Bebek Beslenmesi Bebeğimin çiğneme sorunu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Mrb benm kizimda ayni sekilde pure olayina bende artk inamiyorum cnku her yolu denedm ve agzindan burnundan getirene kadr kustu doktor doktor gezdik hic bi sorun olmadi byudukce alisacagi soylendi ama yok eline verdim hersyi tadina bile bakmadan atiyor bnde sizin gbi her yre yemekle gezyrm ve bnde sizin gbi zorunlu olmadkca gtmyrm bir yere puturlu yapyrm su anda mamalari catalla ezip veriyorum cignemedn yutuyor tel sehriye ayni sekilde ya kesme manti bile verdm direk yutuyor bnde cok uzulyrm yasitlari kofteye gecti ben hala meyve bile veremiyorum

Kızınız kaç aylık? Ben biraz büyüdükten sonra meyveleri sebzeleri parmak boyutunda kesip mama sandalyesinde önüne koydum. Bekledim normal orada oturuyor oyun oynuyormuşuz gibi. Istemsiz olarak tutup ağzına götürmeye, ısırmaya dişlemeye başladı, öyle öyle kendisi yemeyi öğrendi. Ortalık batıyor ama öğreniyor şu anda da kaşıkla yemeyi öğreniyor her ne kadar kaşığı dolduramasa da :)
Biraz sabretmek gerekiyor galiba.
Mesela muz yumuşak bir meyve, onu nasıl yediriyorsunuz? Ben parmak boyutunda ince dilimler haline getirip önüne koyuyordum o tutup ısırıp yiyordu.

24 aylik olacak canm bn herseyi yaptm bn olmyr en kucuk bsyde ogrup kusuyr muzu ancak cstalla ezip yedigi bsye kadr yedrblyrm sabah kahvaltida mesela ymrtayla ezp yedryrm

Yazmayi unutmsm yumurtanin beyazini catalla yiyebiliyor kendisi bide salcali makarna ve cilekli gofret bazen bebek biskuvisi ve bazen misir cips (cok nadir) yiyeblyr

Merhaba çok uzun zaman olmuş ama benim bebeğim de 19 aylık ve hrm aşırı iştahsız hem çiğnemeyi öğrenemedi , siz nasıl çözdünüz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…