• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebeğimin bıngıldağı kapanmış

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

cansu080813

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2021
22
2
6
27
Dört aylık bir kızım var baş çevresi 33 santim olarak doğdu şu an 41 santim geçen hafta sağlık ocağına aşaya gittiğimizde hemşire hanım bebeğimin bıngıldağının kapandığını söyledi ve beyin cerrahi ye yönlendirdi öncesinde çocuk doktorunun muayene etmesi gerektiğini söyledi sizde böyle bir durum yaşayan var mı nette okudum psikolojimi hep bozdu bir haftadır düşünmekten kafayı yicem bir hafta sonra doktor kontrolümüz var çok stresliyim

Benim oğlumun da 4 aylıkken bıngıldağı kapandı ve ben aynı dizin gibi korku panik. Yavruma bakıp bakıp ağlardım. Ama kafasının düzenli büyümesinin asıl önemli olduğunu öğrendim. Ve öyle de oldu. Korkmayın Allah’ın izniyle bir şey olmayacak inşallah

Benim komsumun oglunun erken kapanmis. Ameliyat etmisler. suan cocuk turp gibi biseyi yok yani.Beyin cerrahiye gittiniz mi? Sanirim olcumle takip ederler beyin gelisimini. 20 sene onceki durumdan bahsediyorum ben. Suan pat diye ameliyat olmuyodur heralde.

Benim komsumun oglunun erken kapanmis. Ameliyat etmisler. suan cocuk turp gibi biseyi yok yani.Beyin cerrahiye gittiniz mi? Sanirim olcumle takip ederler beyin gelisimini. 20 sene onceki durumdan bahsediyorum ben. Suan pat diye ameliyat olmuyodur heralde.
Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim beyin cerrahiye gitmedik daha ay sonuna çocuk doktoruna randevu aldım ona gidicez

Benim oğlumun da 4 aylıkken bıngıldağı kapandı ve ben aynı dizin gibi korku panik. Yavruma bakıp bakıp ağlardım. Ama kafasının düzenli büyümesinin asıl önemli olduğunu öğrendim. Ve öyle de oldu. Korkmayın Allah’ın izniyle bir şey olmayacak inşallah
Cevapladığınız için teşekkür ederim aynı korku panik endişe bendede var film falan çekildiği beki beyninden oğlunuz hani süturlar açıkmı diye birde oğlunuz şuan ne kadarlık oldu diğer yaşıtlarıyla aynımı herşeyi

Cevapladığınız için teşekkür ederim aynı korku panik endişe bendede var film falan çekildiği beki beyninden oğlunuz hani süturlar açıkmı diye birde oğlunuz şuan ne kadarlık oldu diğer yaşıtlarıyla aynımı herşeyi
Oğlum 2015 Şubat doğumlu. 7 yaşını bitirecek inşallah. Her şeyi normal bir çocuk hamdolsun.
Bize bıngıldak kapanmış dendikten sonra iyi bir doktora götürdük; şuanki durumu iyi, kafa çapının büyümesi önemli dedi. 1 yaşına kadar takip edildi ve bu kadar. Ne röntgen ve başka bir şey olmadı

benim kızımın üç aylıkken kapanmıştı. sağlık ocağındaki hemşireler beni çok korkutunca çocuk doktoruna götürdüm o çok az bir açıklığın olduğunu ve takip edilmesi gerektiğini söyledi. bir de uzman bir çocuk psikoloğu gördü hareketleri ayı ile uyumlu mu gelişimi nasıl diye. burada önemli olan baş çevresinin büyümeye devam etmesi. inşallah sağlıkla büyür evladınız. 🌺

Oğlum 2015 Şubat doğumlu. 7 yaşını bitirecek inşallah. Her şeyi normal bir çocuk hamdolsun.
Bize bıngıldak kapanmış dendikten sonra iyi bir doktora götürdük; şuanki durumu iyi, kafa çapının büyümesi önemli dedi. 1 yaşına kadar takip edildi ve bu kadar. Ne röntgen ve başka bir şey olmadı
Teşekkür ederim

benim kızımın üç aylıkken kapanmıştı. sağlık ocağındaki hemşireler beni çok korkutunca çocuk doktoruna götürdüm o çok az bir açıklığın olduğunu ve takip edilmesi gerektiğini söyledi. bir de uzman bir çocuk psikoloğu gördü hareketleri ayı ile uyumlu mu gelişimi nasıl diye. burada önemli olan baş çevresinin büyümeye devam etmesi. inşallah sağlıkla büyür evladınız

kizim 11 aylik 9 aylik iken kapandigini ogrendim ne zaman kapandi bilmiyorum bi sorun olmadi kafasinin buyumesi normal sukur dr a goturdum olctu soorun gormedi

Back