• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin boynunda şişlik var

NeBu16

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2023
63
12
8
28
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım .
1,5 yaşındaki kızımın boynunun sol tarafında şişlik var. Bir kaç ay öncesinde de boynunda küçük beze olduğunu farkedip götürmüştüm bi çocuk doktoruna ama ultrason felan çekmedi elle muayene edip korkulacak bısey yok herkeste olur diyip gönderdi bizi bugün sol tarafının baya şiştiğini farkettim araştırdığımda anmak istemicegim şeyler çıkıyo sabahtan beri ağlamaktan mahvoldum aynı durumu yaşayan var mi ?

1,5 yaşındaki kızımın boynunun sol tarafında şişlik var. Bir kaç ay öncesinde de boynunda küçük beze olduğunu farkedip götürmüştüm bi çocuk doktoruna ama ultrason felan çekmedi elle muayene edip korkulacak bısey yok herkeste olur diyip gönderdi bizi bugün sol tarafının baya şiştiğini farkettim araştırdığımda anmak istemicegim şeyler çıkıyo sabahtan beri ağlamaktan mahvoldum aynı durumu yaşayan var mi ?
Doktor uğramşmamıştır tekrar başka doktora görünmeli benim 3 ćocugum var hiçbirinde böyle bişey yaşamadım ve herkeste de olmaz uydurmuş

Gecmis olsun. Başka bi şikayeti var mi gece asiri terleme ates halsizlik falan?

Benim oğlumda pazar ateslendi uc gun surdu sonra da sag tarafinda şişlik oldu götürdüm antibiyotik verdi dr. Insallah başka bisey yoktur.
şişliği farketmeden bi gece önce atesliydi kızımda ertesi gece şişliği farkettim zaten ateşten kaynaklı mi oldu ne oldu bilmiyorum ama ateş öyle uzun sürmedi gece atesliydi uyandığımda uyandırıp şurup verdim sabaha bıseyi kalmadı. Öyle grip felan da değildi neden şişti lenfleri bilmiyorum dün götürdüğüm doktorda baya şişmiş dedi ama ultrasonda ve kanda bısey görmedi sanırım ki bısey demedi antibiyotikten sonra geçmesi lazım geçmezse ona göre bi yol izleriz dedi

şişliği farketmeden bi gece önce atesliydi kızımda ertesi gece şişliği farkettim zaten ateşten kaynaklı mi oldu ne oldu bilmiyorum ama ateş öyle uzun sürmedi gece atesliydi uyandığımda uyandırıp şurup verdim sabaha bıseyi kalmadı. Öyle grip felan da değildi neden şişti lenfleri bilmiyorum dün götürdüğüm doktorda baya şişmiş dedi ama ultrasonda ve kanda bısey görmedi sanırım ki bısey demedi antibiyotikten sonra geçmesi lazım geçmezse ona göre bi yol izleriz dedi
Ayni bizde de öyle oldu iki gün ates surdu disten zannettim. Sonraki gün sağa doğru bakamadıgini farkettim sonra baktim hafif şişlik var. Dr tahlil falan yapmadi direkt antibiyotik verdi. Bende kullanıp kullanmamakta kararsiz kaldım atesi yok kendiliğinden gecer mi beklesem mi bilemedim. Bu enfeksiyonlara karşı savaştığı icin sisermis. Siz antibiyotige başladınız mi

Ayni bizde de öyle oldu iki gün ates surdu disten zannettim. Sonraki gün sağa doğru bakamadıgini farkettim sonra baktim hafif şişlik var. Dr tahlil falan yapmadi direkt antibiyotik verdi. Bende kullanıp kullanmamakta kararsiz kaldım atesi yok kendiliğinden gecer mi beklesem mi bilemedim. Bu enfeksiyonlara karşı savaştığı icin sisermis. Siz antibiyotige başladınız mi
Şişlik ne kadar büyüklükte bizimki baya gözle görünüyo büyük

ateşlendiğine göre vücutta enfeksiyon var demektir ve enfeksiyon varken lenflerin şişmesi doğal. tekrar küçülmesi biraz zaman alabilir, 1-2 hafta sonra bir çocuk doktoruna veya kbb’ye muayene olabilirsiniz.

ateşlendiğine göre vücutta enfeksiyon var demektir ve enfeksiyon varken lenflerin şişmesi doğal. tekrar küçülmesi biraz zaman alabilir, 1-2 hafta sonra bir çocuk doktoruna veya kbb’ye muayene olabilirsiniz.f

Farketmeden bi gece önce atesliydi ama ateş öyle uzun sürmedi sabaha geçti ama şişlik büyümüş gibi geldi bana belki de kuruntu yaptığima öyle geldi bilmiyorum hiç kanında enfeksiyon var dedi doktor daha önceden grip olduğunda da minik minik iki beze olmuştu boynunda ama böyle büyük degıldi . Şimdi ki gözle görünüyo resmen halsizlik ateş vs başka bir sıkıntısı yok çok şükür sadece şişlik var kafamı kurcalıyo o da

Öncelikle geçmiş olsun endişe etmeyin hemen. Sonucta Dr görmüş.
Siz önce anne olunca anladım, kadir tugcuya yazın. Forumdan soru soruluyor. Bu arada başka bir Dr a daha götürün.
Internette yazılanlara aldırış etmeyin.

Benim oğlumda da oluyordu bebekliginden 10 yaşına kadar sürdü . Erik büyüklüğünde beze oluyordu boynunun yanında. Çocuk kafasını oynatamiyordu yana doğru egiliyordu. İlk seferler çok korktum her soğuk algınlığında çıkıyordu boğazı şişiyor ateşi çıkıyordu. Kulagida şiddetli ağrıyordu kaç tane doktora götürdüm.hepsi lenfleri şişmiş dedi.

Öncelikle geçmiş olsun endişe etmeyin hemen. Sonucta Dr görmüş.
Siz önce anne olunca anladım, kadir tugcuya yazın. Forumdan soru soruluyor. Bu arada başka bir Dr a daha götürün.
Internette yazılanlara aldırış etmeyin.
Kadir tuğcu kim ki bi site mi bu anne olunca anladım

Benim oğlumda da oluyordu bebekliginden 10 yaşına kadar sürdü . Erik büyüklüğünde beze oluyordu boynunun yanında. Çocuk kafasını oynatamiyordu yana doğru egiliyordu. İlk seferler çok korktum her soğuk algınlığında çıkıyordu boğazı şişiyor ateşi çıkıyordu. Kulagida şiddetli ağrıyordu kaç tane doktora götürdüm.hepsi lenfleri şişmiş dedi.
Korkulacak bısey çıkmadı ama dimi lenf şişmesinde

Anne olunca anladım site evet. Forum kısmı var. Orda çocuk Dr u kadir tugcu. Akşam veya sabah cevap veriyor genelde sorulara

Back