Bebek Beslenmesi bebeğimin boyu kısa......

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kardln

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
119
2
26
Kahramanmaraş
arkadaşlar dr.bebeğimin boyunun alt sınıra yaklaştığını söyledi.1 hf.sonra tekrar gideceğiz.oğlumun yemesine dikkat ederim aslında.egzersizleri de yaptırırım.ne yapsam acaba? balık yağını,vitamin şurubunu,pekmezini de ihmal etmem.ben kısa da değilim.boyum 1.68 zoruma gidiyor.yaşıtlarıyla yan yana gelince.elim yüreğimde hep.biri bir yorum yapacak diye.tavsiyelerinizi dinlemek istiyorum.

ne kadar takma kafana duzelır desem de takacagına emınım bende anneyım cunku..

evet her ne kadar tıbben belırlenmıs degerler skalası ıcersınde yer almasını ıstıyor olsakta bebeklerımızın bazen boyle olmayabılıyor..ama ben sımdıden yınede cok canını sıkmamanı onerırım ..mesela benım esım anlatır hep , ben o kadar kısaydım kı lıseye gıdene kadar benden alt sınıflardakı cocouklar bıle benden uzundu der(esımın annesıde babası da kısa bırde dusunun)ne zaman lıseye gectım ergenlıkte 1 2 sene de boyum oyle bır hızla uzadıkı ben bıle ınanamadım der ..

suan boyu 180 :)benım boyum 161.. kızım 53 cm dogdu 6. ayında boyu 72 cm dı dr bıle 2 kez ölctu nasıl bu kadar uzun dıye:)yanı kımının bebegı uzun doguyor ama sonrakı gelısımınde cok uzamıyor kımının kı ben gıbı ..yuksek ıhtımal senın yavrun da cıddı bır boy artısı olucak ılerleyen donemlerde..

kalsıyum destegı alabılırsın belkı,gercı zaten baya bısey verıyormussun ama gerek varmı bılmem..gonlunu ferah tut annesı sen uzunsun baba da muhtemelen uzundur sıkma canını..

Back