• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğimin bezinde idrar yerinde turuncu lekeler var. Nedenini bilen var mı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

isra23

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
21
1
16
İzmir
Benim 6 aylık oğluşum var ıkı gundur bezınde turuncu lekeler oluyo dr gıtmeden once boyle bı sıkıntı yasayan varmı neden oluyor sızlere sormak ıstedım yardımcı olurmusunuz arkadaslar.

cnm tükettiği su miktarının azlığından oluyomuş yüzde 80 benim oğlumdada oldu suyu fazlalaştırdım geçti

Benim 6 aylık oğluşum var ıkı gundur bezınde turuncu lekeler oluyo dr gıtmeden once boyle bı sıkıntı yasayan varmı neden oluyor sızlere sormak ıstedım yardımcı olurmusunuz arkadaslar.

arkadaşın dediği gibi su eksikliğinden idrar kristalleştiği için olurmuş, bol su içirin ve emzirin geçiyor, bu yüzden dr a gitmiştik

Antalyadayken gunde ıkı bardak nerdeyse su ıcıyordu.Tatıle geldıgım memleketımde havalar sıcak degıl fazla ve bır aya yakın oglum su ıcmedı nerdeyse
bende gereksınım duymuyor dıye ustelememıstım.Anne sutude alıyo yeter dıye dusunmustum.tesekkur ederım cevaplarınız ıcın

benım bebeğim 10 gun sonra 4 ayını doldurcak benım oğlumdada turuncu lekler var hem emıyo hemde mama verıyorum yanı anlıycanız çokta emen bı bebek değil mamayla karnı doyuyo bukadar küçük bı bebeğe su vermek sakıncalı olurmu aklıma takılıyor yınede ben su vermeye başladım gunde 125 cc su tüketıyor evımızde baya bı sıcak bebeği bukadar küçük olupta su veren varmı

çok doğru yapıyorsun su vermelısın benım kızım premature dogdu (7) aylık ve anne sutu almadı hıc bende her mamadan sonra su verdım dogdugundan ıtıbaren sımdı kızım kocaman ve dıger cocuklardan hıc farkı yok.Gonul rahatlıgıyla vermelısın bence sadece ve sadece anne sutu alan bebeklere doktorlar dıyor kı vermeyın anne sutu karsılar dıye ama bu sıcak havalarda takvıye verın de dıyolarsuyu oglumda anne sutu alıyor va 4 aylıkken hemsıresı su verebılırsın dedı cunku antalya cehhennem sıcagı:DDDD

kötü koku da varsa idrar yolu enfeksiyonu olabilir . benim oğlumda öyle olmuştuç pipisinin ucu darmış acil sünnet dediler. 2 hafta sonraya randevumuz var.bir de pipisinin ucu kızarmıştı ve idrar yaparken ağlamaya başlamıştı. hepsi 3 gün içinde oldu. ihmal etme sakın çok geçmiş olsun inşallah sadece suya bağlı bir sıkıntıdır.

kötü koku da varsa idrar yolu enfeksiyonu olabilir . benim oğlumda öyle olmuştuç pipisinin ucu darmış acil sünnet dediler. 2 hafta sonraya randevumuz var.bir de pipisinin ucu kızarmıştı ve idrar yaparken ağlamaya başlamıştı. hepsi 3 gün içinde oldu. ihmal etme sakın çok geçmiş olsun inşallah sadece suya bağlı bir sıkıntıdır.

gercekten mı yarın asısı var ertesı gunu goturecem doktora umarım bıseyı yoktur oglusumun

bizde kısa bir süre önce bu sorundan dr a gittik..dr gördü ve az su içmekten kaynaklanan bir tür kum dökme olduğunu söyledi..endişelenecek birşey olmadıgını ve bol bol su iiçmesini söyledi..zaten havalar azıcık iyileştiğinde bir şey yok,biraz terlesin yavrum hemen bezi turuncu oluyor :(

Kim uydurdu bilmiyorum ama zamanında biri ilk 6 ay su içirmeyin diye kuyuya taş attı çıkaramıyoruz şimdi. Doktora da sordum verebilirsiniz dedi.Ben ilk aylarında bile ortam sıcak olup darlanınca yavrucağa kaşıkla 1-2 damla verirdim. Hele de ek gıdaya geçince su vermeniz mutlaka gerekiyor. Çoğu zaman çocuk susuzluk sıkıntısını ayırt edemiyor.O kadar susuyorlar ki yavrular. Biz takip etmezsek susuz kalıyorlar.
Kendinizden pay biçin suyu azaltırsanız idrar kan kırmızı renge doğru gidiyor maazallah.

benim 3,5 aylık kızımdada 3haftadır oluyordu dr götürdük idrar testi istedi emin olmak için kristal çıktı

ewet suyu artırdım gercektende azaldı turunculuk ama koyu sarı sımdı demek boyle boyle duzelecek tesekkur ederım paylasımlarınız ıcın

Back