• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cildi

Bus42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
57
Puanlar
48
Arkadaşlar merhaba 36 günlük bebeğimin cildinde bir haftadır böyle şeyler çıktı iki farklı doktora götürdüm farklı kremler ( birisi Balaban diğeri mustela)verdiler önemli değil dediler ama bugün sabah yüzünde de vardı kremler işe yaramıyor gibi geliyor bana alerji bölümüne götürmek istiyorum çocuk doktoru ile tekrar görüşüp. Daha önce yaşayan oldu mu bilgilendirirseniz sevinirim. Azalacağına artıyor saç diblerinde de var ve sadece üst gövde de

Eklentiler

• IMG_0188.webp
    IMG_0188.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_0185.webp
    IMG_0185.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_0183.webp
    IMG_0183.webp
    65,2 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_0168.webp
    IMG_0168.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_0157.webp
    IMG_0157.webp
    9 KB · Görüntüleme: 75
Geçmiş olsun kuzucuğa şifa versin terden kaynaklıda olabilir birde deterjanlar dan kaynaklı da inşallah çabucak iyileşir🤲

Geçmiş olsun kuzucuğa şifa versin terden kaynaklıda olabilir birde deterjanlar dan kaynaklı da inşallah çabucak iyileşir🤲
Serin tuttuk geçsin diye de geçmedi nedense ya deterjanda siveno
İnşallah 🙏

Arkadaşlar merhaba 36 günlük bebeğimin cildinde bir haftadır böyle şeyler çıktı iki farklı doktora götürdüm farklı kremler ( birisi Balaban diğeri mustela)verdiler önemli değil dediler ama bugün sabah yüzünde de vardı kremler işe yaramıyor gibi geliyor bana alerji bölümüne götürmek istiyorum çocuk doktoru ile tekrar görüşüp. Daha önce yaşayan oldu mu bilgilendirirseniz sevinirim. Azalacağına artıyor saç diblerinde de var ve sadece üst gövde de
Geçmiş olsun. Alerjik bölümüne götürün inşallah. Deterjandan olabilir,egzama olabilir,besin alerjisi olabilir.

Alerji.

Nasıl önemli değil dediler ya🤔 bana alerji gibi geldi

Nasıl önemli değil dediler ya🤔 bana alerji gibi geldi
Bende güvenmedim tekrar çocuk doktoruna gittim alerji bölümüne yönlendirir misiniz diye ısrar ettim yoksa o da önemi yok dedi

Alerji gibi geldi bana ama çocukta başka belirti de istiyorlar bence doktorlar, çünkü anne sütü alıyor ise diyet süreci çok zorlu maalesef

Oğlum bebekken yanaklarında çıkmıştı bseyler. Biraz kuruluk falan da vardır. Doktor egzama dedi ve mustela önerdi. Onu aldık ama KESİNLİKLE mustela çooook daha fazla arttırdı. Diğerini bilmem ama arttığını fark ettiyseniz mustela kaynaklı olabilir.

Oğlum bebekken yanaklarında çıkmıştı bseyler. Biraz kuruluk falan da vardır. Doktor egzama dedi ve mustela önerdi. Onu aldık ama KESİNLİKLE mustela çooook daha fazla arttırdı. Diğerini bilmem ama arttığını fark ettiyseniz mustela kaynaklı olabilir.
Gerçekten mi bende sürdüm iki gündür arttı

Alerji gibi geldi bana ama çocukta başka belirti de istiyorlar bence doktorlar, çünkü anne sütü alıyor ise diyet süreci çok zorlu maalesef
Biraz araştırdım moralim bozuldu benim de

Gerçekten mi bende sürdüm iki gündür arttı
Yani benim bebeğiminkiyle aynı şey midir bilmiyorum ama bir kaç gün sürmeyince hafifliyor gibi oluyordu. Daha da geçsin deyince sürünce birden arttığını fark ettim

Yani benim bebeğiminkiyle aynı şey midir bilmiyorum ama bir kaç gün sürmeyince hafifliyor gibi oluyordu. Daha da geçsin deyince sürünce birden arttığını fark ettim
Benim bebeğimin derdi başka bence alerjisi var

Bende öyle düşünüyorum alerji bölümüne bir Nisan a randevu aldım. Süt ürünü de tüketmicem
Hemen fark ediyor zaten. 1 nisana kadar bile anlayabilirsiniz
Bebişde rahatsızlık var mı peki? Sürekli ağlama durumu falan?

Geçmiş olsun, bir an önce geçer umarım.

Back
X