Çocuk Hastalıkları Bebeğimin boynunda kızarıklık morarma

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

unicornlupatik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2019
83
15
38
27
Arkadaşlar çocuk kendine birşey yapmış gibi (cimirme,yolma) izi gibi bir iz var
ama çocuk daha 5 aylık anca ve 1 aydır bu şekilde geçmeyen lekesi var
ne olabilir acaba elimle ellediğimde ufak bir topcuk var gibi

Eklentiler

• 0dc2b6b6-c7d0-430b-aea8-d48f0aa5abf3.jpg
    0dc2b6b6-c7d0-430b-aea8-d48f0aa5abf3.jpg
    83,2 KB · Görüntüleme: 150
Son düzenleme:
Lenf bezinde enfeksiyon falan olabilir . Önemli bisey değildir ama ne olur ne olmaz bi doktora goturun. En azından goturemessenizde sağlık ocağı ilgilenir

Lenf bezinde enfeksiyon falan olabilir . Önemli bisey değildir ama ne olur ne olmaz bi doktora goturun. En azından goturemessenizde sağlık ocağı ilgilenir
sağlık ocağı pek anlamadı çocuk doktoruna götüreceim büyük ihtimal
lenf bezi aklıma geldi şah damarı aklıma geldi araştıroyrum ama hiç buna benzer bir morluk yada elleyince ele topak gelme yok
:S anlamadım

sağlık ocağı pek anlamadı çocuk doktoruna götüreceim büyük ihtimal
lenf bezi aklıma geldi şah damarı aklıma geldi araştıroyrum ama hiç buna benzer bir morluk yada elleyince ele topak gelme yok
:S anlamadım
Benim kendimde olmuştu bir kaç sene önce böyle bi şey doktora gitmiştim ilaç bile vermemişti geçer demişti geçti 2 3 ay sonra . Ama siz götürün dediginiz gibi bi çocuk doktoruna ne olur ne olmaz ufak çocuk belki aciyordir

Benim kendimde olmuştu bir kaç sene önce böyle bi şey doktora gitmiştim ilaç bile vermemişti geçer demişti geçti 2 3 ay sonra . Ama siz götürün dediginiz gibi bi çocuk doktoruna ne olur ne olmaz ufak çocuk belki aciyordir
canım raht edemedim gece saat 1 gibi özel hastaneye gittim nöbetçi çocuk doktoruna baktırdım dayanamadım valla acı felan yok sadece ufak morarma toplar damarlardan kaynaklıymış dediğin gibi 1 sene max kendi kendine geçiyormuş ilac vermedi oluruna bırak dedi
Ellediğinizde hareket ediyormu birde sertmi yumuşakmı?
ellediğimizde elimize gelen lenfmidir nedir o bezlermiş normalmiş yani çok şükür kendi kendine 1 yaşına gelince geçebilirmiş
max 1.5 yaş bazı çocuklarda olabiliyormuş daha doğrusu cogunda

canım raht edemedim gece saat 1 gibi özel hastaneye gittim nöbetçi çocuk doktoruna baktırdım dayanamadım valla acı felan yok sadece ufak morarma toplar damarlardan kaynaklıymış dediğin gibi 1 sene max kendi kendine geçiyormuş ilac vermedi oluruna bırak dedi

ellediğimizde elimize gelen lenfmidir nedir o bezlermiş normalmiş yani çok şükür kendi kendine 1 yaşına gelince geçebilirmiş
max 1.5 yaş bazı çocuklarda olabiliyormuş daha doğrusu cogunda
Çok sevindim önemli olmamasına gözünüz aydın

Back