• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin Cinsiyeti

Babylicious

İf You Were Melody Which One You Would Be
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
2.142
2.838
133
31
Kızlar Merhaba;

17 haftalık hamileyim. Bugün dayanamadım doktora gittim hissedememiştim bebeği korktum. Gitmişken cinsiyeti de söylesin istedim kesin emin olmak için. Çünkü 2 hafta önce gittiğim farklı doktorum erkek dedi ve resmini de vermişti bana.. ikili testi yaptırdığım doktorda erkeğe benziyor dedi. Bende kesin dedim artık ama bugünkü doktorum kız dedi bacak arasında kordonu var dedi. Bu arada bu 3 doktor birbirinden farklı.

Sizde görün diye cinsiyet resmini yükledim. Sizce hangi doktora inanayım benim için cinsiyet önemli değil ilk çocuğum zaten ama şimdiye kadar oğlum diye sevdim o yüzden bilemedim şu an çok garip duygulardayım..

Sizce benim bebek ne ? Hangi doktora inanayım ?

not: Bu arada cinsşyet resmini gösterdim bugünkü doktora burda belli değil dedi. 2 Hafta önce uştrasonda bende gormustum cunku bebek terstı ve bacak arası bildiğin doluydu :)
2017-04-28.jpg
comment.jpg
2017-04-28.jpg
comment.jpg

Kımse yok mu bı yorum yapın benım kızım mı var oglum mu acep :)

Bekleyin zamanı gelince belli olur
Bu acele neden
Bunu sorgulayan pipi sevdalıları yoktur umarım çevrenizde

canım bana kız gibi geldi, sağlıkla sıhhatle hayırla kucağına al:anne:cinsiyet tahmini yapan arkadaşlar var diğer topikte birde onlara sor istersen:KK14:

kimseye inanma ..
detaylı ultrasona kadar söylenenler net olmuyor..
20. haftayı bekle net bilgi için.

Bekleyin zamanı gelince belli olur
Bu acele neden
Bunu sorgulayan pipi sevdalıları yoktur umarım çevrenizde

yok benim annem biraz var :) ama ben ve eşim takılmıyoruz ilk cocuk nasıl olsa ama hep oglum dıye sevdım sımdı belli değil bakalım 1 hafta ıcınde kesinlesecekmı benı su kordon olayı biraz karıştırdı kordon olunca nasıl oluyor onu bılemedım

kimseye inanma ..
detaylı ultrasona kadar söylenenler net olmuyor..
20. haftayı bekle net bilgi için.

aynen ayrıntılıda kesın bellı olur heralde ama herkes ıste daha 12 13 haftadan ogrenınce ben kaldım ne guzel ufak tefek esya alacaktım :) 3 4 hafta daha bekleyecegım artık yada belkı onumuzdekı hafta bellı olur

aynen ayrıntılıda kesın bellı olur heralde ama herkes ıste daha 12 13 haftadan ogrenınce ben kaldım ne guzel ufak tefek esya alacaktım :) 3 4 hafta daha bekleyecegım artık yada belkı onumuzdekı hafta bellı olur

ikinci gebeliğim ikisindede 20. haftada öğrendim.
aceleye gerek yok :KK46:

17. hafta da ne hissiyetı hem de ilk bebekte:KK53:
Az sabredin lütfen.

canım bana kız gibi geldi, sağlıkla sıhhatle hayırla kucağına al:anne:cinsiyet tahmini yapan arkadaşlar var diğer topikte birde onlara sor istersen:KK14:

onumuzdekı haftaya kadar zamanımız var bakalım :) ınsallah saglıklı olsun benım ılk cocuk o yuzden erkek kız hıc farketmıyorda bakalım yıne unısex kıyafetere donduk

17. hafta da ne hissiyetı hem de ilk bebekte:KK53:
Az sabredin lütfen.

