haftalıkken ne cinsiyeti? daha hiçbir şeyi oluşmadı ki annesiHanımlar merhaba sizce bebeğimin cinsiyeti nedir tecrübelerinizden yararlanarak tahmin edebilir misiniz? 8 haftalığız
Benim yolk soldaydı erkek diyorlar ya bakalım gerçekten doğru çıkacak mı bu ramzi teorisiDoktora ben sağda mı hep sağda hissediyorum dedim yok şu an ortada demişti sizin gibi
Sizinki kaç haftalıkBenim yolk soldaydı erkek diyorlar ya bakalım gerçekten doğru çıkacak mı bu ramzi teorisi
7+6 benimSizinki kaç haftalık
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Öncelikli olan sağlık ama insan merak ediyor çok:)7+6 benim
Amin sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Aynen ister istemez merak ediyor insanAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Öncelikli olan sağlık ama insan merak ediyor çok:)
kese teorisine göre kızHanımlar merhaba sizce bebeğimin cinsiyeti nedir tecrübelerinizden yararlanarak tahmin edebilir misiniz? 8 haftalığız
benim sağdaydı erkek bebeğim bak teoriyi çürüttümBenim yolk soldaydı erkek diyorlar ya bakalım gerçekten doğru çıkacak mı bu ramzi teorisi
Yolk mu kese değil habenim sağdaydı erkek bebeğim bak teoriyi çürüttüm
evet yolk sağdaydıYolk mu kese değil ha
Karından ultrason demievet yolk sağdaydı