M minnosssk Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2021 262 171 53 19 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi minnosssk #1 Arkadaşlar bebeğim 7 aylık bir gözü hipermetrop bir gözü miyop. Aranızda böyle bir şey yaşayan veya duyan var mı? Bana çok garip geldi
Arkadaşlar bebeğim 7 aylık bir gözü hipermetrop bir gözü miyop. Aranızda böyle bir şey yaşayan veya duyan var mı? Bana çok garip geldi
Y yagmurdansonra Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Eylül 2021 1.704 2.712 63 35 19 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi minnosssk #2 minnosssk .!.: Arkadaşlar bebeğim 7 aylık bir gözü hipermetrop bir gözü miyop. Aranızda böyle bir şey yaşayan veya duyan var mı? Bana çok garip geldi Genişletmek için tıkla... Erken dogummu bebeginiz.Yani prematüre bebek mi.?
minnosssk .!.: Arkadaşlar bebeğim 7 aylık bir gözü hipermetrop bir gözü miyop. Aranızda böyle bir şey yaşayan veya duyan var mı? Bana çok garip geldi Genişletmek için tıkla... Erken dogummu bebeginiz.Yani prematüre bebek mi.?