3 4 gun cok hıssettım hatta ben dokununca oda ıcten dokunuyordu son bırkac gun hıcbırsey olmadı bende korktum bıraz :) e malum ılk bebek ınsan ne oldugunu bılemıyor

3 4 gun cok hıssettım hatta ben dokununca oda ıcten dokunuyordu son bırkac gun hıcbırsey olmadı bende korktum bıraz :) e malum ılk bebek ınsan ne oldugunu bılemıyor
tabiki orası öyle bende seyirmelerimi bağırsak hareketlerimi bebek sanarak havalara uçuyordum taki sevgili doktorum suratıma tokat gibi o bağırsak diyene kadar :D
Allah kucağınıza sağ salim almanızı nasip etsin ,siz şimdiden hikmet demeye başlayın erkek olursa da kız olursa da gideri var:D

Arkadasimin basina geldi 18 haftaliga madar erkek dediler klitorisi pipi gibi gozukup iki yanagi sis olabiliyor bebeklerin bunlarda testis gibi dolu dolu gosteriyor. Birde aklinizda olsun genelde insanlar malesef cinsiyette ayrim yapiyorlar drlar erkek mujdesini daha erken zamanda veriyorlar. Ve erkek oldugunu dusununce hemen diyiveriyorlar. Bana da kiz gibi geldi Rabbim hayirlisini versin kiz bebekler daha cilveli daha bi sevimli oluyorlar ultrasonda bile daha kibar gozukuyorlar:)

Arkadasimin basina geldi 18 haftaliga madar erkek dediler klitorisi pipi gibi gozukup iki yanagi sis olabiliyor bebeklerin bunlarda testis gibi dolu dolu gosteriyor. Birde aklinizda olsun genelde insanlar malesef cinsiyette ayrim yapiyorlar drlar erkek mujdesini daha erken zamanda veriyorlar. Ve erkek oldugunu dusununce hemen diyiveriyorlar. Bana da kiz gibi geldi Rabbim hayirlisini versin kiz bebekler daha cilveli daha bi sevimli oluyorlar ultrasonda bile daha kibar gozukuyorlar:)

bende kız cocuklarını daha cok severım cok sevımlı tatlı oluyorlar :) yavas yavas alısverıse baslıcaktım o yuzden bellı olmaması benı hayal kırıklıgına ugrattı yoksa kız erkek cok farketmıyo ben ve esım ıcın :) annem farkedıyor bıraz o kadar

bende kız cocuklarını daha cok severım cok sevımlı tatlı oluyorlar :) yavas yavas alısverıse baslıcaktım o yuzden bellı olmaması benı hayal kırıklıgına ugrattı yoksa kız erkek cok farketmıyo ben ve esım ıcın :) annem farkedıyor bıraz o kadar
Dogdugunda bak gor kiz da olsa erkekde olsa cok ama cok seviliyor alisverisi 2 hafta ileri ertelersiniz ayrintilida kesinlesiyor ins saglikli bi oglunuz veya kiziniz olsun torun baldan tatlidir anneniz ne olursa olsun cok sevicek bebisi :-)

Dogdugunda bak gor kiz da olsa erkekde olsa cok ama cok seviliyor alisverisi 2 hafta ileri ertelersiniz ayrintilida kesinlesiyor ins saglikli bi oglunuz veya kiziniz olsun torun baldan tatlidir anneniz ne olursa olsun cok sevicek bebisi :-)

aynen ya kız erkek her halukarda benım canım :) ilk bebek olunca hersey cok daha heyecanlı oluyor sanırım bilemiyorum ne gorsem alasım gelıyor :) bazen erkek kıyafelerı bazen kız kıyafetlerı hele o elbıselerı yok mu :) bebek ıcındeyken yenır :)

Heycanini anliyorum ama fazla takmışsin kafana hem cok erken alisveris bence 7aydan sonra yap .bende 20haftada ogrendim hic oyle cok merak etmiyordum etrafim benden fazla merakliydi valla:KK75:Allahim sagkiklikla kucagina versin insalalh

Back