• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin burnu sürekli tıkanıyor..

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.792
15.482
408
Merhaba..
Nerdeyse 2 aylık bir bebeğim var ve son zaman da sıkıntılar yaşamaya başladık..
Bebeğimin burnu sürekli tıkanıyor özellikle de sabah oluyor bu durum..
Şunu fark ettim ki kusuyor ve ağzından burnundan geliyor.. sanırım bu durum burnunu tıkıyor.. tuzlu su damlatiyorum burnuna açılıyor ama artık nerdeyse her gün bu korku ile uyanmak yordu beni ve Uyuyamiyorum korkudan nefessiz kalacak diye ödüm kopuyor..
Bu normal bir durum mu her bebekte oluyor mu? Ne yapmalıyım bu durumu önlemek için yardımcı olursanız çok sevinirim..

Merhaba..
Nerdeyse 2 aylık bir bebeğim var ve son zaman da sıkıntılar yaşamaya başladık..
Bebeğimin burnu sürekli tıkanıyor özellikle de sabah oluyor bu durum..
Şunu fark ettim ki kusuyor ve ağzından burnundan geliyor.. sanırım bu durum burnunu tıkıyor.. tuzlu su damlatiyorum burnuna açılıyor ama artık nerdeyse her gün bu korku ile uyanmak yordu beni ve Uyuyamiyorum korkudan nefessiz kalacak diye ödüm kopuyor..
Bu normal bir durum mu her bebekte oluyor mu? Ne yapmalıyım bu durumu önlemek için yardımcı olursanız çok sevinirim..
Bende aynı dertten muzdarip durumdayım. Şurada bekleyim de bende fikir alayım 😂

Serum fizyolojik ve aspiratör ile her akşam temizleyebilirsiniz yatmadan, ayrıca uyuduğu odaya difüzör alabilirsiniz

Canım bizimde tıkanık oluyordu bazen ben cold mix adında damla var ya badisine ya da yattığı yastığa iki üç damla atiyirsun iyi geliyor

Kusmuk yüzünden tıkanıyorsa reflü yatağını deneyin. Çok ucuz bir sey ama para vermek istemezseniz yatağının altına, baş kısmına yükselti yapabilirsiniz (yatağın üstüne yastık filan koymayın, o da tehlikeli). Anti-reflü mamayı deneyebilirsiniz mama veriyorsanız.

Back