Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi günler çocuğunuz hala ortalamanın altında mı. Benim de oğlu böyle şimdi. Tavsiye elleriniz nelerdirArkadaşlar oğlum 13 buçuk aylık ve 9kilo 800gram boyuda 76-77cm fln. 1yaşındada bu kadardı bir buçuk ayda sadece 200gram almış ve boyu hiç uzamamış napabilirim nasıl beslemeliyim . 14 aylıkken bebeğiniz kaç cm di.
Bütün annelerde aynı dertİyi günler, çocuğunuz sonraki zamanlarda uzadı mı acaba. Şimdi de benim oğlum kısa![]()
kac cm oglunuzun boyu? Benimde 18 aylikken 78 cm diMerhabalar, lütfen cevaplayabilirmisiniz. Bebeğinizin boyu hep kısa olarak mı ilerledi. Benim de oğlum 18 aylık ortalamanın altında. Ne yapmam lazım
Bır kılo alması o aylarda ımkansız degıl mışimdi gittim baktım
12 aylık 8930 kilo 78,6 boy varmış
13 aylıkken 9.850 kilo ve 80,5 boy varmış
benim oğlum zayıf ve uzundur hep mesela
o arda evet artmış ama bu mevsime, arada hasta olup olmamasına, o dönemde diş çıkarıp çıkarmamasına göre bile değişir
kaldı ki bebeğinizin boyu da gayet iyi yani bir ay uzaması onu eksiye düşürmez ki
bakın benim oğlum 6 oldu hala 20 li kilo göremedik mesela, her birey farklıdır
kimi kısa kimi uzun, bir ay kilo almamak ya da uzamamak gerilediğini göstermez sıcak vs nedeni ile az beslenmiş olabilir mi
ya da memeden falan mı kestiniz
bence uzamadı değil de nedenini, altındaki sebebi bulmak önemli
sağlıkla büyüsün
Benimde 9 aylikken o civardaydi hatta daha kisaydiBenım oglumda kısa bır bebek dokuz aylık 68 cm o aylarda zannetmıyorum o kadar olsun ama bızde orta boylardayz cok kısa olacagını dusunmuyorum