Bebegimin burnu kemerli

atasmummy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
183
54
33
42
Arkadaslar merhaba. Onca dogum korkusundan sonra kizima cok sukur kavustum. Insanoglu iste dert buluyor kendine ama dert ediyorum icten icten bebegim burnu kemerli diye. Allah baska dert vermesin. Benim de burnum yamuk karadenizliyim. Estetik olmayi dusunuyorum zaten kompeks yaparken minicik bebegimin burnunda iki yanda kemer var benim burnum bile bu kadar degil saglik ocagindaki hemşirenin de dikkatini cekti burnu her gun banyo yaptirip burnunu sık dedi. Deneyecem mutlaka işe yarar mi dersiniz. 18 gunluk oldu insallah gec kalmamisimdir.

Arkadaslar merhaba. Onca dogum korkusundan sonra kizima cok sukur kavustum. Insanoglu iste dert buluyor kendine ama dert ediyorum icten icten bebegim burnu kemerli diye. Allah baska dert vermesin. Benim de burnum yamuk karadenizliyim. Estetik olmayi dusunuyorum zaten kompeks yaparken minicik bebegimin burnunda iki yanda kemer var benim burnum bile bu kadar degil saglik ocagindaki hemşirenin de dikkatini cekti burnu her gun banyo yaptirip burnunu sık dedi. Deneyecem mutlaka işe yarar mi dersiniz. 18 gunluk oldu insallah gec kalmamisimdir.

YUHHHHHHH diyorum
Her gün şaşırmasam olmaz bu forumda

Tövbe estttt..
Daha tam sert olmayan kemikleri mi eğeceksiniz yani Türkçesi bu mu ???
Allah'ım sen aklıma mukayet ol..

Bana kalirsa o hemsirenin dedigini yapma, kucucuk bebegin burnunu sik ne demek yaa iyilik yapayim derken cocuga zarar vereceksin. Suret eli ayagi duzgun zihinsel bir problemi yok falan diye. Hem artik ameliyatlarda gayet basarili yani karadeniz genetigi ne yapabileceksin ki buna. Dokunma bebegin burnuna falan hemsire sacmalamis.

Yok ben kızımınkini kırkı çıkana kadar hep sıktım kaldırdim bir nebze toparlanıyor, benim kızımında biraz genişti. E boşver baktın cocuk burnunu sevmedi sorun etti estetik oldurursun onsekzine basınca.

resmini atar mısnız özelden? gercekten abartı mı değil mi bi bakayım

bebeğini sağlıkla büyüt.
öncelikle bebeğin sağlıklı ya önemli olan o. takılma o kadar büyüyene kadar daha çok şekle girecek. ama içini rahatlatmak için bebeğinin burnuna bastırmadan yanlarından hafif hafif masaj yapabilirsin. inan faydasını görürsün.

Nefes alabileceği bir burnu olduğuna şükretseniz?
Ayrıca burnum bebekliğimdeki gibi kalsaydı, tüm estetik cerrahlar kapımda olurdu o şaheseri incelemek için.
Şuan gayet büyük ve kemerli bir burnum var, bebekliğime rağmen.
Değişmeyeceğini nereden biliyorsunuz da 18 günlük bebeğinizin burnunu kafanıza taktınız?
Lohusa depresyonu bu olsa gerek!

Para Olduktan Sonra Dert Değil,İlerde Estetik Ameliyat Yaptırırsın Sorun Değil ki Bu?

Benim oglumun da alnında doğum lekesi var harry potter gibi :) ama cok seviyoruz o izi. Kendine mahsus güzelliği. Bebeğinizi oldugu gibi, size hediye edildiği gibi sevin. Büyüyünce begenmeyecek mi, bırakın o zaman ona kendi karar verir. Siz dışardaki gözlere takılıyorsunuz niyetinizi bir gözden geçirin. Yazıktır çocuğun orasiyla burasiyla oynamayın.

tabi insan olmasa daha iyi olur diye dusunebilir bunda bence garipsencek birsey yok ama daha ufacık bebegin burnunu sıkmak falan cesaret edemem sahsen daha farklı birsey olur diye korkarım hem daha gelismemis ilerde degisebilir bu durum olmazsa 18 yasına gelince kendine isterse ameliyat olabilir

Bebeğini gerçekten seven bir anne onun dış görünüşüne takılmaz. Ve kemerli burun Karadeniz insanının tipik özelliğidir ve kimse kötü olduğunu düşünmez.
He sağlık sorunu olur, o burun kemeri nefes almasına engeldir, tamam. Ama böyle yaparak kızınızın kendiyle barışık olmamasına sebep olursunuz.

Son düzenleme:
Bence çok yükleniyorsunuz kadına. İnsan kendinde sevmediği birşeyin çocuğunda olmasına katlanamaz dolayısıyla kendine dert eder. Benimde bir doğum lekem var yüzümde,çocuğumda olacak diye aklım çıkıyor.Belki fiziksel sağlığımı etkilemedi ama psikolojik anlamda beni çok yıprattı.Özellikle ergenlik zamanlarımı bunalımlarla geçirdim..Çünkü kimsenin ağzı torba değil büzemiyor hala parmakla gösterip nooldu yüzüne diyen var.Kim ister çocuğunun psikolojik olarak etkilenmesini? Annelik böyle işte yeri gelir saç telindeki çatala bile üzülürsün..

Canım sen sıkma lütfen bebeğinin burnunu..Yapısalsa eğer yapacak birşey yok ilerde düzeltilebilecek bir durum.Artık burun estetikleri çok kolay oluyor hele ki bebeğinin büyümesine 18 yıl var. 18 yıla kimbilir neler çıkar.

Back
X